De a dobban is lehet fojtás de az másfajta ilyen benzin gőz áramlás szerű tehát nem tudom mekkora jelentősége lehet ha kiszedve van én nem beleztem ki de láttam miien,valahol van róla képem is fent kiszedve
Kettő fojtás van kipufogóban egyik ott a rezó könyökében a tölcsér a másik a hengerhez való csatlakozásnál található én nekem volt mikor leszedtem kipufogót és belenéztem a henger részhöz csatlakozásánál volt benne kicsike tölcsér
Nem mértem semmit se itt az oldalon valahol mutatott valaki fojtás mentes hengert és az volt a minta ez ilyen kb-re kireszelt nagyábol legyen kerek még se tojás alakú
szoval furobatehetö maroval.És mérted menyit szedsz ki belölle vagy csak ugy ránézésre?Nekem egyszer volt kireszelt hengerem valami észkombályn csinálta mert sehogy se volt jó a kipufi hogy ne fujt volna ki a hengernél.
Hengert én is kireszeltem gépel a kipufogóban volt kettő fojtás amit kikaptam meg az ülés alatti pipát szedtem ki légszrűház tetejéről azóta sokall jobb hangja van ez a membrán van még hátra de én tuningolni nem akarom mert annyit szerintem nemér egy 50 ccm-es motor hogy ráköltsek! Ha van még valami jó tipp amit érdemes így otthon megcsinálgatni mondjátok el! Köszike a választ szép napot
cs skacok vmék nap szét szettem a kis sendámat 1 kis minimal tuning címen a kipufogót leömlőt fel reszeltem és fel políroztam a hengerfelből le vettem 1.3mm-ert most márt semmi folytás benne nagyon durva lett :D:D:D ha valakinek vmi tipp kell vegyen fel msn-re adampoc@freemail.hu
egyébként aki keres GPR-t Szerintem eladó lesz.Nekem mar 36 evésen rohadt kényelmetlen.Ha valaki keri a tuning kittet az is elado 600 euro.Vagy beszamitok EBS blokkos Senda drd vagy extremet.
9000rpm 82.De semmit nem fogyaszt vagyis rohadt keveset.Most 14 es lanckerek van fent kicsit hosszabb minden fokozat az utolsot meg inkabb csak tartja .Talan 1 picit gyorsul de nem tul agresziv.
Válaszokat köszi! Csáó