Karbicseket. Nem kap elég nyálat, azért hörög le. Karbitisztítás megint, és ha tudsz úszószintet állítani, azt is ellenőrízd. Addig meg ne nagyon járj vele, nehogy besüljön!
kitisztítottam összeraktam a motort és most valamit elálíthattam hogy ha teljesen húzom a gázt akor mintha le akarna fulladni
van valami tippetek mit álithattam el?
Sziasztok érdekelne 19.ezerért! Nem lehetne hogy félre tedd nekem köv hónapig? akor lessz rá pénzem :)
ebben a hónapban valahogy semi sem jött össze az autóm most fontosabb volt ugyhogy arra kellet költenem
Nagyszeru.
Nem tudom hol vetted,de nekem sokkal tobben van ez a kitt mint amennyiert arulom.
Erre az arra meg szamold ra a postat.
Ha nem kittben veszed akkor minden dragabb.
Gondolom te nem tudod ugyan igy idelinkelni honnan va a cuccod?
Mert en akkor ezt talaltam a legnormalisabb kittnek.
Bersze beszelni sok kis tini tud minden.Kifizetni nem megy nekik csak ocsarolni a masikat.
Kollega itthon keresett 21 Deloortot 22 alatt nem talalt.L:atod ajanlottam 19 ert es te ezt is uberelted.
Az a pici furat amiről beszélünk a két egymással szembe fordított szimering között van. Én ide szoktam egy csepp olajat rakni, had kapjon a tengely kenést itt is. Ha neked itt folyik a víz akkor valószínű, hogy a külső szimeringed adta meg magát. Rosszabb esetben a tengelyt is cserélni kell, mert már annyira kikoptatta a szimering.
Ehez le kell venned a kuplung felöli deknit és kiszedni a szimeringeket.
Azért írtam többesszámban, mert akkor már mindkettőt cserélni illik.
Ne feledkezz meg a tengely ellenőrzéséről sem. Persze az olajat elötte engedd le a karterből. Ha lehúztad a deknit, akkor érdemes megnézni a vízpumpa és az olajszivattyú meghajtó fogaskerekeit is.
Ezek műanyagból vannak, és ha sérülést látsz rajt, ne légy rest és cseréld ki őket, mert megbosszulja magát.
Bármelyik csapágyboltba bemész adnak neked szimeringet pár forintért. Igaz én csak 1mm-rel vastagabbat kaptam, de bőven elfért a furatban egymás felett.
Én kétütemű szimeringről még nem hallottam
Az összerakásnál figyelj a házagoló-menesztő alátétekre, és kuplung tengelyre. Finoman rá kell kapnia, nem szabad eröltetni.
Főleg nemszabad a csavarokkal felhuzatni a deknit!
Hol minosegi a fag. Toyo Japan csapagyat tegyetek bele.
Van 1 szett csapagy is. 19000 rpm fordulatot garantalnak ra megfelelo olajjal a vilagbol kimegy.
Bar en nem hiszek ezekben a kokanyolt fotengelyekben.
Vegul mindenki kicserel szep lassan mindent.Csak addid az osszes penzet fagyallora meg olajra koltio a szedszedeseknel.
Szimeringet is direkt 2t motorhoz kell venni,Hangsulyozom eddig 1 helyen kerdeztek meg tolem ,hogy mibe kell.A tobbi csak adta a meretet kerdezes nelkul.
Aki tutningra adja a fejet az inkabb tanulgasson olasz nemet tuning cegek oldalabol.En ezt javallom es akkor nem lesz siras.
sziasztok van egy derbi sendám és érdeklődnék hogy mi lehet az oka,hogy folyik a víz a blokkból a két cső között egy kis lukon?vízpumpatömítés?előre is köszi!
Segítségek kérnék!
Supermoto szettet akarok venni a gépemre tavasszal. Tudnátok nekem segíteni, hogy hol tudnék ilyet venni és kb mennyi pénzembe fájna bele ?
van valami tippetek mit álithattam el?
Holanap utazom haza ugy is jelenleg nem otthon dolgozom.
adok pár képet és bejelöltem rajtuk hoyg mit nem tudok
olaj raktárban vagyok rakodó munkás normális árakon tudok szerezni majdnem mindent :)
ebben a hónapban valahogy semi sem jött össze az autóm most fontosabb volt ugyhogy arra kellet költenem
Viszont minden nagyon konnyen megtetszik,ami szep.
Igy vagyok nokkel kocsikkal repcsikkel.
sajnos mostanaban munkahellyel is.
En a tartossagra mentem ra nem a HIgh End cuccokra.
De most a 105 loero nekem eleg es pont annyit fogyaszt a Z750 mint a te 24 LE Derbid fog.
Nem tudom hol vetted,de nekem sokkal tobben van ez a kitt mint amennyiert arulom.
Erre az arra meg szamold ra a postat.
Ha nem kittben veszed akkor minden dragabb.
Gondolom te nem tudod ugyan igy idelinkelni honnan va a cuccod?
Mert en akkor ezt talaltam a legnormalisabb kittnek.
Bersze beszelni sok kis tini tud minden.Kifizetni nem megy nekik csak ocsarolni a masikat.
Kollega itthon keresett 21 Deloortot 22 alatt nem talalt.L:atod ajanlottam 19 ert es te ezt is uberelted.
Gondolom a posta esedezett ,hogy elhozhassa csak neked valahonnan.
http://www.gearparts24.de/tuni...
érdekelne a hátsó felni és a gyújtás!
Ehez le kell venned a kuplung felöli deknit és kiszedni a szimeringeket.
Azért írtam többesszámban, mert akkor már mindkettőt cserélni illik.
Ne feledkezz meg a tengely ellenőrzéséről sem. Persze az olajat elötte engedd le a karterből. Ha lehúztad a deknit, akkor érdemes megnézni a vízpumpa és az olajszivattyú meghajtó fogaskerekeit is.
Ezek műanyagból vannak, és ha sérülést látsz rajt, ne légy rest és cseréld ki őket, mert megbosszulja magát.
Bármelyik csapágyboltba bemész adnak neked szimeringet pár forintért. Igaz én csak 1mm-rel vastagabbat kaptam, de bőven elfért a furatban egymás felett.
Én kétütemű szimeringről még nem hallottam
Az összerakásnál figyelj a házagoló-menesztő alátétekre, és kuplung tengelyre. Finoman rá kell kapnia, nem szabad eröltetni.
Főleg nemszabad a csavarokkal felhuzatni a deknit!
Remélem tudtam segíteni :) : Balázs
Van 1 szett csapagy is. 19000 rpm fordulatot garantalnak ra megfelelo olajjal a vilagbol kimegy.
Bar en nem hiszek ezekben a kokanyolt fotengelyekben.
Vegul mindenki kicserel szep lassan mindent.Csak addid az osszes penzet fagyallora meg olajra koltio a szedszedeseknel.
Szimeringet is direkt 2t motorhoz kell venni,Hangsulyozom eddig 1 helyen kerdeztek meg tolem ,hogy mibe kell.A tobbi csak adta a meretet kerdezes nelkul.
Aki tutningra adja a fejet az inkabb tanulgasson olasz nemet tuning cegek oldalabol.En ezt javallom es akkor nem lesz siras.
205930840
http://racing-bazar.hu/motorke...
nézegetem öket de a legalja amit találtam az 22 ezer
Supermoto szettet akarok venni a gépemre tavasszal. Tudnátok nekem segíteni, hogy hol tudnék ilyet venni és kb mennyi pénzembe fájna bele ?