ELADÓ malossi gyujtás 15000-ig tud,ezenkívül lehet rajta egy potméterrel állítani az előgyujtást plussz még van rajta egy (butító )gomb,ha hüjegyerek ülne rá,vagy bemérnék padon egy az egy be paszól a motorhoz 12000 Ft újonnan 30000FT
Gyári főtengely 1500km vel 9000Ft csak most :D
Megrendeltem a tuning kittet.Igy ha megerkezik lesz bontott fel EBS blokkom
Henger ,Karbi,Beomlo,Fotrngo,hajtokarral dugoval,Kuplung gyari +rugo.
Akinek kell vmi jelezze.
Koszi
205930840.kb 10 nap mig mergerkezik addig nem bontom a motort mert hasznalom.
Sziasztok
A problémám a következő:Derbi senda xtreme tipusu endurom van
Volt egy zárlat benne megégett a vezeték köteg
A hiba ki lett javítva de a motor ahogy melegszik a gyujtás teljesen rendszertelen lesz a berugásnál gyertyán alig van szikra
A tünet ahoz hasonlitható mintha megszakitos gyujtásnál eltörik a megszakitó rugója és lebegne
Van valakinek tipje a megoldásra?
Sziasztok nemrég vettem egy Derbi Senda 125 sm 4t-t,keresek valakit akinek van vagy volt a közelmultba ilyen gépe,mert szeretnék egy két infót megtudni róla ha valaki tud segiteni megköszönném.Sziasztok
Hali
érdekel valakit egy fordulatszámmérős műszerfal? Megmondom az őszintét, hogy a felfogatásnál el van törve a burkolat, burkolatot külön nem nagyon lehet hozzá kapni, ezért inkább lecserélem egy komplett műszerfalra, ha valakinek elromlottak a műszerei vagy akar fordulatszámmrőt akkor itt az alkalom, csak a külsejét át kell tenni és már kész is. képeket majd csinálok róla ha valakit érdekel
ELADÓ malossi gyujtás 15000-ig tud,ezenkívül lehet rajta egy potméterrel állítani az előgyujtást plussz még van rajta egy (butító )gomb,ha hüjegyerek ülne rá,vagy bemérnék padon egy az egy be paszól a motorhoz 14500 Ft újonnan 30000FT
van hozzá fordulatszámérő, legalább is a régebbi típusokhoz, és valahová a csatlakozóhoz kell kötni - a gyújtótrafón nem találtam neki helyet, csak vészleállító gombnak van egy csati
Gyári főtengely 1500km vel 9000Ft csak most :D