Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen megnéztem , de csak számok vannak rajta.
szerintem erősített lehet, mivel minden tuning benne nemhiszem hogy pont a főtengelyen spóroltak volna. viszont új állapotú a főtengely semmi lógása nincsen.a hengert 70es van rajta és ha azt bírta akkor tuti hogy nem síma főci.
Nah sikerült megnézni,h milyen főtengely van benne?
Közben visszaolvastam, megnézem ,hány ablakos meg egy két kérdésre volt válasz........elöbb kellet volna visszaolvasni....
Vagy esetleg a lánckerék méretek variálásaval mik a tapasztalatok?
Köszönöm a gyors választ!Megyek is beszerezni.
Még az lenne a kérdésem hogy a motoromba van 4000km ,teljesen jó a moicija, erö is van benne, és 65 a vége és 60 a normál utazó?
Én kicsit többet vártam töle.Vagy ez még tele lehet folytással?Minden teljesen gyári rajta.Katalizátoroos kipuff lehet az oka?Szervízben egyszer volt állítolag akkor csak a bejárató folytást vették ki 1000kmnél.Mit érdemes megnézni?Elöre is köszi!
Ja és azt elfelejtettem írni, hogy komplett fúvóka készlet is jár hozzá csak az a képen nem látszik.
Sziasztok!

Van egy eladó 21mm-es Dellorto karbim, zsír új még a dobozában van.
(egyik ismerősöm vette, de végül nem került beszerelésre egyébként ez látszik is rajta.)
szívatóval is jár hozzá.
Az ára 20000Ft

Sziasztok derbisek! Elcserélném a mitomat derbire aki esetleg tud valakit aki cserélne az szóljon! Köszönöm!
http://kepesmotor.hu/cagiva-sp...
Valaki vett már topp kuplung szettet?
Hali!
Egy 2006os senda xtreme sm tulajdonosa vagyok 2hete.
Keresnék komplett hátsó lámpát.
Meg egy olyan kérdésem lenne, hogy ki szeretném cserélni a keverékolajpumpa tengelyénél az Ogyürüt ,mert szivárog, ehhez le kell venni az oldaldeklit vagy elég az olajpumpát?Ja meg hogy Pesten hol találok hozzá alkatrészeket?pl ezt a gyürüt.
Elöre is köszi!
Pöpec a masina!

Ideje nekem is csinálni képeket róla és felrakni a galériába.
Tegnap a haverom kipróbálta. Látni kelett volna a fejét, mikor visszajött. Csak annyit mondott, hogy bameg ez kúúú.....ra megy!
Neki egy yamaha DT50-e van. Az is megy de pillanatok alatt otthagyom a hátam mögött.
Tényleg kel bele egy 80-as főfúvóka, mert mikor nyélgáz felé megyek ott már kívánja a több benyát csak nem megy. Most egy 70-es van benne.
holnap megnézem a hajtókart, hátha találok rajta valami infót
Helo Zsolti!
nekem is kb úgy mehet a gépem mint neked, szépen dinamikusan gyorsul, így elégedett lehet az ember vele. egy 50 estől ez már elég jó teljesítmény.
ui. nézd meg a fotóalbumomat a Derbimről!
Jó lenne tudni ,mert ha vmi komolyabb akkor komoly érdeklődő lennék!

azt pontosan nemtudom, de szerintem erősített lehet.
ja, de nem én használtam
minden ami hozzám kerül csapvizes
hay

érdeklődni szeretnék,h milyen főtengely van benne?
Eléggé vízköves. Desztiláltvizet kéne rakni bele nem csapvizet.
helló
van egy eladó 17.5 karbim eladó
akit érdekel 8000 ft szívócsonkkal együtt
arreche márka kéziszivatós
van dugattyú, kopott, de még használható állapotban.
aki jön hozza a lét azé lesz
hali!

henger szett 20ezer ft
főtengely 15ezer ft

blokk egybe gyújtássa cakkum-pakk 50péz
még 1 kérdés,dugó van hozzá?
oké, akkor ne adja el,mert kell .és majd irok neked 2 hét ez biztos,és nem keresek másikat,köszönöm