Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót!
20 ezer ft
ha meggondolod magad hívj ...
Még annyi ,h más a DRD futómű és a fék is .....a folytást meg ki kell venni amúgy önindító nincs az enyémen ...de nem is hiányzik..Bultacot nem ismerem....
belülről megnézném én egy sima senda meg az én blokkom között a különbséget azért
ha ugyanaz, neked is adom
Hali. Szeretnék nyáron venni egy JÓ! állapotú Derbi Sendat. kb100, max 120ezret tudok rásajnálni. Ha valaki rendelkezik feles mocival kérem írjon emailt. köszi srácok (ha lehet 1995nél fiatalabb legyen)
liszkaim@vipmail.hu
hay

a főtengelynek mi lenne a vége árba?
Ezt a hozzászólást én is igazolom
Nekem az öntött vas TOP kétgyűrűs hengerszettemhez 17,5 90-es főfúvókájú karbit használok és nagyon fasza
hali van egy eladó enduró hátsókerekem sendába 10000ft
Sziasztok!
Nincs valakinek/vagy nem tud valaki a fejidomhoz ,,tartó konzolt''?( az a 4 kis gumi gyűrű..nem tudom pontosan hogy hogy hívják )
És ha valaki tud vagy lenne neki eladó az árat is irjon ha kérhetem na meg hogy mien állapotban vannak!
2004 es Senda-ra kéne
itt az email-om : stafford13@indamail.hu
Kösz előre is ..!
vashenger: 17,5-es, kb 90-es főfúvóka(nekem ezzel volt a jó anno)
aluhenger: 2 gyűrűs: 19-es, 1 gyűrűs 21-es, + még főfúvóka méretekkel tudsz variálni.
Helló! Hát szerintem 17,5 vagy 19. A 21 az sok. Szerintem 19-es a legoptimálisabb, mondjuk azzal többet eszik mint a 17,5-essel. A karbis dolgot meg én úgy tudom, hogy minél nagyobb annál többet eszik, de annál jobban gyorsul és végre is jobb. Minél nagyobb a torokátmérő annál több benzint és levegőt tud szívni. De persze nem vagyok motorszerelő. Üdv: TOMI
igen 19-es vgy 21-es amit olcsóbban kapsz szerintem a 2 közzül vmék-et érdemes meg venni http://scootershop.unas.hu/spd... http://scootershop.unas.hu/spd...
csak nyit szeretnék még mondani nagyobb karbival többet megy végre de nem gyorsul olyan jól kisseb karbi jobban gyorsul de nem megy annyit (persze bizonyos határok között) szl hiába teszel fel 34-es karbit nem megy 200-at csak zabálja a fejed mg baszkódik hameg fel teszel 1 12-est nemgyorsul úgy mint 1 R1-es szerintem döntsd el mi a célod :D jó tuningolást és kevés rndört :D
milye sendá van régi ? ha igen talán rotax 123 (pl: rx rs af1 ) de nem tutti mert hasonló a felfogatása én már csinátam mind 2 innen tuom
a drd annyival jobb hogy önindítós a bultaco szinte ua mint sima senda ua a blokkja a sima sendának mint a bulaconak ja drd meg szará van folytva mert eu3-as blokk (káros anyag kibocsájtás) ami jó az az xtreme meg a sima senda szal ha venni akrsz extreme-et vegyél
ne drd-t
Helló mindenkinek! Akinek DRD-je és Bultaco-ja van elmondaná, hogy mivel jobb mint a sima senda? Előre is kössz!
karbi+ beömlő+membrán 20ezer ft

külön a beömlőt nemszeretném adni.

üdv:Zoli
hi,

Membrán mennyibe kerül?
Hi,

Engem érdekelne a beömlő...ha még megvan elvinném

üdv
20-579-6529
Nem csinált valamelyikőtök 50es sendábol 125-st?érdekelne ,h melyik moci passzolhat bele 2t persze...
kicsit unom a folyamatos visszaváltogatást meg a parát, h 100körül megint megszorulhatnékja lesz....

üdv köszi...
Hi,
Nekem 70es egy gyűrűshöz 20.5 van és elég jó vele, persze sok mindentől függ akár 26os is kellhet....szerintem vedd meg azt ami jobb vétel, ár-érték....és biztos ,h jobb lesz mint volt..
Biztos, hogy az jó lenne hozzá? Más szerint is gut az hozzá? (Nem akarok potyára vásárolni... )
19-es
Felvettelek msn-en.
Sziasztok!

70 ccm-is hengerhez mekkora karburátor dukálna? 17,5-ös vagy 21-es? Melyikkel lenne a legjobb?

Köszi!