Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megpróbálom feltölteni.
Gyenge az aksid havernak is azt csinálta amikor kezdett merülni..
remélem neked is ez lesz és remélem segithettem
szia 81jimbo nem vagyok akkora profi hogy ilyen dolgokat házilag barkácsolgassak
A reszelést még bevállalom meg esztergályos haverral ha kell levetetek a hengerfejböl,de enyi semmi több.
Most elég gyatrán megy a mocim olyan 60-70-körül max,ha azt elérem hogy az utazotempó legyen enyi az már tökéletessen megfelel nekem.
Hy! Képet miről szeretnél? Cserét nem szeretnék motorra. Egy autó lenne majd a cél
Ja és Derbi Senda Xtreme 50-es 2008-as mociról van szó...
Srácok. Mitől lehet az hogy a fordulat szám mérőm néha teljesen jól mér, néha meg össze vissza kalimpál? A gyertyám NGK BR10ES, tehát az zavarszűrős. Mi lehet a baja?
Szép kis gép gondolom sok meló meg pézed állhat benne.
Egy kis infőt nem tudnál mondani rolla,h végsebessége és utazója mennyi meg a fogyasztása 100km-en.

Ha véletlen nem kelne el a tuning cuccok akkor engem érdekelne pár dolog.

msn-re nem tudnál felvenni látom volt régebben TOP 70ccm-es hengerszetted is ezzel kapcs lenne pár kérdésem.

MSN: gyuriimiricsi@hotmail.com
Csá! Az sm szett nem eladó?
Helló!

olvasom itt a nagy henger reszelgetéseket.Próbáltátok esetleg a vezérlést módosítani? Itt értem a hengertalpból lemaratni ill alápakolni.Természetesen a kompresszióviszonyt hozzáigazítva!
Mennyiért?
kep?csere?
Hy!

Eladó Derbi Senda DRD Limited SM "50" Full mhr team 2 szettel + polini versenygyujtással (világitás is van hozzá)megegyezéses alapon (22+ Le), 1500 KM-t futott alig használt(sajnos, időhiány + kategóriát kinőttem) vagy akár full optikai tuninggal de full gyárilag, belezett kipuffal, az 1500 km-es mhr team 2-es szett komplett eladó esetleg alkatrészenként is! Van minden, persze az összes termék HIGH-END szigoruan tehát legjobb minőség henger, kipuff, főtengely, membránházak, lapok, verseny gyujtás karbi légszürő stb.. érdeklődni.: mastertuning-dealer@hotmail.com vagy hcsabi23@freemail.hu

Üdv mindenkinek
Rossz tulajdonsag.Hat tankolni kell bele meg vigyazni ra es akkor semmi baja sem lesz.Arra vigyazz ,hogy ne vegyel folytott hengeres masinat.Svajcit Nemetorszagit pl.Amugy minden jo rajtuk.
Üdv
Nekem is el kellene mondani a jó és rossz tulajdonságait csak nekem a Derbi Senda 50-ét.
Előre is köszi a válaszokat.
Végre kész lett az átalakítás.
Hiányzott a terep.

Ha érdekel valakit van egy eladó pár hátsó gyári indexem meg egy faxa 62-es hátsó lánckerék!
Ditech.Az nemtom mi.De olyan nincs benne.
sziasztok! irjátok már le a derbi x-treme sm összes jó és rosz tulajdonságát. ja és az h mindegyik DiTeches? kösz
ezen csak a kipuf a tuning?
am jo hangja van nagyon:P
amikor 115-nél jár akkor kéne lerugni a padrol
na jó csak vicc volt
Már szét szedtem és így néz ki ha valakit érdekel !Lehet forrasztani!
Hali! Elszakadt a hőgombának a vezetéke gyertya csere közben! Kérdésem volna hogy a képen látható részt leszedhetem róla hogy újra betudjam forrasztani valahova ?Vagy meg se próbáljam inkább?
Koszonom.Nem titkolom nekem fekete homaly a robogo.Eddig honda 100 as blokkom volt az sem tudtam mi van benne.5 ev alatt 1 berugoracsnit csereltem.En hibambol.Szoval butus vagyok hozza.De ez olyan hanggal indul el ahol mar a pego kifutott alolam.