1 msn-t tudnáladni vagy tell számot vagy vmit mert érdekel akkor 4ezerbe adod? postázni tudsz? vagy hol laksz vagy itt az msn-em adampoc@freemail.hu elölre is kösz
Az érdekelne, hogy hol van beszerelve a blokkban az önindító?
Látom a képeken berúgókar nincs. Ebből gondoltam az önindítót csak két ugyan olyan blokk, de az egyik berúgókaros a másik önindítós.
Kompletten szeretném eladni akkor olyan 4k körül gondoltam ez elég baráti ár érte szerintem.
A membrán lapok jók,csak én a gépemmel nem tudtam rendesen összekalibrálni ezért is adom el.
A sportlégszűrő gumija nem épp a leg jobb állapotú de még 2 szezont lazán kibír.
engem érdekelne mennyire gondoltál $ lapok milyen álapotban vannak ? szépen zárnak? csak a memembrán + a szóvó csonk elölre is kösz szép napot mindenkinek éskevés rendört :D
ugyan ez van nálam is általában a nicasilos alu hengerek ilyenek kis fordulaton szinte semmi szarabb mint 1 50es de olyan 6 ezertől olyan érzés mint ha 1 ló hátba rugna úgy meg indul meg csapkodja magátmint a disznó mint 1 jó 125-ös meg vonyít visít de baszottúl megy ezért szeretem majd csinálok vidit ha kíváncsiak vagytok :D
Hellósztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
olyan problémám van h nemakar felpörögni a motorom 1-2-3-dikban csak dadog és nemakar menni.Eddig 12-13000-ret pörgött.Ha valakinek van valami ötlete kérem segítsen köszönöm
Hali. Szeretnék nyáron venni egy JÓ! állapotú Derbi Sendat. kb100, max 120ezret tudok rásajnálni. Ha valaki rendelkezik feles mocival kérem írjon emailt. köszi srácok (ha lehet 1995nél fiatalabb legyen)
Hi, nekem 70-es airsal racing van. Nem rossz, de láttam már jobbat is... Előzőleg egy top vashenger volt rajta, azzal nekem kezesebb volt a motor, valahogy túl gyengének tűnik alul, és túl hirtelen jön meg bele az erő a fordulat emelkedésénél.(olyan mintha power szelep lenne benne... vagy mi...) Nem vok nagy szakértője ezeknek a dolgoknak, lehet h a kipufogó miatt van, vagy mittomén, de a top sztem jobb. Legalább is kezesebb. Ja, kb üveghangon adja le a legjobb teljesítményét... (fordulatszámmérőn nincs) És a 21-es karbit nem bírom hozzápasszítani sehogy sem.
már én is szoljak vmit hozzá nekem 19-es delorto van fent polini evo-val (49cc) 17-19 le mint a disznó nekem is olyan 100-110 körül megy én meg vagyok vele elégedve ja 86-os főfúvóka meg malossi cuccok polini tengő stb stb :D:P
az ülés alatt?
Az milyen folytás? :D
valaki meséljen már erről :D
Vélemény?
Látom a képeken berúgókar nincs. Ebből gondoltam az önindítót csak két ugyan olyan blokk, de az egyik berúgókaros a másik önindítós.
A membrán lapok jók,csak én a gépemmel nem tudtam rendesen összekalibrálni ezért is adom el.
A sportlégszűrő gumija nem épp a leg jobb állapotú de még 2 szezont lazán kibír.
Lenne elado pár cuccom kit érdekel írjon a fórumba.
Malossi membrán polini lapokkal és egy szívócsonk
Sportlégszűrő 90 fokos gumival
Árba megyegyezünk v csere is érdekel más alkatrészekre.
Segítségeteket szeretném kérni!
olyan problémám van h nemakar felpörögni a motorom 1-2-3-dikban csak dadog és nemakar menni.Eddig 12-13000-ret pörgött.Ha valakinek van valami ötlete kérem segítsen köszönöm
Ma és mi az eredmény ?