Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

420 as lánc , sima. Szem az áttét függő. 2005 ösön elviekben 12/53 a gyári áttét én módosítottam 14/53 -ra így sokkal jobb és pénztárcabarátibb.
Aha , látom. Ez utángyártott gondolom. Mondj egy árat te, nemszeretek én árat mondani más termékére :) Mondj valamit aztán megtárgyaljuk.
Remélem tudtam segíteni.
hát igen én csináltam
Hali nem érdekel valakit egy 50-es vashenger 2006-előtti modellre nem fojtott segédkipus 15000ft egy enduró hátsókerék 8000ft.Kérésre kép.
Derbi Senda DRD Pro SM 50 eladó!
06706574245
csababoy0@t-online.hu
Derbi Senda DRD Pro SM 50 Full! 70cm3,21 Dellorto,2007 évj!
helló olyan kérdésem lenne h a kilométer orát el-e adod és ha van spirális érdekelne a müanyag rész meg a visza jelzö lámpa nem érdekel csak a kilométer ora meg a spirál!
emberek nemvok fb kocka, de ezt azért nemlehet hagyni
http://thelajk.com/like/15800/...
Segítségeteket kérem!
Pontos méret kellene!
DERBI DRD PRO SM 50-esre való lánc mérete.
szemek száma,szélesség, stb.. minden adat.
köszönöm előre is ! és a gyári áttét is érdekel.
megtaláltam...
zsír új 1db kulccsal, ahogy a fényképen is látszik.
mondj egy árat rá, hátha meg tudunk egyezni
Hello!Ha szépen megkérek egy derbi gpr tulajdonost,tudna nekem képeket készíteni a kuplungjáról,legfőképpen a primerfogaskerék érdekelne!?Ha lesz ilyen megértő motoros,aki megsajnál egy másik motorost akkor tárt email férő hellyel várom a képeket a : flaska3@freemail.hu e-mail címemre! Légyszi!Életbevágóóó!
udv
ha tudtok legyszi segitsetek
van egy debi vamos robogom(93) es 40 km/h megy most volt szerelonel es vmi szivocsonkot mondott hogy kicsi es azt kene radobni nagyobbat mert igy hiaba rak bele nagyobb fuvokat.
legyszi segitsetek meg kezdo robogos vagyok ez meg nekem uj, ha tudnatok otletet adn mit kene rajta csinalni koltseghatekonyan azt meegkoszonnem.sztem azert 50-55 el kene neki mennie.
elore is koszi
értem köszi !
hali
azt hiszem van nekem, holnap megnézem hogy megvan e még vagy már elkelt.
Üdv ! Ebbe a 2005-ös tankidomba keresek tank - zárszerkezetet.
SZIASZTOK..ELADÓ KARBONMINTÁS GYÁRI DERBI TÜKÖR!
2000 FT PER DB!
AKÁR POSTÁN IS FELADOM.... POSTAI UTÁNVÉTTEL PLUSZ 1000 FT
30 605 6883
gabor8181@freemail.hu
uyganitt derbi felni féktárcsával(hátsó)
12000ft
ilyen
köszi de csak 70es vagy nagyobb érdekel.
2000 -es EBE blokkos sendám van
Gyári 50es henger hibátlan állapotban nicasilos.hőgombával meg a többi alkatrészével.Olcsóbban is odaadom ha érdekel!
06' utánihoz Új vashengerszett 21e Huf, Henger, dugó, gyűrűk, csapszeg zégelygyűrűkkel, Hengerfej és tömítések nélkül. 40es dugóátmérő
20e Huf-ért hozok Új 50-es vashengerszettet 06' előttihez, dugó, gyűrű, tömítések, henger, HENGERFEJ NÉLKÜL, a régi hengerfej használható ha a forma stimmel. 40-es dufóátmérő
hy 70-es henfer?mert ha nem 50es lehet érdekel