Nagyon rendes vagy,hogy segítesz!
Hogy tudom őket elérni?
Szerinted mennyiért megy egy jó állapotú?fékbetéttel,vagy anélkül.
A vaterán láttam 4000ft-ért,de annyit halogattam,hogy + vették előlem.
Kukoda Attila Zirc avagy Kunhegyesi Krisztian.Szinte 100% hogy kapsz.
De sokan bontanak.A speedfightomon ugyan ilyen AJP fek volt.Ha nem sikerul keress meg .Utana megyek a dolognak.
A 18.kerületben Üllői végen van 1 McDonald’s.Na ott elfordultok jobbra és mentek kb 700 métert.Zsuko utca balra és az utca végen van 1 profi gépműhely.Ha hozza férni 5 perc alatt meghegeszti.Nagyon ügyes srácok bátran ajánlom.Es normalis áron dolgoznak.
ha már a gyári cdi it meg találod a motoron akkor simán bekötöd mert szinhez szin megy tehát nem lehet eltéveszteni am egy haverodse ért a motorhoz csak egy kicsit
megnéztem a kuplungot...hát ahogy lepucoltam sajna kis kopás látható a lamellákon de ez a kisbaj a nagyobb h repedés van az eggyik rugófeszitő láb tövében ...aképen látható...igazábol külön is eladom ha csak a kosár vagy egyéb kell....
Ma melepiszkaltam a GPR be.Tok gyari 50es.Kiszedtem a lotyogo katalizatort majd kapott 1 14es lanckereket.Karbi tu csere es 60 as fuvoka.meg mindig csak 80.a 6. sebi inkabb csak tartja a sebesseget nem nagyon gyorsul mar.
Ja
Pay Pal -al lehet fizetni.Dombor nyomott kartya kell.Ha valakinek kell vmi megrendelem itt elotte fizetek (pc elott )Ha a kezpenzzel itt all mellettem.
Sajnos mar szo..tam ilyen miatt ugyhogy nem bizom senkiben csak igy.
En innen rendeltem a belinkelt kittet.Plusz szimeringeket teljes tomites szettet.
1 x Tuningkit Gearparts24 70cc Midrace
Lieferzeit: Artikel z.Z. nicht auf Lager, wenn beim Lieferanten lieferbar jedoch binnen kurzer Zeit lieferbar
TK0002
569,90 € 569,90 €
1 x Motorsimmerringsatz TNT Original
Lieferzeit: Artikel z.Z. nicht auf Lager, wenn beim Lieferanten lieferbar jedoch binnen kurzer Zeit lieferbar
040921
11,99 € 11,99 €
1 x Motordichtungssatz
Lieferzeit: Artikel ausreichend ab Lager verfügbar und innerhalb 24h versandfertig
LBK-JMO-01
12,99 € 12,99 €
Zwischensumme: 594,88 €
Versandkosten nach Zonen (Versand nach HU): 20,00 €
Ez csak Cdi és nem belső rotoros gyújtás ez is sokat számit ez digitálisan elfokolja a gyújtásodat kb ezzel olyan 14000 et forog seberségbe nekem legaláb is enyit forgot
http://racing-bazar.hu/motorke...