Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hay

menynire tartod a gyújtást?,
nincs véletlen vmi komoly főtengelyed elado?
Helló akkor szokott az olaj olyan lenni mind a tej ha vizes, úgyhogy szerintem nem nem a hengerfejtömítésed ment el hanem a vízpumpáé
Sziasztok.

Leengedtem ma az olajat, mert fehéren füstölt a senda nem is kicsit.
Olyan az olaj ami kijött belőle mint a tej.

Hengerfej tömítés mehetett szét?
Hi Emberek!
Ha érdekel vkit komplett rotoros Polini versenygyújtás vagy egyéb derbi cucc az szóljon.
e-mail: 2csako@citromail.hu
Beszámítás is lehetséges.
Helló!
Én csak jót tudok róla mondani. Az egyetlen ami nem tetszett az hogy az enyém fojtott volt és sokat kinlódtam hogy jól menjen. De meg van az eredménye. Haveromat állva hagytam a multkor. Ment simsonnal 60-65-tel nyélgázon, én meg mentem mellette 4.-ben. Aztán meguntam és nyélen... 93km/h-val. Úgy ott hagytam mint a sz...rt. Szóval ne fojtottat vegyél!
Helló!
Nekem van egy nikosilos hengerem. Az adatlapomon megtalálod a hirdetést.
hali nekem van continetal guma 130as meg egy 120as
üdv márkatársak a gépem maradék alk,eladók jo motorozást...
Helló,
Hátsógumi kellene, olcsón. Tudtok valakit? Nem baj, ha nem gyári új....
hay

hát... szerintem ha jót akarsz magadnak akkor vmi eleve tuningoltat nézzél eladoba ami faszán van összerakva,mert gyári szettel nem hiszem,h megéri olyan drágán venni motort.

De ez saját véleményem csak :)
Helló!
vennék gyári vagy tuning 50-es hengert lehetőleg nicosil-osat várom a jelentkezőket
előre is kössz
e.mail bakoattila00@vipmail.hu
Továbbra is várom a bátor jelentkezőt aki mesél egy kicsit a GPR 50-esekről nekem.
Szeretnék venni magamnak egy kicsi 50-est és már csak róla nem tudok eleget.

Előre is köszönöm.
Sziasztok,
Az mitől van, hogy - csaknem minden sebességben - néha szépen végig lehet húzni a fokozatokat, néha nem, mert ledadog, mintha sokat/keveset kapna valamiből. Hangsúlyozom, abszolute nincs semmikiváltó ok, kihúzatom 5-ben, felkapcsolok, visszaváltok később, és akkor nem tudom kihúzatni ötödikban. meg lehet azt oldani, hogy az úszó hamarabb nyisson? ( műanyag úszó, szóval mit lehet tenni? )Vagy nagyobbat?

Csabi (
Helló! Keresek Derbi Sendához Km.óra meghajtást? 17-es kerékhez kellene!Ha van valakinek eladó akkor írjon! Előre is kösz
Hello Mindenki,

Kérdezném nincs-e valakinek elfekvő hengerszettje 70cm3-től?
És ha van nem adna-e túl rajta?Henger+dugó+tömítés+csapszeg...
2003as Sendahoz kellene ha 2 gyűrűs alu van az lenne a legjobb!
számom 20-579-6529
Előre is köszönöm a segítségeteket!
üdv,
Tyoma
ok kössz már megoldódott!
Mikor tavasszal elővettem nekem sem működött , a két csonk közül az egyik a váumcsővel nyitja benzint . erre én ráhúztam egy műanyag csövet , bekap-megszív és már csorog is a benya. Lehet hogy megragadt vagy ilyesmi és a berúgáskor keletkező váákum nem elég.
Nekem két indításkor kellet ezt megcsinálni azóta működik.
Lehet eldugult a csap. Szedd szét a csapot!
ja és ilyen a csap
hy
csütörtökön vettem egy derbit az lenne a kérdésem hogy az miért van hogy nem folyik a benzincsapból a benzin? van benne egy kis gumi ami nem engedi át a benzint csak ha lenyómódik de nem nyomódik le tegnap nem volt semmi baja ma reggelre ilyen lett valaki segítsen már légyszi mi lehet a baj
http://www.kepesmotor.hu/motor...

írj nekik vagy hívd föl őket tudnak olcsón
használt de jó állapotú gumik eladók:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
hali mindenkinek! van egy derbim egybe 80000ft-ért ha valakinek kéne hívjon,vagy bontom ezt is!supermoto szettek 33000/db
Itt kérdezd meg:
robogotuning.hu
ha valakinek tanács kell akk vegyen fel msn-re tuning illetve 50es-ről : adampoc@freemail.hu