Felmenni felmegy de fölösleges feltenni gyári szívócsonkkal mert annak a belső átmérője össze van szűkítve kb 14 mm -re akkor nem sokat számít 21 mm torok átmérőjű a karbi
Tudja valaki, hogy a 21-es black dellorto felmegy-e a gyári beömlőre,vagy kell hozzá új beömlő membránnal együtt?Fontos lenne.Mert egyszerre szeretném megrendelni.
Szevasztok Srácok!
Régebben volt nekem is egy Sendám, és szeretném kideríteni, hogy mi lehet most vele. Jellemzői: Metrakit Kipu, Airsal henger, direktszűrő, dell'orto karbi.. Lucas kormány, narancssárga fényezés, polisport fejidom, és sport concept-es ülés :) Ha valaki tud róla, az informáljon!
Igen arról beszélek motoroztam folyamat vagy 2 és fél órát:)
és az elején is mikor még hideg volt akkor egy picivel rosszabb volt de melegen is csinálja.
Kellene a Dellorto, de most nincs rá keret. Amúgy postával együtt 10be el lehetne kérni? Előre utalnám, akkor kb 1ezer a posta. Ha esetleg így ok-s lenne, akkor 99% kell.
egyébként köszi pizzu a gyors választ:)
Azt hittem napikog fog eltartani mire lessz válasz
Már körbejártam fél várost de akor megint szét szedem majd gyors
Régebben volt nekem is egy Sendám, és szeretném kideríteni, hogy mi lehet most vele. Jellemzői: Metrakit Kipu, Airsal henger, direktszűrő, dell'orto karbi.. Lucas kormány, narancssárga fényezés, polisport fejidom, és sport concept-es ülés :) Ha valaki tud róla, az informáljon!
Jah és a beígért kép az újított vázról:
és az elején is mikor még hideg volt akkor egy picivel rosszabb volt de melegen is csinálja.
majd szolj ha meg van rá a pénz
Kellene a Dellorto, de most nincs rá keret. Amúgy postával együtt 10be el lehetne kérni? Előre utalnám, akkor kb 1ezer a posta. Ha esetleg így ok-s lenne, akkor 99% kell.
Azt hittem napikog fog eltartani mire lessz válasz
Már körbejártam fél várost de akor megint szét szedem majd gyors
http://www.kepesmotor.hu/motor...
EBS-es DRD-m van