Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello
45-ért viheted.Így is 10000et elengedtem.Ha kell írj!
40-ért ma ott vok érte..
Hello
55000Ft-ért.Szerintem ennyit megér.Ha érdekel írj vissza.
Hi! Nekem van. Ha érdekel a többit e-mailben.
e-mail: 2csako@citromail.hu
Mennyiért dobálod a géped?
Alu hengert keresek, Sendahoz 2003 évjárat dugattyúval mindennel..
20-579-6529 Non stop
A hengernél csöpög a víz de így is beindúl(valahol a tömítésnél átenged).Egy kis pénz ráfordításával nagyon jó motor hozható ki belőle.Ennyiért még simson-t se kapsz!Ha érdekel írj!
hali!

gyújtás mennyi lé?
Bocs.
Derbi senda ra. 2001 es
Sziasztok
Tud valaki komplett gázkart?
Köszi.
Eladó lett Derbi Senda X-treme 50 motorom! 2006. 06. havi, Magyarországi nem behozott, minden papírjával, szervízkönyvel, Teljesen gyárim szinte szalon állapot, bontatlan blokkal, 12000 km van benne, új bridgestone hátsó gumi, új lánc, lánckerekek, fékbetétek. Akit érdekel: 06304001147 V. Msn: hayabusags@hotmail.com
nekem van hozzá másik idom szettem igaz h az kicsit hiányos de jó :D
azért kérdeztem h mennyitadnál érte mert már régen nézegettem h mi mennyit érhet:S
de mondj 1 árat és sztem megeggyezünk vagy itt az msn címem és ott beszélhetünk.pisti90@tvn.hu
Bármilyen értelmes dolog: Laptop-tól kezdve motoralkatrészig... vagy pénz.
Mondj te egy árat és megegyezünk.

Azért modntam,h odadnám a saját idomomat,h te el tudd még adni a gépedet azzal.
helló!
cserélni nemcserélem de készpénzbe eladom
mennyitadnál érte?
Hay

Nem adnád el a komplett idomszetted?
Cserébe a sajátom odaadnám. Gratiszba

Ha érdekel a dolog írj a fórumra
Hali engem érdekelne.Ha tudsz vegyél fel msn re : danika849@freemail.hu vagy küldj 1 mailt ugyan erre a címre.Előre is köszi
Szia!

Nem szokott felforni a víz!
Nekem ventillátor is van rajta de a tapasztalat, hogy a legnagyobb melegben sem kapcsol be. Úgy, hogy nyugott szívvel vehetsz vízhűtéses Senda-t.
helótok: annyi kérdésem lenne derbi senda tulajokhoz, hogy nem szokott-e a víz felforrni a motorban. vagy inkább próbálkozzak léghűtéses mocik után nézni
helósztok!
Eladó lett a motorom.
annyi baja van h hengerfejtömítéses és szétszedtem .
de én már nemszeretném összerakni és venni bele másik tömítést!
Ha valakit érdekel akkor írjon nyugodtan.
érdekel csereis majdnem bármire
derbi32@gmail.com am a gyújtás érdekell írdle hogy kb mikő és majd mondok valamit rá
Én nem azt mondtam, hogy 125-tel fog menni, hanem ha kipörögne! "HA"
De 6.-ban a büdös életbe nem pörög 12500-at, az áttételezés miatt. A nagyobb karbi javít rajta mert nekem most 14-es van fenn és érződik hogy kéne neki. 17,5-es karbival jobb lesz a szívása. Így menne max 100km/h-t, de ezt már leírtam. De amúgy minden óra máshogy mér.
KERESEK!

DERBI GPR -hez keresek szép állapotú komplett idomszettet megvételre,akár a saját idomszettemet is odadnám.
Max 40k értékbe
Nem akarok nagyképűsködni ,de nekem a derbi GPR 70-em 120-al megy meg lehet egy picivel többet, sajna pontos értéket nem tudok mondani,de majd lemérem GPS-el
Elviekbe megvalósítható,h menyjen egy gép 125km/h ,de semmi értelme,mert maga a futómű és az egész szerkezet nem arra lett kitalálva.
:D nekem full tuning kb 200ezer tuning van rajta így meg 110 körül XD hiába teszel nagyobb karbit meg kiput akk se megy "125-öt" XD