én nemtudom mióta hozzám került rádobtam a rezót és annyi.
majd ki kéne pucolni a karbit, meg nagyobb lánckeró előre, meg egy új dugattyúszett, mert már kezd csörögni.
Sziasztok,
a hétvégén kicsi szerelést tervezek, egy kis segítség kellene, mégpadig a kormánycsapágy golyóinak a mérete, meg a mennyisége. hátha valaki keni séróból, akkor nem kellene szétszedni, meg méricskélni, megvenném, és megcsinálom pikpakk
nekem egy Gilera GSM 50 mocim van Derbi blokkos.
nekem is olyan 65km/h körül ment(gyári kipuffal) amit keveseltem, volt itthon egy sport rezóm(kis pénzbe jött, és hamarabb megvolt mint a moci).
rádobtam és 90km/h a vége és olyan 75-80km/h az utazója
nincs harag
Sikerült, teljesen összerakni a motort!
De mért csak 2.-ig tudok felpakolni ?
Mit rakhattam rosszul össze a blokknál?
(viták elkerülése érdekébe még most szólok ,h nem blamálom a cuccod,csak nekem ennyit ér,de nincs harag ha neked többet ér)
2. Eleve a hengered folytott,azt csak hengercsere orvosolja,de az pézes dolog
Most mennyit megy a géped max és miylen áttételed van?
Ha szerencséd van akkor lehet elég áttételt módosítani.
Ha nincs szerencséd akkor elég szebbenyúlós dolog,h érezhető változást érezzél teljesítményben.(tapasztalat)
Ha valakit érdekelnek alkatrészek derbihez ill apriliához tudok olcsón szerezni újakat illetve néha használtat is tudok, pl itt egy hengerszett
http://kepesmotor.hu/motorblok...
de tudok idomszettet stb stb. Ha valami érdekel kérdezz.
rendelésre tudom hozni (kb 2 hét mire megjön)
telszámon vagy mail-ben utolértek
florymor@citromail.hu
06-20-979-9291
majd ki kéne pucolni a karbit, meg nagyobb lánckeró előre, meg egy új dugattyúszett, mert már kezd csörögni.
biztos hogy nm gyári és mondom nagyon jó állapotban van
hibátlan Showa elsőteló 10pénzért
Ha valakinek kell SHOWA fordított telóhoz szimering, (32x43x10.5) akkor szóljon.(06 20 3763-179) számon elértek.
3000/pár árban tudom csináltatni.
a hétvégén kicsi szerelést tervezek, egy kis segítség kellene, mégpadig a kormánycsapágy golyóinak a mérete, meg a mennyisége. hátha valaki keni séróból, akkor nem kellene szétszedni, meg méricskélni, megvenném, és megcsinálom pikpakk
Nem tudnád kivenni a blokkból?
nekem egy Gilera GSM 50 mocim van Derbi blokkos.
nekem is olyan 65km/h körül ment(gyári kipuffal) amit keveseltem, volt itthon egy sport rezóm(kis pénzbe jött, és hamarabb megvolt mint a moci).
rádobtam és 90km/h a vége és olyan 75-80km/h az utazója
1.kép gyári kipuff
2.kép Metra Kit sport rezó