Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én vettem egy deszkás boltba most 2 Monster es matricat elég bivalyul néz ki a matt fekete Derbi Senda R emen a neon zöld karom :D
enduró idomokat ne fess! megfog törni a festés és le fog pattogni nagyon rövid időn belül. Nem hiába vannak matricázva... nemtom milyen idomjaid vannak, de ha szépen le tudod szedni alap színre az idomokat (régi matricák le, kis polirozás) akkor sztem érdemes csináltatni matricát hozzá, mert mire megveszed az olyan festéket ami ideig óráig kibírja az idomon, meg lefesteted az sztem 10rugó felett van, annyiból meg sztem már megcsinálják a matricát, elküldik és te csak felragasztod... ez csak az én véleményem, engem is érdekel ki mit gondol, meg hogy csináltatott e már valaki matricát motorhoz? ha igen milyen árba mennek, mert én 2 éve néztem utoljára akkor elég szolid árak voltak..
Amúgy újra szeretném festetni nem tudjátok mennyi pénz egy ilyen vagy ha én csinálom akkor mit vegyek?, mert gondolom graffiti spré nem jó :D
nah megvan a gázbowden megcsinálta faterom kösz mindenkinek a helpet :D
hello
hívj fel azt megdumáljuk 06209799291 a telót meg a többit ha érdekel
Szerintetek 150es hátsó gumi befér senda R-be hátra?
9746-os hozzászólás egész pontosan....
köszi
Vissza olvastam de sehol 3 odlalt de nem találtam :S
csá van forrasztod? akkor csináld meg kb 5-perc
de ha nincs huzd ki a bovdenbelsöt és a kiszörösödött szálat huzd ki tekerd le és verjél rá egy kicsi anyát és kész
Vedd a fáradtságot és olvass vissza pár oldalt, vagy használd a keresőt! Naponta nem fogjuk ugyanazt leírni.
de hogyan csak mert elvesztett a réginek az egyik része és nem tudják lemásolni:S
Sziasztok nem tudja valaki milyen csatlakozású az Aprilia SX 50 tükre?
csináljál bele! nem tart semeddig
okés de ha van fent valaki akinek van használt vagy tud külföldi oldalt plz linkeljen :D
próbálgass bele pár bowdent. a enyémbe egy kis BMX-é pont jó volt
Sziasztok DERBI SENDA HOZ KÉNE NAGYON SÜRGŐSEN 1 GÁZBOWDEN 1 hete keresek de nem találok könyörgöm segitsen valaki
ok értelek mindenki anyiért árul amenyiért akar.
ha pl egy fötengelyröl lenne szó akkor nem kéne utángyártott de ebbe mi az életartam,az az egy csigatengely,a pöcök meg az eredetiröl is letörik egy idö után de vissza lehet hegeszteni
Az enyém is csak azért ment szét mert a garázs közepén volt és sikerült megtaposnom kocsival
jah még annyi hogy ez egy sm-ben volt, ez annyiban lényeges hogy ha enduroba teszed akkor egy pár km-rel kevesebbet fog mutatni a valósnál a kerék méret miatt
ez derbiben volt, de sztem a motohispania-ban meg riejuban is ugyanez van, meg még lehet sok másban is.
Az ára lehet hogy annyi mint az újé, csak az új az utángyártott ez meg eredeti derbi alkatrész aminek kicsit nagyobb az élettartama, 6e alatt nekem elfér itthon
nemértem kérdésedet
Nekem a hispanian is ilyen van.
Ez mibe való ( Sendán kívül ) mert az oldalon nem találom.
Hopp. Az enyémbe nem ilyen van.
A 9752 sz. hozzászólásban ami van kép olyan.
szia egy picit huzos,majdnem mind az uj,árba.
a 9331-es hozzászóláshoz lapozz vissza ott van róla kép. 6000ft