Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

es elado ha valkit erdekel.
http://racing-bazar.hu/motorke...
GPR es GP1
Szia!

Köszi,már fel is hívtam.Nagyon korrekt,van nála minden.3000ft-ért adja betétek nélkül,jó ár.A betétek + 1000ft.Fém fékcsö 500ft.

Nagyon köszi a segitséget!

Amúgy ha mennél vele nem "ETZ" mondanád,pedig ez a blokk most elég kuka,de még megy.
Talán télen szét lesz húzva,és akkor jönnek bele az okosságok.

Neked milyen géped van-vannak?

Üdv:jimbo
Nem de én ki ba nm azt a böhöm nagy Mz blokkot .
Kukoda attila 06304906559

Kunhegyes motors.

Jász- Nagykun Szolnok megye Kunhegyes

Tel: +36703122035

e-mail: trg1@citromail.hu

Krisztiant keresd.Az ar kb valahol ott van.De ok tudjak biztosan.

Orulok ,hogy segithettem.
erre kellene.
láttál már ilyet? :-))))))
Szia!

Nagyon rendes vagy,hogy segítesz!
Hogy tudom őket elérni?
Szerinted mennyiért megy egy jó állapotú?fékbetéttel,vagy anélkül.
A vaterán láttam 4000ft-ért,de annyit halogattam,hogy + vették előlem.

helló márkatársak
haverom szeretne venni egy derbi sendát olyan 160000 ft körül ha van valakinel eladó akkor irjon
Tok őszintén megmondom 14000 forint átszámolva ha meg bedobjak a csomagomba a Nemeteknél. (az új)
Kukoda Attila Zirc avagy Kunhegyesi Krisztian.Szinte 100% hogy kapsz.
De sokan bontanak.A speedfightomon ugyan ilyen AJP fek volt.Ha nem sikerul keress meg .Utana megyek a dolognak.
A 18.kerületben Üllői végen van 1 McDonald’s.Na ott elfordultok jobbra és mentek kb 700 métert.Zsuko utca balra és az utca végen van 1 profi gépműhely.Ha hozza férni 5 perc alatt meghegeszti.Nagyon ügyes srácok bátran ajánlom.Es normalis áron dolgoznak.
Aki értett hozza cimborám sajnos 2 hete temettük el.Ha visszaolvasol keresek 1 megbízható 2 ütemű szakértőt Budapesten.14,15,16,18 keruletek esetleg 4.Ezek nekem kozell vannak.Cserebe csak penz erdekel?
Van Dellorto karbin 17,5 es rafizetnek ha neked jo.Vagy barmi gyari alakatresz.Bontas utan.
az elkövetkezendő 3 napban kiderül, hogy kell-e!
jó cuccnak néz ki!
80as főfuvit neki és megy mint a dög!
sziasztok,valaki mongya meg nekem hogy 14-es delorto karbiba mekkora föfuvóka kell?
ha már a gyári cdi it meg találod a motoron akkor simán bekötöd mert szinhez szin megy tehát nem lehet eltéveszteni am egy haverodse ért a motorhoz csak egy kicsit
Helló!

Van valakinek eladó senda "98-as első fékmunka hengere?

megnéztem a kuplungot...hát ahogy lepucoltam sajna kis kopás látható a lamellákon de ez a kisbaj a nagyobb h repedés van az eggyik rugófeszitő láb tövében ...aképen látható...igazábol külön is eladom ha csak a kosár vagy egyéb kell....
Ma melepiszkaltam a GPR be.Tok gyari 50es.Kiszedtem a lotyogo katalizatort majd kapott 1 14es lanckereket.Karbi tu csere es 60 as fuvoka.meg mindig csak 80.a 6. sebi inkabb csak tartja a sebesseget nem nagyon gyorsul mar.
Ja
Pay Pal -al lehet fizetni.Dombor nyomott kartya kell.Ha valakinek kell vmi megrendelem itt elotte fizetek (pc elott )Ha a kezpenzzel itt all mellettem.
Sajnos mar szo..tam ilyen miatt ugyhogy nem bizom senkiben csak igy.
Ha Budapesten vagy es segitesz bekotni megveszem.De en sajna nagyon hulye vagyok az Avi Reszhez.
En innen rendeltem a belinkelt kittet.Plusz szimeringeket teljes tomites szettet.
1 x Tuningkit Gearparts24 70cc Midrace
Lieferzeit: Artikel z.Z. nicht auf Lager, wenn beim Lieferanten lieferbar jedoch binnen kurzer Zeit lieferbar
TK0002
569,90 € 569,90 €
1 x Motorsimmerringsatz TNT Original
Lieferzeit: Artikel z.Z. nicht auf Lager, wenn beim Lieferanten lieferbar jedoch binnen kurzer Zeit lieferbar
040921
11,99 € 11,99 €
1 x Motordichtungssatz
Lieferzeit: Artikel ausreichend ab Lager verfügbar und innerhalb 24h versandfertig
LBK-JMO-01
12,99 € 12,99 €

Zwischensumme: 594,88 €

Versandkosten nach Zonen (Versand nach HU): 20,00 €

inkl. 19 % UST: 98,17 €

Summe: 614,88 €
Szia Magyar orszagra 20 euro.En Euroban fizettem
Ez csak Cdi és nem belső rotoros gyújtás ez is sokat számit ez digitálisan elfokolja a gyújtásodat kb ezzel olyan 14000 et forog seberségbe nekem legaláb is enyit forgot