Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jártas vagyok a dolgokban. Valami ilyesmire gondolok én is, hogy bizonyos sebesség fölött 5.-6. ban nincs szikra, vagy hasonló. Azért is írtam ide, hátha valaki ezt tudja igazolni, vagy meg tudja mondani hogy melyik számú elektronika a fojtott, és melyik a nyitott.
hay

nem tudom mennyire vagy jártas benne,de az azt jelenti,h a gyújtás CDI van leszabályozva,h ne adjon le teljtes teljesítményt,de azt könnyen ki lehet cserélni,szerintem a régebbi tipusok CDI -je lazán j lehet hozzá.

De nem biztos,h csak a gyújtásban lehet leszabályozva.
sziasztok! derbi fenix-hez keresek első-hátsó fékpofákat. hol tudok ilyet beszerezni? köszi:gege
az a bajom hogy nem nálam van a motor, egy ismerősöm keresett meg telefonon hogy tudok-e valamit. Egyébként 2007-es modellről lenne szó. Amit említettél elektronikai fojtást, azt le tudod írni részletesen?
Derbi GP1 250 -et keresnék megvételre! Csak rendszámos érdekel!
Helló 420-as lánc kell rá!
A kormány csapágy a Derbikben, legalábbis az újakban mély hornyú golyóscsapággyal(népies nevén ipari csapágy) van megoldva, nem golyókosárral.
A régiekben lehet, hogy golyókosaras, a legegyszerűbb az, hogyha szétszeded a motor kiveszed a csapágyat, elviszed a boltba megmondod hogy ilyen kéne (előtte elmondasz egy imát, hogy legyen..), megveszed, hazaviszed, beteszed, és kész is van ...
Szét szedni ígyis-úgyis szét kell szóval semmit sem veszítesz ...

A csapágycsészék valószínűleg sajtolva vannak, szóval az cserélhető mert ha nem így lenne akkor kuka lenne a váz hibás kormánycsapágy esetén ...
A simsoné majdnem biztos, hogy nem jó hozzá...

Remélem tudtam segíteni.

Üdv Tomi
Helló! Én főfúvókára gyanakszok. Húzd rá a szívatót, és ha jobban megy akkor igényli a nagyobb főfúvókát. 2006-os mollektől lehet benne elektronikai fojtás. Amúgy ha visszaolvasol, megtalálod a lehetséges fojtásokat.
Helló
ha valaki tudja hogy milyen méretű lánc van derbi senda r-en gyárilag írjon minél gyorsabban légyszíves
hello, 2007-es gpr 50-ben milyen fojtás lehet? A motor 80-at megy 4.-be, utána ha az 5. és 6.-at váltjuk, nem gyorsul, csak a fordulat esik lefelé. Lehet benne ilyesféle elektronikai tiltás?
Sziasztok,

Cserélenm a krmánycsapágyamat, és lenne pár kérdésem.
Az első mindjárt az, hogy valaki tudja-e a csapágygolyó méretét? a másik, hogy ha alul nagyobb, felül kisebb golyók vannak, az jó-*e, illetve a homlokcsőben a csapágycsészék besajtoltak, vagy a homlokcsővel együtt vannak?
Aszemn ennyi...
ja, nem, simsoné jó lehet bele?

csabi
Stipi stopi az idomgarnitúrára meg még pár apróságra !
Attol függ mikori a motor évjárata. Ha 2000 elötti akkor tányéros lánckerék kell és az nem ami a képen szerepel.
ne kételkedj, mert ha nem jó hozzá az nekem sokba kerül
az 53 fogas lánckerékkel ezeket a modelleket szerelik.
igen
50es?
csáó mindenkinek!
Ha megbontanám a GPR-om lenne rá jelentkező?
Ez Senda-ra is jó? Mert én kétlem.
Sziasztok. Fejidom tartó gumit hol lehet kapni, tudja valaki? 2004-es Senda X-treme a motor. Előre is köszi!
Kösz a segítséget.
Ház ez elég drága lánckerék
Itt egy olcsóbb.
http://robogotuning.hu/spd/JTR...

http://www.robogoaruhaz.hu/164...

Itt egy link is hozzá. Remélem tudtam segíteni.
Z-53 (8714190000)
Léptetővillára gyanakszok. Ha nem tudod 3.-ba berakni, akkor valami alkatrész kimaradt. Csak úgy nemtűnik el 3 sebesség.
Én is úgy találtam.... :)
De tök jó lenne ha nem a képre, hanem a gondomra válaszolna valaki.
Vagy itt nem tudnak segíteni az emberek egymásnak?