Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Nekem is van egy üres. Nekem zöld színű lámpabúra. Nincs odakötve semmi. Tehát gondolom neked se kell.
heló nekem van egy 2006 derbi senda extreme supermotorom 3-4 litert fogyaszt 1000km ment ha érdekel írj emailt cukorborso99@citromail.hu ra vagy vegyél fel msn-re szl.95@citromail.hu ott elmondok mindent
Kilóméteróra lámpa kábele?
Sziasztok,
Ma elektronikáztam, és úgy tűnik, van egy felesleges visszajelzőlámpám.
Azt nem tudom, hogy hogy lehet ez, de a refi, index, olaj, benya, és víz visszajelzőket beraktam a helyükre a műszerfalba, és lám, ott fityeg még egy plusz foglalat. Van valaiken tippje, hogy mi lehet az?
Ha jól tippelek a felsoroltakon kívül nem nagyon volt más visszajelző Sendán.
Jah amúgy eladó a gépem, az adatlapomon megtaláljátok a hirdetést.
Jól látom hogy 70-es öntöttvashenger van a gépen?
Helló mindenkinek!
A mostani szettem:
1. Fojtatlan henger
2. Gyári 14-es karbi 90-es főfúvókával
3. 14-52-es áttétel
4. Technigas rezó polini funky végdobbal
Így 92km/h megy, és 5.-6.-ban is egész jó. Lehet elbírná a 100-as főfúvókát.
Rendőr mentes napot!
hellósztok!
Valakinek nincs eladó elektonikája?
előre is köszönöm!
hellósztok!
komplett elektronikája van valakinek eladó?
elöre is köszönöm!
hali srácok valakinek van f dmja szép állapotú? ami nincs szét törve se ki gitt-elve gyári nwm 30x festett kös további rendör mentes napot köszi
95-ös az ár alkuképes,nekem nagyon bejön ez az évjárat...
Sziasztok! Derbi DP1 250 moci keresek! Igényeim: törés- és sérülésmentes, kevés km! Előnyt jelent: magyarországi, szervízkönyves! Tudtok: arsenalpetya@gmail.com 70/3176-711
Ez a csávó nagyon bolond! Záróvonal átlépés, közúti forgalom elől elzárt területen való áthajtás.... stb.
Nem mondod hogy 130 ezer? Ez gyönyörű! 95-ös? Nem újabb?
a fényezés természetesen uj,de frankó a gép,na meg az ára is...
helló elado egy 2006 derbi supermotor érdeklődni
msn:szl.95@citromail.hu
email cím :cukorborso99@citromail.hu
helló nekem van egy derbi supermotorom 2006-os eladó
Hú bazzeg. Ez odab@sz. Ebből az évjáratból ilyen szépet még asszem nem is láttam.
Helló!
Meg tudná nekem valaki mondani h. Derbi xtreme be ( normál Paioli telós) mekkora szimering kell?
Hali,
Az van, hogy a kipuffdobom egyik szegecse meghalt, és valami igen gyanus fekete lé szivárog onnan.Mondjuk 2t, tehát ez ok, hanem, ha a többi szegecset is kipusztítom, akkor szét tudom kapni a dobot, nem? És akkor ki is lehetne takarítrani, ha már ott vagyok.
Én szereztem rá egy fojtatlan hengert, és kicseréltem. Nem tudom a reszelgetés mennyit számít a fojtotnak. Viszont ha elcseszed akkor igen csak kárát látja a nikaszil réteg a henger falán. De mindenkinek szive joga elcseszni. A Derbi nem simson. Ezt figyelembe kell venni. Itt már azért ha pörög akkor az 11-12000. Viszont a fojtatlan hengerrel egy álom vezetni. Ahogy félgáztől el kezd pörögni és húz mint az eszeveszett, az nagyon jó érzés. Csak kamion mögé ne juss az elég rossz érzés.
és a és kikell tágítani a beómlőt vagy a kipunyílást ?hogy van ez?
A régiben is van fojtott hengeres!
helo mondjatok már légyszi pár véleményt erről a mociról vagy valami tapasztalat az ujj blokkal kapcsolatban mer ugy tudom hogy ennek már a henger is folytva van:S
üdv srácok eladó a kincsem....csak komoly ember jelezzen