Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ui: ZZ4-től jött a gyújtás....
menyit érmeg neked ?
oks. Én is írtam.
Akkor így jártál okos.... Nem tűnik fel h 45 volt nálam végig, és most vittem le 30-ra? Nálam ez a gyújtás soha az életben nem volt ez alatt... De azért kösz a törődést... Igen szeretem h mindenki okosabb mindenkinél... További szép napot neked is.

Mai szlogen: "Vak ordít vakkal, hogy miért nem tud látni..."
heló , eladó a derbim ,ha érdekel írj.
üdv, mennyit kérsz a főtengelyért? az enyém lassan megadja magát. köszi
Cris

Irtam mailt.Varom a fejlemenyeket.
koszi
A
Ha sikerul megoldani a problemakat.Legyszives megkerlek oszd meg velem.En is modifikalas elott allok es minden tapasztalat elfer kicsi kis felemben.
Koszonom.
én 10.000 adok max a gyujtásért valamikor még csak az körül árültad meg kompletten valamikor még 50 volt
helo srácok, én azt szeretném kérdezni hogy a derbi sendamra kéne 1 hátsó lámba(búra) meg 1 balhátsó indexbúra
ien optikai cuccai valakinek esettleg vannak eladó?
előre is köszi
cs srácok van 1 jó hírem magyar országi sebesség korlátozáás 2010 julius 1től változik itt 1 kép a sebesség korlátozástól (csak derbire vonatkozik ) szép állom :P
Hali! Megvan a probléma oka ugye volt a szetthez hengertalp emelő és nem ért fel a dugattyú nem volt elég sűrítés . Kivettem és most sem ér fel a dugattyú most sincs kellő sűrítés, nem tom mit csináljak mert másik dugattyú meg nem akarok bele venni.
Helló Már írtam hogy DR 70 es hengerrel van fent!
A fogyasztása az 6liter körül van ha húzom neki rendesen!
30e Ft
Aki a 7végén megrendeli az 45 000-15 000= 30.000-be viheti! Hétfői postázással, keddre odaér.... CSAK EZEN A HÉTVÉGÉN ERRE MEGESKÜSZÖM!

Vagy ZZ4 ha beszámolod az am6-ba akkor ráfizetek...
Ahha, de öcsém azt mondja h kell neki, ne adjam el...
Szia! hányas hengered van fent neked a 24-es karburátorhoz és igy 86-os fuvókával mennyit fogyaszt!
Köszi
hay

Sikerült elővarázsolni a szívótorkot aztán?
Most nincs semmim Csak Dellorto m6 menettel 3 fuvokam. 100,105,110
aprilia Minarelli AM cuccokat hamarabb beszámolnék.
Tartogasd vagy szamolj be udulesi csekket es megegyezunk
Köszönöm a pozitív kritikát " Szerintem jo aron adod "
De az is lehet, hogy a magyar kisebb jelentőséget ad a gyújtásnak mint bármi másnak. De lehet az egyénnek yasuni csöve is, ha nem hagyja az elektronika elforogni a blokkot. Magyar tuning: henger+karbi+újabban már kipufogó és ennyi. De mindegy is.
Egyszer majd gazdára talál. :)

Ui: nem gyenge szettet néztél
Nem nem igaz.
Szerintem jo aron adod,csak sajns az embereknek nincs penzuk.Marmint a ket kezi munkabol eloknek.
A kit amit rendelni szeretnek az tartalmaz 569 euroert 1 fotengot,beomlo teret lamellakkal ,kuplung,karbi meg a henger.
http://www.gearparts24.de/tuni...
Gyujtast nem .De gondolj bele.A mocit veszem 350.a tuning majdnem annyi es meg csak 1 50ccm es mocirol beszelunk.
Ha megnezed 700 ezerert milyen gepekt lehet mar venni ,besirok,hogy nincs nagymotor jogsim.Ez sok penz ennyit egyszerre kiadni.
oké, bár szerintem sokáig meglesz...mindenki a gyári áráért szeretne hozzájutni... xD
Köszi a segítséget!