enduró idomokat ne fess! megfog törni a festés és le fog pattogni nagyon rövid időn belül. Nem hiába vannak matricázva... nemtom milyen idomjaid vannak, de ha szépen le tudod szedni alap színre az idomokat (régi matricák le, kis polirozás) akkor sztem érdemes csináltatni matricát hozzá, mert mire megveszed az olyan festéket ami ideig óráig kibírja az idomon, meg lefesteted az sztem 10rugó felett van, annyiból meg sztem már megcsinálják a matricát, elküldik és te csak felragasztod... ez csak az én véleményem, engem is érdekel ki mit gondol, meg hogy csináltatott e már valaki matricát motorhoz? ha igen milyen árba mennek, mert én 2 éve néztem utoljára akkor elég szolid árak voltak..
csá van forrasztod? akkor csináld meg kb 5-perc
de ha nincs huzd ki a bovdenbelsöt és a kiszörösödött szálat huzd ki tekerd le és verjél rá egy kicsi anyát és kész
ok értelek mindenki anyiért árul amenyiért akar.
ha pl egy fötengelyröl lenne szó akkor nem kéne utángyártott de ebbe mi az életartam,az az egy csigatengely,a pöcök meg az eredetiröl is letörik egy idö után de vissza lehet hegeszteni
Az enyém is csak azért ment szét mert a garázs közepén volt és sikerült megtaposnom kocsival
jah még annyi hogy ez egy sm-ben volt, ez annyiban lényeges hogy ha enduroba teszed akkor egy pár km-rel kevesebbet fog mutatni a valósnál a kerék méret miatt
ez derbiben volt, de sztem a motohispania-ban meg riejuban is ugyanez van, meg még lehet sok másban is.
Az ára lehet hogy annyi mint az újé, csak az új az utángyártott ez meg eredeti derbi alkatrész aminek kicsit nagyobb az élettartama, 6e alatt nekem elfér itthon
hívj fel azt megdumáljuk 06209799291 a telót meg a többit ha érdekel
de ha nincs huzd ki a bovdenbelsöt és a kiszörösödött szálat huzd ki tekerd le és verjél rá egy kicsi anyát és kész
ha pl egy fötengelyröl lenne szó akkor nem kéne utángyártott de ebbe mi az életartam,az az egy csigatengely,a pöcök meg az eredetiröl is letörik egy idö után de vissza lehet hegeszteni
Az enyém is csak azért ment szét mert a garázs közepén volt és sikerült megtaposnom kocsival
Az ára lehet hogy annyi mint az újé, csak az új az utángyártott ez meg eredeti derbi alkatrész aminek kicsit nagyobb az élettartama, 6e alatt nekem elfér itthon
Nekem a hispanian is ilyen van.
A 9752 sz. hozzászólásban ami van kép olyan.