csá,derbi sendához kellene nekem a hátsó villára az a lemez amin rajta van a fék,meg egy elsösárvédö,occsó pénzért
Ha van valakinek irjon,köszönöm.Ja és a kerekekhez elsö hátsóhoz távtartó a tengelyre.
ha ennyit mész és airtsalt vettél akkor egy hónapon belül dugattyút is cserélhetsz benne....amúgy a NiCaSil-os(alu) hengereket nem kell tudtommal bejáratni...max egy két kilométert csak hogy lásd jól van összerakva stb,..
nagyon jó kis gép, ilyen max 20ból megvan az összes műanyag elem bontóban(ha kell tudok számot is adni)
blokkja agyonüthetetlen ha jól volt szerelve és nem volt gányolva.
olajat, vizet, benyát adsz neki akkor bírja.
Hellosztok! Nekem van egy Simsonom el szeretném adni És egy Derbi Sendát akarok venni! Naggyából volna is rá pénz meg minden csak azt szeretném megtudni hogy alkatrészeket hogy lehet hozzá kapni meg ha igen akkor hol és mennyiért? Megéri ilyet venni? Bajos motorok vagy nem? ilyen 95 ös évjárat körül vennék.. Köszi előre is!
dellorto phbh26
phva14
Derbi Senda Főtengely 1000km van benne
derbi senda gyárifejidom tartógumikkal együtt 2004es sendáé
pirelli Mt75 100/80/17 95%
van egy pár gyári indexem az ovál fajta nem a kerek
Gyári ducatti gyújtás 2db lend kerék meg adom a gyári cdi-t is kb enyi cucok van.
Ha van valakinek irjon,köszönöm.Ja és a kerekekhez elsö hátsóhoz távtartó a tengelyre.
Video
Várom a komikat
2000-es sendahoz keresek feszültségszabályzót!
derbi senda x-tremem van valki tudna küldeni képet az indeksz reléről vagy megírja valki holt találom?:)
Ma reggel nagyon jól teljesített a moci
1 óra 10 perc alatt beértem vele pestre.
Cirka 60km. Hihetetlen, hogy 75km/h után is van benne erő.
blokkja agyonüthetetlen ha jól volt szerelve és nem volt gányolva.
olajat, vizet, benyát adsz neki akkor bírja.
akinek van eladó az jelezze
nem Derbi, de egy frankó kis moci!
Tomos ATX 40 ezer ft!
Na, egy darabig eltartott, még megtaláltam zta hozzászólást...
Mennyiért adnád? Hátra kellene, szem 18-as. Illetve, ez enduro, vagy utcai?
2csako@citromail.hu
A pirelli mennyi lenne?
40000Ft-ért megkapod ha még kell.
phva14
Derbi Senda Főtengely 1000km van benne
derbi senda gyárifejidom tartógumikkal együtt 2004es sendáé
pirelli Mt75 100/80/17 95%
van egy pár gyári indexem az ovál fajta nem a kerek
Gyári ducatti gyújtás 2db lend kerék meg adom a gyári cdi-t is kb enyi cucok van.