Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv nézőpont kérdése,van rosszab is ...mondj árat mit ér neked..?
Mondom fesszabályzót nézd meg , lehet ott szar valami. Motor bal oldalán van a hátsó idom alatt, van rajt egy hűtőborda arról felismered.
Átérzem a helyzeted mondom én az összes kábelt átnéztem, hogy miért alszik ki csak néha néha az egész világításom meg a ford. mérőm..... Fesszabályzót is szedd szét majd össze , nézd át van bent gyárilag egy kis műanyag toldás az életbe nem jöttem még rá mi a faszér van bent, de annyi a lényege , bemegy két kábel , meg kimegy két kábel engem az szivatott , kivágtam , összekötöttem simán a két kábelt nem volt jó. Mondom nemár na akkor összecsavartam két kábelt , másik kettőt , és össze úgy lett jó , ezért a kis műanyag fosért keleltt szétbombáznom az egész elektromos rendszert :D Elvileg ott összeadja a feszültségeket vagy valamit nemtudom , de már jó , 1 hétig szórakoztam vele mire eljutottam idáig :D Pedig ott volt végig a szemem elött. Sok sikert majd irj megpróbálok segíteni.
Állítsd be a karbit szerintem. Szívatóra is nézz rá.
HA szereklek föl vákum dobod a mocira akor lehet hogy könyeben elindul?
mert szinte hidegen nem indul sose és ha befogom a légszűrőt akor beindul ezen is segithet a vákum dob?
Égőt ki lett próbálva akksiról, megy, ma volt itt villanyszerelő feszültségeket megnézte. szétcsúszva nincs, ha csak ott nem ahol szorosan össze van kötve, mert az nem lett szétbontva. kontakt spray van a 3 kis kábelon.... villanyszerelő aztmondta h ehhez már nem ért. és szét kellett borítanom az egész motort meg az összes idomot le kellet szednem. Eddig elég szar a helyzetem:(:(
Üdv ! Nem tudom van-e feszültségmérőd , de ha van akkor indítsd el a gépet , és mérjél rá, lehet még is szar az égő mert amiket mostanában csinálnak..... ha nem tudsz mérni feszültséget tehát nem jön ki semmi a pólusoknál akkor csavarhúzóval kapard kicsit meg az érintkezőket , lehet beoxidálódott a viztől vagy valami. Én amit veszek itt égőt valami olasz gyártmány de 500 km ert megy el a tompított utána kiég , aztán egy 1000 est a refi aztán összeolvad a kettő.... szóval ha nem jó sehogyse ahogy irtam akkor kezdd , el követni a kábelt hátha szétcsúszott valahol vagy valami. A foglaltra rámegy 3 kábel azokat is szedd le pucold meg kontaktspray.. és haladj egyre csak befele és befeleeee. Én végigjártam az egész kábelköteget az enyémen, hát nemvolt egy leányálom :) Bár már tudok mindent mi micsoda :P
Elégé oda van .Mi az ára ?
Erre nem is gondoltam :)
Fékbetét vásárlás elött állok. Milyet érdemes venni? Valakinek van tapasztalata különböző márkákkal kapcsolatban?
Stage6 s11 jobban fog mint egy RMS fékbetét?
Befelé nem tudott menni a víz? Mindkét szimeringet kicserélted?
Eladó!
Malossi kuplung rugó 2000ft 5db
derbi senda gyári főtengely 3000km van benne 8000ft
szöges gumi 100/80/17 120/70/17 5000 /db
pirelli MT75 100/80/17 7000ft
continental conti twist sm gumi 130/70/17 8000ft

Enyi marat a sendámból és szeretnék tőlük meg válni az árak irányárak !ELADÓ!
Hello! HELP ME!
Nem régóta van meg ez a motorom. Mikor megvettük nem égett a tompított csak a reflektor. Vettem bele új éget, akkor megoldódott ez a dolog. MA lemostam elindítottam, minden működött, mikor hazaértem akkor láttam hogy világít a reflektor visszajelzője és nem ég az első lámpa sehogy. Égő jó. Van valami ötletetek? előre is köszi. a motor egy Derbi Senda 50 SM x-race 2006os.
Van!
derbi34@citromail.hu
köszi szépen a segítséget!a vízpumpa szimeringem volt a ludas,épp most cseréltem ki!megoldódott a probléma:)
Köszi! Msn-ed van ott megbeszélhetjük a részleteket!
talán kicsit nagyon sok neki a levegő...
Itt a kép amit kértél!
Lenne egy kérdésem:
Karbi tisztittás megvolt és elfelejtetem visszatenni a légszűrőt (nem is nagyon akartam) és most ha megyek vele és nagyon huzom neki akkor le akar fulladni! lehet a légszűrő miatt?
üdv Derbi Főnix kipufogóm eladó..! abszolút keveset használt...
Egy képet mutass már léccives ugy ogy látszodjon középen a mintha ahol fut hogy milyen!És akkor megbeszéljük a részleteket!Köszi!
4000
1 ft-ot.. Hát mondjál egy árat és akkor megegyezünk ha sok akkor nem érdekel
Szia .Nekem ott van a kittben ez az egesz membran haz.19-21mm karbiig ezt ajanljak.

Hebo karbon membranokkal es a gumicsonkkal.

Nemtom mennyiert rendelned meg de nezd meg a hirdetesem.
Akkor most döntsük el honnan folyik. Ha valaki a légtelenítő csavar helyét kis luknak nézi inkább ne nyúljon hozzá a blokkhoz.
Kis furat a karteron van a vízpumpa tengelyénél. Szerintem...