Hali!
Nincs valakinek Derbi Predatorra gyári légszűrője?Ha valaki esetleg lecserélte sportlégszűrőre talán megvan neki a gyári remélem!
Valahonnan légyszi nézzen valaki,vevő lennék rá!
Hali. Szeretnék nyáron venni egy JÓ! állapotú Derbi Sendat. kb100, max 120ezret tudok rásajnálni. Ha valaki rendelkezik feles mocival kérem írjon emailt. köszi srácok (ha lehet 1995nél fiatalabb legyen)
liszkaim@vipmail.hu
Mhr team 2 szetet vetem és a hengerhez kaptam de nekem volt már malossi amit külön vetem még régebben vetem és inkább azt tetem bele ez ezért nincs dobozba mert mert a henger melet volt
Jó gondolom h nem gyárihoz használtad:), de úgy értettem, hogy milyen hengered, rezód és karbid volt volt?
Mert nekem a DR70-es hengert bírta a rugó, sőt a 17,5-es karbit is, de mióta feltettem a Metrakit rezót azóta iszonyat elcsúszik 6-7 ezertől:(
Kipróbáltam a hengert amit kimartam nekem bejön finomabbnak tűnik gondolom vesztet az erejéből de jól gyorsul és gyorsabb is a gép de még a membránt ki kell cserélnem! nekem jobb így a gép! Egy Bosch kővel meg egy fúrógéppel martam ki a lukat nagyobbra persze csak lefelé lehet marni felfelé nem nagyábol kerek alakja legyen azt jó is ha valakit érdekel (felelőséget nem vállalok ha valakinek nem lenne jó) csáó
Jah igy már értem és nem tűnik rossznak végüli s a clja ugyan az hogy tartsa a fejidomot és még olcsó is .. :D nem értettem mire gondoltál de igy már meg van a téma ..:D
És asszem nekem is ez lesz köszi szépen a segitséget .. :D
De ezek a tescos valamik biztos jók mer a gyári gumiknak van egy kis 3szög szerű ,,bütyökje'' amit ugye bele kell ,,forgatni'' a fejidomnál a helyére és az tartja az idomot
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy kb mien árba lehet ez a 4 gumi gyürű ami tartja a fejidomot? sürgös lenne:S vagy .-
Nincs valakinek/vagy nem tud valaki a fejidomhoz ,,tartó konzolt''?( az a 4 kis gumi gyűrű..nem tudom pontosan hogy hogy hívják )
És ha valaki tud vagy lenne neki eladó az árat is irjon ha kérhetem na meg hogy mien állapotban vannak!
2004 es Senda-ra kéne
itt az email-om : stafford13@indamail.hu
Kösz előre is ..!
Állítólag a váltóáttétel variálásával jelentős különbséget el lehet érni. Valamit biztos csinált a Bultaco. Amúgy ugyanolyan tartós mint a sima senda? Rendőr mentes napot!
Nincs valakinek Derbi Predatorra gyári légszűrője?Ha valaki esetleg lecserélte sportlégszűrőre talán megvan neki a gyári remélem!
Valahonnan légyszi nézzen valaki,vevő lennék rá!