Sziasztok, egyik nap minden szó nélkül megállt a sendám!
Azóta nem tudom berúgni sem.Gyújtása van, ha begurulok vele elkapja, de mind hogyha el lenne tömődve a kipufogó, egy nagy füstcsomót pöffen ki nagy hanggal és ennyi.
mi lehet a baja?
Karbit nemrég tisztítottam ki.
Az enyém is fulladozik és ahogy állítóm az alapjáratot (ugye a csavart)
úgy változik
egyébként azért fulladozik mert túl dós a keverék vagy túl szegény
amit besziv a moci
és még 1 kérdés... ha cserélném a kipufogót és olyat szeretnék ami az eredeti helyén fut akkor milyen márkák jöhetnek szóba? létezik ilyen? előre is köszi:) és bocsi a sok kérdésért...
Hali!
Megjavult a világításom:) tegnap megpróbáltam és valószínűleg csak vizet kapott. Most kb. rendbe van a gép. Egy kérdésem lenne. DID 420-as lánc jó rá? Apum hozott láncot (mondtam hogy még nem kell de mind1) 134 lánc szem van rajta. Ha valaki ismeri légyszi írjon. Előre is köszi:)
Szép Jó ''Reggelt'' mindenkinek..
Nem rég érdeklődtem az olaj után , hogy milyent vegyek a blokkhoz..
Irták hogy 10W40 essel csuszni fog a kuplungom ..
szóval akkor full szintetikus 75W90 -est vegyek hozzá?
Köszi előre is..
További szép napot és mi hamarabbi jó időt..
Akkor jó, azért mondom mert Derbin nem szokott olyan korán elmenni a kuplung inkább az AM6 nál. Tehát a Minarelli Derbi blokk szívósabb ilyen téren mint a Minarelli AM6, persze lehet ez nem így van de felénk a gépen így mennek. Tehát akkor meleg mocinál jó igaz ?
Kuplung rugóid meg vannak még?
A képen látható alkatrészek vannak,olcsón.
Érd.:Adatlapomon található elérhetőségen vagy itt.
fragola tts ecoblu 100% szintetico
azé tom ilyen pontosan itt szagolgatom gép elött:D
Azóta nem tudom berúgni sem.Gyújtása van, ha begurulok vele elkapja, de mind hogyha el lenne tömődve a kipufogó, egy nagy füstcsomót pöffen ki nagy hanggal és ennyi.
mi lehet a baja?
Karbit nemrég tisztítottam ki.
úgy változik
egyébként azért fulladozik mert túl dós a keverék vagy túl szegény
amit besziv a moci
mi
akart
lenni?:D
Mort
eper illatú olajom van :)
amerre megyek csak anyit éreznek:"eper"
XD
top hajtokarszett uj 12.000 eft
ill mindenféle tuningcuccok foleg motoralkatreszek ill specko dugattyuk főtengelyek beszerzese javitása
érdeklodni www.kunhegyes-motors.fw.hu vagy 06703122035
Megjavult a világításom:) tegnap megpróbáltam és valószínűleg csak vizet kapott. Most kb. rendbe van a gép. Egy kérdésem lenne. DID 420-as lánc jó rá? Apum hozott láncot (mondtam hogy még nem kell de mind1) 134 lánc szem van rajta. Ha valaki ismeri légyszi írjon. Előre is köszi:)
95-ös gyári fúvóka van benne.
Nem rég érdeklődtem az olaj után , hogy milyent vegyek a blokkhoz..
Irták hogy 10W40 essel csuszni fog a kuplungom ..
szóval akkor full szintetikus 75W90 -est vegyek hozzá?
Köszi előre is..
További szép napot és mi hamarabbi jó időt..
Ha valakit érdekelne esetleg akkor eladó és cserélhető akár a képen látható másik motoromhoz alkatrész is érdekel!