Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!Valakinek jó áron van eladó komplett sportkipufógórendszere egy 2006os DERBI senda x-treme SMhez?
Rabasa léghűtéses 50-eshez...
Van olyan aki rajtas a gpr behajlo tukreben.Van ket csavar ami felfogja.Namost a muanyagban levo ellenanya szerintem elforog igy orokmenetes lett .Vgogy meg kene fognom de nem akarom szetbarmolni.
Index felol be tudok oda nyulni?

Vagy van erre vmi recept?
gerarparts24.de vagy ha polini AKKOR van 1 jo bolt
Halsztelken.Spd ha jol emlexem
milyen cucc ez?
http://www.maxiscoot.com/artic... Ezt a főtengelyt találtam hozzá 45mm a lökethossza ez való hozzá.
Egün nem találtam hozzá dugót!
hajtokar csere
vagy mas dugo?
egumotors
Helló! Van 1 kis problémám és arra kérnék segítséget.
Vettem 1 Airsal 75ccm -es hengert, az a gondom vele hogy összeraktam és a dugattyú 7 mm-el beljebb van mind a henger teteje és nem tom mit lehetne vele csinálni, a papírja azt írja hogy a hajtókart ki kell cserélni 95mm-es re. De esetleg ha kiakarom cserélni honnédt tok szerezni olyant?
Amúgy szólva az alu henger fúrásához lehet csak anyi hogy persejt raknak bele nem teflonozzák vagy egyéb bevonatot nem tesznek rá és vas hengered lesz. Sződligeten tudom hogy csinálnak ilyet.
ez a d50-es blokkhoz való?
a belsejéről a kosárnak egy képet nyomjál már fel létszi
van egy jo ajánlatom..7ezer be csak neked mert törzyvásárló vagy...
figyelj gondoltam valaki egyből tudja am a henger nincs nálam szal így nehéz megállapítani
Üdv! hát én írtam itt neked
hát a lamellák belevertek a kosárba és ösze ragad a kuplung meg csörög hátha van neked jobb gondoltam meg kérdezem
Eladó Honda Hm Cre 50 enduro! Airsal hengerszett, AJP fékrendszer fém fékcsövekkel, fordított paioli telók, 19-es dellorto karbi, stb... Six Competition kivitel(gyári tuningos)! Évj: 2005
Tel: 06-30-535-36-45 e-mail: 2csako@citromail.hu
Helo
sajnos nem ilyen műszerfalburkolatom van, hanem az eggyel régebbié
Ati
hi
ilyen műszerfalburkolat kellene, elég csak a felső fekete plexis felfogatós rész.
http://www.motorrevu.hu/img/galery/Derbi_Senda_Xtreme_6.jpg
ilyened van?
Helo
műszerfal burkolatom van, mikori és milyen Derbire kell?
kérdés: az utángyártott km spirál mennyire gyorsan megy tönkre? van valakinek valami tapasztalata erről? ha igen látszi írja meg.
Mágnesről hallottál már?
Hi!
Dugó az egyikhez van, Bár sztem viseltes egy "picit", szóval lehet ráférne egy újítás.
Ha érdekel, az árról dumáljunk telón pls: 06-30-535-36-45
ja meg keresek a fékkarhoz mikrokapcsolót, ami a féklámpát kapcsolja, elöl a karba kell beletenni. ha esetleg valakinek van
6 sebességes Derbi blokkalkatrészek eladók. Pl: Kuplung, váltószerkezet, felújításra szoruló hengerek 50-80ccm-ig, stb... Képek kérésre. e-mail: 2csako@citromail.hu Tel: 06-30-535-36-45
hi
Nekem van jó állapotú kuplungkosaram derbihez, szintén mail-ben keress: florymor@citromail.hu

ja és bocs a sok hozzászólásért de azért irom külön hogy megkapják az értesítést hogy irtam. sorry, meg most néztem szét a megmaradt alkatrészek közt van még pár cucc... hűtőtartály, hűtőnél levő rács, blokkalkatrészek: tengelyek fogaskerekek jobb bal blokktörzs, olajtópumpa takaró műanyag...

amit én KERESEK az meg: gázbowden (osztóval együtt, de az is elég ha csak a felső osztórész megvan), km spirál, műszerfal burkolat, kitámasztó.
ha valakinek van elfekvőben az írjon please