Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még ippen meg
Szia

Kuplung rugóid meg vannak még?
Gyári kevest futot főtengelyem még mindig eladó!
10 000,kicsit elírtam,elnézést.
Ami a képen látható egyben 5000 jó magyar forint.
Derbi Rabassa alkatrészek eladók.
A képen látható alkatrészek vannak,olcsón.
Érd.:Adatlapomon található elérhetőségen vagy itt.
egyébként meg a nevem a star wars- ból a darth moul ra emlékeztet inkább a nevem csak nem tudtam hogyan kell írni a nevét :P
Nyem az enyim challoils
fragola tts ecoblu 100% szintetico
azé tom ilyen pontosan itt szagolgatom gép elött:D
Sziasztok, egyik nap minden szó nélkül megállt a sendám!
Azóta nem tudom berúgni sem.Gyújtása van, ha begurulok vele elkapja, de mind hogyha el lenne tömődve a kipufogó, egy nagy füstcsomót pöffen ki nagy hanggal és ennyi.
mi lehet a baja?
Karbit nemrég tisztítottam ki.
Ez a képen ugy híjják Mort Family Guyból. amugy az eleje meg kérdés hogy az ipone olaj az eperillatú e ?
Az enyém is fulladozik és ahogy állítóm az alapjáratot (ugye a csavart)
úgy változik
egyébként azért fulladozik mert túl dós a keverék vagy túl szegény
amit besziv a moci
EE EEEEz
mi
akart
lenni?:D
ipon

Mort
BEESZARTOK!
eper illatú olajom van :)
amerre megyek csak anyit éreznek:"eper"
XD
Malossi 50.25 ös tuninhenger elado komplett uj dugo h. fej csapszeg stb 35.000eft
top hajtokarszett uj 12.000 eft
ill mindenféle tuningcuccok foleg motoralkatreszek ill specko dugattyuk főtengelyek beszerzese javitása
érdeklodni www.kunhegyes-motors.fw.hu vagy 06703122035
és még 1 kérdés... ha cserélném a kipufogót és olyat szeretnék ami az eredeti helyén fut akkor milyen márkák jöhetnek szóba? létezik ilyen? előre is köszi:) és bocsi a sok kérdésért...
Hali!
Megjavult a világításom:) tegnap megpróbáltam és valószínűleg csak vizet kapott. Most kb. rendbe van a gép. Egy kérdésem lenne. DID 420-as lánc jó rá? Apum hozott láncot (mondtam hogy még nem kell de mind1) 134 lánc szem van rajta. Ha valaki ismeri légyszi írjon. Előre is köszi:)
Hello. Mitől lehet az hogy magas fordulaton fullad?
95-ös gyári fúvóka van benne.
Nekem 10w 40 van és nem csúszik!
Szép Jó ''Reggelt'' mindenkinek..
Nem rég érdeklődtem az olaj után , hogy milyent vegyek a blokkhoz..
Irták hogy 10W40 essel csuszni fog a kuplungom ..
szóval akkor full szintetikus 75W90 -est vegyek hozzá?
Köszi előre is..
További szép napot és mi hamarabbi jó időt..
Már járó motornál is jó:) köszi:)
Egyelőre megy vissza így, aztán ha lesz lóvé meg találok 70est akkor csere. Most anyagilag elég rottyon vagyok.
Akkor jó, azért mondom mert Derbin nem szokott olyan korán elmenni a kuplung inkább az AM6 nál. Tehát a Minarelli Derbi blokk szívósabb ilyen téren mint a Minarelli AM6, persze lehet ez nem így van de felénk a gépen így mennek. Tehát akkor meleg mocinál jó igaz ?
csak akkor ilyen ha nem jár a motor. az én hülyeségem volt bocs....
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ha valakit érdekelne esetleg akkor eladó és cserélhető akár a képen látható másik motoromhoz alkatrész is érdekel!