Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen egész jó kis gép, vannak apróbb hibái de motorikusan jó. Szrintem megérte.
Szia képet tudnál küldeni róla?
hali nekem van főtengőm nem lóg meg semi 9500ért oda adom meg adok két C3 csapágyat is alig futot 3000km tuning miatt lett ki cserélve ventobt@freemail.hu ide írj és meg egyezünk
Nekem van Continental ContiTwist Sm 130/70-17 90% alig futot nem volt égetve meg semi 9000ft
már kérdeztem sendához van minden de az eltér mivel nem fordszámmérös de azért köszi
Hali!

Keresd meg Kukoda Attilát. Itt szokott hírdetni, nagyon jó bontott cuccai vannak. De ha van 30-40e forintod egy új főtengőre, akkor webshop.
italmondo.hu , de nem 100%
sziasztok nagy szarban vok merre lelek gpr hez főtengelyt + alkatrészeket sok helyet néztem már de nem nagyon ha valaki tud egy linket küldeni az megköszönném :)
http://pasztoy.hu/motor/specia...

Nézd meg itt a gumikat.
Szia,

szóval elkelt a motor :) Kinéztem magamnak, csak hát áprilisban lesz meg a zsuga . Jó vétel volt?
sziasztok valaki nem tud olcsóba első hátsó gumit? a hátsó 130/70 17R az első 100/70 17R csak új érdekelne vagy tényleg csak valami alig használt. köszi
gyári h.lánckerék 53 fogas,cseréld le 47-49-fogasra,
ha érdekel nálam van új 47 és 49 fogas(ár 4000ft+posta)
szacsomotor@freemail.hu
Az enyém 80-at megy, elől 12-es, hátul 70-es kerék. Itt egy kép róla.
Még egy kérdés, nincs valakinek véletlenül egy kiegyenlítő tartály kupak és egy tanksapka fedő idom?
nézd meg az első fogaskereket ha 11es akkor cseréld 14esre
enyém is ennyit ment mikor megvettem 11essel
meg mikor gépezetről való ? :D
2 ropi ?
Mondj rá te ey árat mert én nem tom mennyi érhet
Üdv ! Mondj egy árat a dologra légy szíves !
Nekem lenne egy mit adnál érte?
Köszi szépen. Közben már mondták a szervizben is, úgyhogy veszek bele egyet.
Ilyet keresek. (Műszerfal vezérlő egység). Bontott is jöhet mindegy....
meg a futómű, féktárcsa méret.
Mikor gép ? Amúgy lentebb tárgyaltuk már , olvass vissza.
elvileg nem ázik az be. de először próbálkozz egy gyújtáskábel-gyertyapipa cserével hátha megoldódik a probléma! és oylankor mit tapasztalsz? nincs szikra?
Hali
Olyan kérdésem lenne hogy a Derbi senda xtremebe hol vannak fojtások? mert itt olvasom a teszteket és azt írják "1000km után kivettek a fujtást és onnantól ment mind a bolond 95km/h végsebességel. A mái napig igy 14000 km után is még mindig 95km/h hidegbe 100 a végsebessége." és az kincsem csak 70-t megy, hidegben meg 75-t erőben nem szenved hiányt. Vlami ötlet?