Besz ptam.Tegnap megvettem a derbit GPR Racing.Ma behoztak amit 1 honapja rendeltem.Ugyhogy most van 2
1 2006 os full gyari regi blokkos.Total gyari allapot 10k km.veg seb 80km
2 2007 uj blokkos Stage 6 henger Technigas sport rendszer.
veg seb 110km/h. Megy mint a veszedelem de felek tole.
Valamelyik elado. http://picasaweb.google.com/10...
itt vannak kepek a pirosrol. A fekete olajcseren van meg szervizen.
GYARI FESTES MIND2.
PIROS 275000 FEKETE 360000
Hello
Igen az a két azonosítási pont. De az hogy 2005 előtti vagy utáni az csak a blokknál számít igazán, hogy d50-es blokk van benne vagy még a régebbi blokkos. Milyen alkatrészeket akarsz rendelni? mutatsz képet a motorról akkor tudok hozzá szerezni cuccokat, meg nekem is most kell rendelgetnem az x-treme-hez
Helló minenkinek!
Nincs valakinek egy 52-es fogaskereke? Adnék érte egy 62-eset, vagy kp. Tegnap vettem egy Bultaco-t. Fojtott a henger, a kipuffot ma vágjuk szét, azt nem tudja valaki hogy ezt a szériát fojtják-e a membránnál? mert feleslegesen nem akarom szétszedni.
Tegnap mevettem a gepet.Nem Super moto lett mert tul szeles volt a kormany es nem is ert le biztonsaggal a labam.MAradt a GPR
Ahogy feltette a srac a hirdetest mar mentem is.
2006os minden gyari kiveve a valtokart.Azt kokanyoltak.
Modenaban jart utolso szerviz 7658km-nrl volt.2008ota van Mo-n es most van benne 10xxx km.Kesobb rakok fel kepeket.
Az ulles alatt levo adat tabla az egyetlen azonositas?Meg a komany oszlop ?kene rendelnem cuccokat hozza de sok helyen azt irjak EBS motorkod de nem jo 2005 elotti GPR hez.
gyárilag mint már sokan írták alu hengeres ami nicasilos=nem fúrható minimálisan javítható hónólással
vannak a vas hengerek amikkel gyárilag nem szerelték=ezek fúrhatóak ameddig a dugattyú túlméret engedi
ha nem tudod megállapítani hogy alu vagy vas hengered van, az úgy gondolom a forumon lévők közül senkinek a hibája sem lehet:)
ha végkép nem jutsz dűlőre fogj egy mágnest, ha rátapad a hengerre akkor vas ha nem hát alu
vissza olvastam elég sokat sőt folyamatosan figyelek a fórumra már régebb óta mint gondolnád.
de viszont lövésem sincs hogy milyen henger van a motoromon vas vagy alu. De azért kösz a felesleges hozzászólást
nem akarok beszólni, de max nálam láthattad ezt a gyújtást
a másik, hogy 10ért gyári gyújtást kapsz!
na mármost ez közel sem gyári gyula!
ha 10ed van akkor vegyél gyárit:)
utálom az olyan embereket akik csak hülyeségeket írnak, mondanak, de se tudás-se pénz-és még annyi sincs hogy utánna nézzen ha nemtudja hogy miről van szó!
én se tudok sokat, de nem is írok hülyeséget ha közöm sincs a dologhoz.
pénz nélkül nehéz vásárolni!
Alu hengert furatni :O LOL furatni csak vas hengert lehet mivel az alu hengereken nikaszil réteg van és ha ezt le furjuk hát nem naon fog sokat birni sőt.....
ez a cucc ott van pecsen. http://www.kepesmotor.hu/derbi...
a szitu a kovetkezo.Sracc azt allitja az olaj tartalyban levo szuro eldugult igy a blokk nem kapott olajat es megszorult.
Ez volt tavaly azota csak 100 200 km ment.Azt allitja megfurtak es kapott dugot.Meg szerintem mondtak neki ,hogy adja el gyorsan mig megy.
Szerinted erdemes vel bajlodni? Fotengo is kap ilyenkor meg a csapagy?
Alu hengert nem igen fúrnak.... Max hónolnak, ha adja magát...
De ha gondolod van 2db vas 70-80ccm körüli hengerem, azokat már lehet fúratni. Vagy van egy gyári 50-es alumínium amibe csak dugó kellene.
Az egyik vas henger Olympia a másik Top performances.
sziasztok! nekem van egy derbi x-racem és nem mér az órája azért nem mér mert elvan kopva a első kerékbe a meghajtó spirál és nem találtam sehol se ilyet légyszi segitsetek hogy hol tudok ilyet találni:S
van berugókarom is, szintén mail-ben ha kell: florymor@citromail.hu