Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felmenni felmegy de fölösleges feltenni gyári szívócsonkkal mert annak a belső átmérője össze van szűkítve kb 14 mm -re akkor nem sokat számít 21 mm torok átmérőjű a karbi
szia az a kis luk egy csavar megy bele az a légtelenitöje én is igyjártam régen valahogy kitekeredett reméllem tudtam segiteni
Tudja valaki, hogy a 21-es black dellorto felmegy-e a gyári beömlőre,vagy kell hozzá új beömlő membránnal együtt?Fontos lenne.Mert egyszerre szeretném megrendelni.
Mennyit adnál érte?
ha magas fodulatnál le akar fulladni a mocim az nem azért lehet mert nem tettem most vissza a légszűrőházat?:)
am már nincs meg a derbim de üzemórás volt én nem evez sokat de ha értesz hozá akkor tod hogy a 2t 2x anyit eszik mint a 4t
Az mindegy honana vetem a lényeg hogy vacsi új volt
Mennyit kérsz a gumiért?
ezt nem értem
Tiéd volt nem?*
Te volt nem?
95% gumi ha valakit érdekel ,ár alatt eladó!
tavaly volt fent róla hirdetés asszem 190000ért árúlták én azóta nem láttam:Dde jól názett ám ki
Szevasztok Srácok!
Régebben volt nekem is egy Sendám, és szeretném kideríteni, hogy mi lehet most vele. Jellemzői: Metrakit Kipu, Airsal henger, direktszűrő, dell'orto karbi.. Lucas kormány, narancssárga fényezés, polisport fejidom, és sport concept-es ülés :) Ha valaki tud róla, az informáljon!
Ok-s. Jelentkezem majd. Köszönöm.

Jah és a beígért kép az újított vázról:
Igen arról beszélek motoroztam folyamat vagy 2 és fél órát:)
és az elején is mikor még hideg volt akkor egy picivel rosszabb volt de melegen is csinálja.
Moorth ugye üzemmeleg motorról beszélünk?
oda adom 10ért postával ha egy ezres körűl lesz
majd szolj ha meg van rá a pénz
Nincs mit. Pont az enyémet újítom most, csak míg szárad a festék meg a lakk, addig benézek. Majd teszek fel képet, milyen lett a váz...
Szia Bubi.

Kellene a Dellorto, de most nincs rá keret. Amúgy postával együtt 10be el lehetne kérni? Előre utalnám, akkor kb 1ezer a posta. Ha esetleg így ok-s lenne, akkor 99% kell.
egyébként köszi pizzu a gyors választ:)
Azt hittem napikog fog eltartani mire lessz válasz
Már körbejártam fél várost de akor megint szét szedem majd gyors
dellorto 14 esem van
hy nekem is van egy 17.5ös karbim akit érdekel írjon
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok.Érdeklődnék hogy a 21-es black dellorto felmegy-e a gyári beömlőre,vagy kell hozzá új beömlő membránnal együtt?
EBS-es DRD-m van
Arrache karbi? Mekkora? 17es?