van egy Gilera GSM gépem, Drbi blokkos, TOP henger van rajta, egyre nagyobb zajjal jár, ezért dugattyút szeretnék bele vásárolni.
ezt hol kapok viszonylag jó árban?
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani 99 derbi senda-nak hány literes tankja van pontossan ésmennyinél gyullad ki a benzin minimum lámpa rajt?
És valakinek nincs véletlenül USER MANUAL az egész géphez rajzokkal,elektronikával?HA vam legyetek szivesek küldeni!
roland@mad-mex.hu
Hello, van egy derbi senda drd-ém 50-es, és olyan problémája van, hogy ha a berogókart lerugjuk, akkor visszajön de valamikor meg előrébb megyen mint ahogy mennie kéne, és ezért olyan hangja van mikor jár a motor és úgy akarod lenyomni a berugókart. Segítsetek, hogy mi lehet a baja, és ha valakinek lenne robbantott rajza, vogy vaamilyen ami segíteni tud küldje már el a vp07@freemail.hu-ra előre is kössz.
Nekem a Simson-nál volt anno ilyen, hogy sebességbe is tudtam tolni. Akkor a baj az volt, hogy a váltótengely törött volt. A te esetedben nem hinném, talán csak a rugókkal van valami.
help help help derbi fenix 50cc gyujtástrafómból ahova a gyújtáskábel rámegy letört a kis réz pöcök amibe a kábelt be lehetett teherni. meg lehet valahogy patkolni, vagy valakinek valami ötlete? köszönöm:gege
Akinek van fordszámmérője a motoron azoktól kérdezném, hogy az 1200-1300-as alapjárati fordulat az jó?
Amúgy kipörög 12000-ig a motorom
Egy ipari fordulatszámmérővel mérve.
a TZR 50esként van használva, külföldről lett behozva, makulátlan állapotú!, motorikusan hibátlan, kívülről gyönyörü, 8600km van benne
a Derbi GPR50 be 14ezer km van, 2006os, ismerősömé a motor, újan vette 850é, minden gyári cucca megvan, azis nagyon szép motor, csak mentem vele és hátt.. nekem nemjön be. de akinek fasza 50es kismotor kell annak tökéletes, nemkell arra se költeni semmit. egyből piac lenne.
amúgy sztem is többé elmenne a derbi, csak nemtudom mekkora rá a kereslet, mert nem szeretném egész nyáron árulni.
Azért is írtam ide, hogy sztetek kb mennyiért lehetne eladni. köszi a segítséget
Hali. Szeretnék nyáron venni egy JÓ! állapotú Derbi Sendat. kb100, max 120ezret tudok rásajnálni. Ha valaki rendelkezik feles mocival kérem írjon emailt. köszi srácok (ha lehet 1995nél fiatalabb legyen)
liszkaim@vipmail.hu
Üdv!
Megoldottam a bowden feszítést,minden működik csak még mindig ha egybe rakom leáll a motor hidegen.melegen csak ritkán de elég kellemetlen lámpánál.Mi lehet ennek az oka?!
Sziasztok!
derbi senda bultacom van.Ma egy picit lazának találtam a kuplungbowdwnemet,feszítettem rajta.pár óra mulva indulnék el vele,de ha beraktam sebességbe 1 be akkor lefulladt.nagy gázzal lassan elindultam de 5-10 méter után már csak felbőgött a motor de nem ment,tekergettem tovább feszítőt de az eltört,igyhát hagytam.A kérdésem az lenne,hogy az én elállításomtól ment el valami vagy valami komolyabb gond lehet a kuplunggal.Most ha sebességbe rakom olyan mintha üresbe lenne tudom tolni sbbeségbe is.Válaszotok előre is köszönöm
Hejj, az lesz az. Beépítettem egy digitálisat - jól hangzik, valójában egy bringa kilométeróra mutat most ezt-azt :-)
És emigyen tényleg megmaradt a kilométerórám cucca.. Pedig már üresvisszajelzőben reménykedtem...
lehet nektek ez furcsa, de engem egyáltalán nemhatott meg ez a videó, semmi extra
majd dobok fel én városos vidit aztán meglátjátok, hogyan is közlekedek én és a környék
lehet gondolkodni goftok h miért élek még
Hello
Olyan kérdésem lenne h van egy TZR125öm, amit elakarnak cserélni egy Derbi GPR50 re, én lennék a második tulaj, szervízbe hordták a motor,szval jó állapotba van nagyon... mennyiért lehetne eladni a Derbit? és sztetek megérné a csere?
van egy Gilera GSM gépem, Drbi blokkos, TOP henger van rajta, egyre nagyobb zajjal jár, ezért dugattyút szeretnék bele vásárolni.
ezt hol kapok viszonylag jó árban?