hali nekem van főtengőm nem lóg meg semi 9500ért oda adom meg adok két C3 csapágyat is alig futot 3000km tuning miatt lett ki cserélve ventobt@freemail.hu ide írj és meg egyezünk
sziasztok nagy szarban vok merre lelek gpr hez főtengelyt + alkatrészeket sok helyet néztem már de nem nagyon ha valaki tud egy linket küldeni az megköszönném :)
sziasztok valaki nem tud olcsóba első hátsó gumit? a hátsó 130/70 17R az első 100/70 17R csak új érdekelne vagy tényleg csak valami alig használt. köszi
Az enyém 80-at megy, elől 12-es, hátul 70-es kerék. Itt egy kép róla.
Még egy kérdés, nincs valakinek véletlenül egy kiegyenlítő tartály kupak és egy tanksapka fedő idom?
elvileg nem ázik az be. de először próbálkozz egy gyújtáskábel-gyertyapipa cserével hátha megoldódik a probléma! és oylankor mit tapasztalsz? nincs szikra?
Hali
Olyan kérdésem lenne hogy a Derbi senda xtremebe hol vannak fojtások? mert itt olvasom a teszteket és azt írják "1000km után kivettek a fujtást és onnantól ment mind a bolond 95km/h végsebességel. A mái napig igy 14000 km után is még mindig 95km/h hidegbe 100 a végsebessége." és az kincsem csak 70-t megy, hidegben meg 75-t erőben nem szenved hiányt. Vlami ötlet?
Keresd meg Kukoda Attilát. Itt szokott hírdetni, nagyon jó bontott cuccai vannak. De ha van 30-40e forintod egy új főtengőre, akkor webshop.
Nézd meg itt a gumikat.
szóval elkelt a motor :) Kinéztem magamnak, csak hát áprilisban lesz meg a zsuga . Jó vétel volt?
ha érdekel nálam van új 47 és 49 fogas(ár 4000ft+posta)
szacsomotor@freemail.hu
Még egy kérdés, nincs valakinek véletlenül egy kiegyenlítő tartály kupak és egy tanksapka fedő idom?
enyém is ennyit ment mikor megvettem 11essel
Olyan kérdésem lenne hogy a Derbi senda xtremebe hol vannak fojtások? mert itt olvasom a teszteket és azt írják "1000km után kivettek a fujtást és onnantól ment mind a bolond 95km/h végsebességel. A mái napig igy 14000 km után is még mindig 95km/h hidegbe 100 a végsebessége." és az kincsem csak 70-t megy, hidegben meg 75-t erőben nem szenved hiányt. Vlami ötlet?