A levegőcsavarral csak az alapjárat környéki tartománynak adsz több levegőt, próbáld meg a tűt lejjebb hejezni, tehát a zégert rakd a felső vagy az az alatti horonyba igy majd kevesebbet kap egy kicsit fönt meg ugyanannyit...amúgy a hetvenes főfúvóka elég kicsinek hangzik bele....de a gyertyán mindent kell ,h lássál...fehér =szegény, fekete akkor sok a nyál...
A 70-es hengergez erősített a hajtókarod és a főtengelyed? Én is most vettem egy 70-es hengerszettet hengerfej nélkül (elvileg a gyári 50-es hengerfejjel működik ) és ha nem muszáj nem akarok erősített főtengelyt venni hajtókarral.
Nem tudom mennyire kapcsolódik hozzátok, de derbi hunter? predator? robogóhoz keresek komplett berúgórendszert mert most vettem egyet de ebben nincs. Ha tudna vki megköszönném. A könnyebb beazonosítás érdekében rakok képet
85, vagy 95, nem sűrűn szedem szét.
De 6.ba elég lassan pörög föl, 5.be ki kell húzatni nagyon hozzá!
Lehet túl nagy a fúvóka?
70es hengerem van.
Köszi a választ.
nekem régi sendám van és abban van mert én is úgy vettem hogy nem volt benne é vennem kellet ha jól emlékszem 6e és kukoda attilátol vettem :D remélem tudtam segíteni további szép napot :)
Sziasztok.
Van egy Derbi Fenix mocim.
Érdeklődnék hogy lenne e valakinek bekötési rajza hozzá?
Szerintem a Senda rajza ugyan az lehet.
Ha esetleg valaki tud segíteni a Toro.lajos29@gmail.com címre küldheti.
Köszönöm.
Nekem a GPR 70 TOP vashengeremet 17,5 90 főfúvókájú karbival hajtom és semmi problem lazán megy 110-et.