szia 81jimbo nem vagyok akkora profi hogy ilyen dolgokat házilag barkácsolgassak
A reszelést még bevállalom meg esztergályos haverral ha kell levetetek a hengerfejböl,de enyi semmi több.
Most elég gyatrán megy a mocim olyan 60-70-körül max,ha azt elérem hogy az utazotempó legyen enyi az már tökéletessen megfelel nekem.
Srácok. Mitől lehet az hogy a fordulat szám mérőm néha teljesen jól mér, néha meg össze vissza kalimpál? A gyertyám NGK BR10ES, tehát az zavarszűrős. Mi lehet a baja?
Szép kis gép gondolom sok meló meg pézed állhat benne.
Egy kis infőt nem tudnál mondani rolla,h végsebessége és utazója mennyi meg a fogyasztása 100km-en.
Ha véletlen nem kelne el a tuning cuccok akkor engem érdekelne pár dolog.
msn-re nem tudnál felvenni látom volt régebben TOP 70ccm-es hengerszetted is ezzel kapcs lenne pár kérdésem.
olvasom itt a nagy henger reszelgetéseket.Próbáltátok esetleg a vezérlést módosítani? Itt értem a hengertalpból lemaratni ill alápakolni.Természetesen a kompresszióviszonyt hozzáigazítva!
Eladó Derbi Senda DRD Limited SM "50" Full mhr team 2 szettel + polini versenygyujtással (világitás is van hozzá)megegyezéses alapon (22+ Le), 1500 KM-t futott alig használt(sajnos, időhiány + kategóriát kinőttem) vagy akár full optikai tuninggal de full gyárilag, belezett kipuffal, az 1500 km-es mhr team 2-es szett komplett eladó esetleg alkatrészenként is! Van minden, persze az összes termék HIGH-END szigoruan tehát legjobb minőség henger, kipuff, főtengely, membránházak, lapok, verseny gyujtás karbi légszürő stb.. érdeklődni.: mastertuning-dealer@hotmail.com vagy hcsabi23@freemail.hu
Rossz tulajdonsag.Hat tankolni kell bele meg vigyazni ra es akkor semmi baja sem lesz.Arra vigyazz ,hogy ne vegyel folytott hengeres masinat.Svajcit Nemetorszagit pl.Amugy minden jo rajtuk.
Hali! Elszakadt a hőgombának a vezetéke gyertya csere közben! Kérdésem volna hogy a képen látható részt leszedhetem róla hogy újra betudjam forrasztani valahova ?Vagy meg se próbáljam inkább?
Koszonom.Nem titkolom nekem fekete homaly a robogo.Eddig honda 100 as blokkom volt az sem tudtam mi van benne.5 ev alatt 1 berugoracsnit csereltem.En hibambol.Szoval butus vagyok hozza.De ez olyan hanggal indul el ahol mar a pego kifutott alolam.
remélem neked is ez lesz és remélem segithettem
A reszelést még bevállalom meg esztergályos haverral ha kell levetetek a hengerfejböl,de enyi semmi több.
Most elég gyatrán megy a mocim olyan 60-70-körül max,ha azt elérem hogy az utazotempó legyen enyi az már tökéletessen megfelel nekem.
Egy kis infőt nem tudnál mondani rolla,h végsebessége és utazója mennyi meg a fogyasztása 100km-en.
Ha véletlen nem kelne el a tuning cuccok akkor engem érdekelne pár dolog.
msn-re nem tudnál felvenni látom volt régebben TOP 70ccm-es hengerszetted is ezzel kapcs lenne pár kérdésem.
MSN: gyuriimiricsi@hotmail.com
olvasom itt a nagy henger reszelgetéseket.Próbáltátok esetleg a vezérlést módosítani? Itt értem a hengertalpból lemaratni ill alápakolni.Természetesen a kompresszióviszonyt hozzáigazítva!
Eladó Derbi Senda DRD Limited SM "50" Full mhr team 2 szettel + polini versenygyujtással (világitás is van hozzá)megegyezéses alapon (22+ Le), 1500 KM-t futott alig használt(sajnos, időhiány + kategóriát kinőttem) vagy akár full optikai tuninggal de full gyárilag, belezett kipuffal, az 1500 km-es mhr team 2-es szett komplett eladó esetleg alkatrészenként is! Van minden, persze az összes termék HIGH-END szigoruan tehát legjobb minőség henger, kipuff, főtengely, membránházak, lapok, verseny gyujtás karbi légszürő stb.. érdeklődni.: mastertuning-dealer@hotmail.com vagy hcsabi23@freemail.hu
Üdv mindenkinek
Nekem is el kellene mondani a jó és rossz tulajdonságait csak nekem a Derbi Senda 50-ét.
Előre is köszi a válaszokat.
Hiányzott a terep.
Ha érdekel valakit van egy eladó pár hátsó gyári indexem meg egy faxa 62-es hátsó lánckerék!
am jo hangja van nagyon:P
na jó csak vicc volt
http://youtu.be/GI99OpXEtpU