heló nekem van egy 2006 derbi senda extreme supermotorom 3-4 litert fogyaszt 1000km ment ha érdekel írj emailt cukorborso99@citromail.hu ra vagy vegyél fel msn-re szl.95@citromail.hu ott elmondok mindent
Sziasztok,
Ma elektronikáztam, és úgy tűnik, van egy felesleges visszajelzőlámpám.
Azt nem tudom, hogy hogy lehet ez, de a refi, index, olaj, benya, és víz visszajelzőket beraktam a helyükre a műszerfalba, és lám, ott fityeg még egy plusz foglalat. Van valaiken tippje, hogy mi lehet az?
Ha jól tippelek a felsoroltakon kívül nem nagyon volt más visszajelző Sendán.
Hali,
Az van, hogy a kipuffdobom egyik szegecse meghalt, és valami igen gyanus fekete lé szivárog onnan.Mondjuk 2t, tehát ez ok, hanem, ha a többi szegecset is kipusztítom, akkor szét tudom kapni a dobot, nem? És akkor ki is lehetne takarítrani, ha már ott vagyok.
Én szereztem rá egy fojtatlan hengert, és kicseréltem. Nem tudom a reszelgetés mennyit számít a fojtotnak. Viszont ha elcseszed akkor igen csak kárát látja a nikaszil réteg a henger falán. De mindenkinek szive joga elcseszni. A Derbi nem simson. Ezt figyelembe kell venni. Itt már azért ha pörög akkor az 11-12000. Viszont a fojtatlan hengerrel egy álom vezetni. Ahogy félgáztől el kezd pörögni és húz mint az eszeveszett, az nagyon jó érzés. Csak kamion mögé ne juss az elég rossz érzés.
helo mondjatok már légyszi pár véleményt erről a mociról vagy valami tapasztalat az ujj blokkal kapcsolatban mer ugy tudom hogy ennek már a henger is folytva van:S
Nekem is van egy üres. Nekem zöld színű lámpabúra. Nincs odakötve semmi. Tehát gondolom neked se kell.