Üdv!
Na szóval szerintem nem emel ki rendesen a kuplungom. amikor sebességbe teszem és behúzom a kuplungot nem gurul a motor. mit lehet vele csinálni? én arra gondoltan hogy a pirossal jelölt csavart kilazítom, és a zölddel jelölt alkatrészt hátrébb állítom és csavar vissza. de lehet hogy hülyeség... segítsetek. Előre is köszi
komplett blokk, bontásra váró motor és gyújtás leginkább vmi speckó tuning gyújtás érdekelne engem nagyon!
ha van valamelyikőtöknek valami akkor írjatok! kösz előre is
Sziasztok!
egyedi Matrica készítését vállalom!
Egyénileg méretben,színben,formában,kivéve színátmenetes és foszforeszkálókat.
..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról és elérhetőséget az adatlapomon találsz! :
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!További jó motorozást mindenkinek!
Üdvözlettel:
Mitozozi
pillerb...szerintem fékbetét ügyben csak a pénztárcád szab határt... ha rendesen használod a mocit akkor akár évente vagy félévente is cserélheted majd a fékbetéteket, persze ez a vezetési stílusodtól is függ....szóval sztem mindegyik megállítja a mocit....
nekem is ez volt a baj szervízbe azt mondták hogy a kormánynál eldörzsöli a kábeleket és azért szar...megcsinálták de 2hétre rá megint szar volt az egész
sziasztok. nekem ugy volt h elöször tompitotton ha elforditottam a kormányt akkor kialudt. egyszer csak az egész tompitott kialudt. Utánna csak reflektorral jártam azzal is kezdődött h elforditottam a kormányt kialudt. aztán egyszer csak kialudt a fényszóró is. elkezdtem vele kinlódni h milehet aztán meguntam és aksiról huztam két vezetéket az égőre egyet letettem testre alulra meg tettem egy kis kapcsolót. ha az bevan kapcsolva világit hanem meg nem:D
A fesz. szabályzó a bal oldali hátsó idom alatt lévő valami? meg z az érdekes hogy ha ki van véve az égő akkor a kapcsolóval elalszik meg ki is gyullad a ref. visszajelző, h bent van akkor meg nem.
Na szóval szerintem nem emel ki rendesen a kuplungom. amikor sebességbe teszem és behúzom a kuplungot nem gurul a motor. mit lehet vele csinálni? én arra gondoltan hogy a pirossal jelölt csavart kilazítom, és a zölddel jelölt alkatrészt hátrébb állítom és csavar vissza. de lehet hogy hülyeség... segítsetek. Előre is köszi