Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! 70ccm Top hengerem van. Fúrni kell és egy új dugó bele. Hengerfej nélkül, csak maga a henger. Ha érdekel írj.
"régi" blokkos
Kicsit többet is elmondhatnál a motorodról! Nekem a 2006 utáni blokkok hoz van hengerem 15+póstáért a tied!
Derbimre hengert vennék használtat max 15 ezrem van rá ha valaki tud akk légyszi írjon
csao. nem, nem sm kipufra van szükségem. de azért köszi =)
motorhispania furia frissen generálozott AM6 blokkal,polini versenydugóval(még járatós), de egy fényezést el tudna viselni:100000ft

-kézvédő
-RS50 kipufogó
-elöl-hátul tárcsafék
-vízhűtéses
-6 seb.
-új lánc
-adok mellé egy 60-70%-os hátsó gumit

Tel:06209103659
helló hebo mantson racing supermoto kipufogó érdekell? (Y) 50e
http://www.heboracing.com/hebo... 33.oldal jobb felső
van neki biztosan, de itt nemfog válaszolni
hívd fel az adatlapján található számon, vagy a galériájában biztosan megtalálod
Hátsó sm kerekd nincs véletlenül ?
Ki akarja megbontani a nicasilt?
ÜDV!gilera 50 eladó,enduro vagy supermoto kerékkel 150-170000ft,ramaty derbit beszámítok!06304906559
Hát, nekem nem szakmám, de hobby szintem faragok hengert igaz simsonokhoz. Évi 20-30 henger kerül ki a kezeim közül, amik a mai napig futnak. most derbimmel szarakodok, mert egyszerűen nem hajlandó beindulni, a rohadék!
Így van.nicasilt meg megbontani olyan mintha a bőrödét venned le.
monjuk a hengert nem úgy van hogy csak reszelgetjük meg esztergáljuk ösze visza ehez szakember kell nem szakbarbárok vannak akik direkt 2T fejlesztők ez a szakmájuk.és ők értenek hozá.
Soha nem volt 2007 es motor
Szia
Van 1 Airasal 70 ccm es dobozos hengerszettem 50 Magyar valutaert.

205930840
heló én tok neked írjál már ventobt@freemail.hu
a hozzáértéssel lehet nem lenne gond, mert apám ersztergályos meg vannak ismerőúsei szal az lehet meglehetne oldani . ,ég nem tom mi lesz belöle de szezonkezdetre biztos h vmi történni fog mert így teljesen lefolytva nem fog maradni az tuti
Igazad van teljes mértékben , én olyan ötleteket mondtam amit én láttam már , csinálták már és működik , elég műszerészmunka nicasilos hengert faragni mert szerintem könnyen lepattoghat. Igaz nem láttam, csak hallottam ezért nem tudok normális véleményt nyilvánítani.
Halkan jegyzem meg, hogy a nikazilos hengeren épp úgy lehet kipuff nyílást bővíteni. Persze rutin és megfelelő eszközök kellenek hozzá.
Magadtól ne állj neki reszelgetni rajt, mert lehet rosszabb lesz mint volt. Ha tudsz értékeket akkor persze lehetséges. Azonban azt tudni kell, hogy ha felfelé is bővítve van a kipuff nyílás akkor veszt a nyomatékból alacsony fordulaton stb.......
Szerintem megfelel az első is, hívd fel őket és csak annyit kérdezz hogy az az első henger fojtatlan-e. Gondolom az, a TNT lehet kicsit hegyesebb , nagyobb fordulatra dolgozik vagy több felömlős azért kerülhet 20 al többe , de mivel nincs adat megadva egyikről sem így hívd fel őket , kérdezz rá hogy hány felömlő , mi hogy merre meddig aztán kitalálunk valamit.
derbi sendra henger(50ccm)eladó,dugó nincs
ár 9eft
szacsomotor@freemail.hu
aha. belinkeltem 2 hengert szented az első is megfelelő a folytott henger helyett vagy inkább a 2. kellene bele?

http://citybike.hu/spd/30311/H...

http://citybike.hu/spd/32
060/H...
Mivel nicasilos így én úgy tudom, hogy új henger, vagy persely. Használtan lehet találgatni jó kis hengereket, de maradj az 50cc -nél, azok tovább bírják, bár 50 esből is van agyon hegyezett. Szóval találsz valami jó kis használtat, új dugó , gyűrű és mehet. Kiput kikell égetni rendesen, leírtam már, hogy hogy is kellene, aztán kivenni a katalizátort.
köszi.2002 es gépem van. ha folyott hengerem van akkor a kipufogónyílás kiszélesítésével lehet "kivenni" belőle a folytást vagy mindenképp muszáj egy új hengert venni rá?