Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia igazad van,nemtudom haveromé tuningos e vagy sem de majdnem megy ugy a rieju mocia mint egy 125ccm-es mz,gyorsulásra tuti tud anyit,6-dik ba nem azért nem megy többet mert elfogy az erö hanem kipörög addig mig a váltó engedi.Én favágó vagyok de az a kis pöcs motor pörög ugy mint a husgvarna fürészem
Nem azért de ezek kis motorok nem kellene olyan nagy világváltást várni ezektől

De egy 70-es hengerszett csodákra képes megfelelő szettel persze

Nekem legalább is ez a véleményem
Hogy milyen fordulaton indul a motor azt nem a görgő határozza meg. A görgő súlya a váltást határozza meg, az elindulásért a 3 kis rugó felel a kuplungban. Minél erősebb annál magasabb fordulaton fog elindulni a motor. A görgővel és a hátsó nagy rugóval (kontraszt) állítod be, hogy gyorsan vagy lassan váltson a motor.
ajánlom figyelmedbe a két moci szemmel is láthato hengerének képét,szerinted meiknek kisebb a lökethossza hmm talán a rieju? És igen Ebböl adodoan meik pörög többet? Igen a rieju A derbi pedig nyomatékosabb és nemkell anyira szarrápörgetni hogy menyen.
szia 81jimbo én hozzám már a honda blokkal került a moci.Sajnos 4t volt nem volt egy versenygép de annál nyomatékosabb és gazdaságosabb volt,a vázzal nekem semmi gondom nem volt a hondán cseszödött el egyszer a gyujtás,ja és elég nehéz volt indittani a hondát.Az eredeti 2t blokkal biztos királyabb lett volna
szevasz pajti,szerinted 33-évessen ilyeneket hazudok,de olvasd végig amit irtam,nem reszelte senki,hanem a kipufba volt egy karika az lett kiszedve.De aztis elmondom neked hogy a rieju sokkal pörgösebb mint a derbi .a riejuba ugyan az a moci van mind a motorhispaniaba meg az aprilliába.A derbibe más a blokk
Membran nem is tudom van e rajta csak 1 gumi haranghoz csatlakozik a karbi.
6,3
ugy hiszem igen.rendeltem 6 meg 6,m grammosat remélem jo lesz
Nézd meg a membránt meg a henger kipufnyílását. Sztem a 82-es fúvókának elégnek kéne lennie. 4,5 görgők vannak a variátorba?
Meg mindig varom a GP1 re a tippeket folytastalanitasra .
Kipu ok.Karbi 17,5 Dorto.Az passz.82 duzni van benne most.102 sok volt neki.
A gorogoket szerintem kicserelem 6,6,5 grammosra.mert rohadt magas fordulaton indul.
A husqvarna blokkal mi lett?Esetleg tudnál a vázról ill a blokkról negítívumot mondani?
köszi.
lol hogy pörögne így egy kis reszeléstől én is fel reszeltem meg minden jobban pörög de nem ennyire am meg ez sztem belső rotoros gyujtás meg tuning az egész gép az meg lol hogy így pörög a rieju esetleg ha tuning...
az am 6 berugó kar nem jó a régi fajta blokkra tudom tapasztalat :S
csá,ha elhiszed ha nem haverom rieju mocija pörög igy
60-ezerért vette lomis romáktol
anyit munka volt vele hogy a váz tiszta rozsda volt,meg a kipufibol kiszedte a könyéknél a karikát és megy mint állat,én alattam 90-et simán (130kg-alatt)
Álmodik a nyomor

Azért sok sikert hozzá
ha igy fog pörögni a reszeléstöl akkor ok
Na a gyerekröl a véleményem
http://youtu.be/XxMLTFGT858
hétvégén remélem lessz rá idöm és neki pattanok reszelni
szoval akkor lefelé érdemes reszelni,meg dobok bele egy nagyobb föfuvokát is,mert má meguntam hogy haverom a Riejuval ugy megy el melettem mindha állnék,igaz azt még 1-esbe is forgatni kell rendessen hogy menyen,énmeg eltudok indulni 3-dik ba is
A hengerről annyit hogy ha felfelé reszelsz akkor nő a fordulat, ha lefelé akkor nyomatékosabb lesz. Kint nem kell reszelni jól mondta pityimpalko, csak belülről. Ma jön haverom és kireszeljük, majd leírom hogy milyen lett. Üdv mindenkinek!
Nem csak hogy nem fojtott hanem ez tuning membrán!
Egy üveg Johny Walker-ba hogy fojtott a hengered! Hidd el jelentős lesz a változás!
szia igazad van akkoriba jobban ment sokkal mind most,suzuki rm 125-250 meg a töbiek ktm 250,kawa 750 zxr,mostmeg ilyen libakergetövel rodeózok.A honda jól ment igaz nem anyira mind egy 2t de ameik kocsiba volt riasztó és elmentem melette annak bekapcsolt a riasztója
Szia!

Hát neked legalább bejött az élet. A husqvarna nagyon jól néz ki. Mit tudott a honda blokkal?Kb 40le?
A husqvarna számomra egy igazi etalon. Egyszer láttam,hallottam élőbe szinte olyan hangja volt mint egy motorfűrésznek! Nagyon állat volt.Jó lenne belőle egy 250 2T.Ha lenne a sürgősségin biztos visszajáró lennék
Ha fojtott van rajta akkor 6-7ezrnél többet nem pörög. Ha pedig fojtatlan akkor meg valami nagy gebasz van vele.