Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helo!
egy 99 es derbi showa teleszkópjait csináltam. pont ilyet ami a képen is van:
Üdv: Ati
Nekem sikerült a gyujtót is megtekercseltetnem
Sziasztok,
Létezik olyan, hogy a telóban csak rugó van? És csak az egyikben? 2000-es sendáról beszélünk.
Bringához volt ilyen cucc, de mocihoz...
Ja, és bringaóra jó a motorhoz, meg kell mérni a kerék kerületét, beírni, és hajrá, szerintem pontosabb, mint a bowdenes cucc. Plusz van egy csomó funkció is rajta...
rendőrökre meg vigyázni!
ja értelek. szóval az alapok mennek. hát akkor én az mellett vagyok hogyha meg akarod venni vedd mert mondom hogy jó motor. kicsit simson után furcsa lesz nem is kicsit
Ezt a véleményt én is pártolom,de szerintem ha jót akarsz magadnak ne gyári hengereset vegyél ,mert ha folytott akkor egy idő után úgy is ráunsz és nagyobb sebességre fogol vágyni amihez meg sok pézt kell rákölteni,h menjen is rendesen a gép.
Hozzáteszem ez a saját véleményem,most,h megfogadod v nem az legyen a te dolgod
Be tudnád irni még egyszer a linket mert nem jó.
köszönöm előre is
Jobban inkább a gyújtó kellene, mert a világítót az meg lehet tekercseltetni.
Hello. csak használtan van már ilyen
AtiCR tudsz képet mutatni, milyen telót javítottál?
Elnézést rosszul fejeztem ki magam..Az alapokat már megtanultam simson s51-en pl:váltás sulypont stb..csak persze a hátso kertbe illetve földuton.
szerintem a a gpr elég jó választás csak nem értem mért ezzel szeretnél megtanulni motorozni? nem hallottam róla sok rosszat csak vannak egyes alkatrészek amiket vagy nem lehet beszerezni az országban vagy elég drága.. de úgy amblock megfelelő.. és igen az ára is egész vásárlóbarát
Hát én kiszedtem már a kereket, nem akartam nagyon feszegetni a gumit, megpróbáltam, de majd a gumis megcsinálja. Nameg a szelep is kiszakadt mert lusta voltam hazatolni, úgyhogy kell egy új belső. :(
Hát az elég kellemetlen. Te javítod ki vagy gumishoz viszed?
Én már próbáltam leszedni a gumit, de nem sok sikerrel.
Sziasztok!
16 éves vagyok 166cm magasággal és most kezdenék motorozni.Egy Derbi gpr 50 Nude szerintetek megfelelne?Ezt néztem ki:http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmot
orok/168548/DERBI_A_GPR_nude_50_.html

ennyi pénzért szerintem ez jo vétel lenne.szerintetek is?ha megveszem vételkor mire figyeljek oda?
Válaszaitokat előre köszönöm.
Szevasz Zsolt!
Összeraktam hétvégén a teleszkópot, jó lett a szimering, a porvédők is, és kb 2 deci olaj van mindegyik szárban. Csillapít, rendesen működik. Viszont a próbakör során defektes lett az elsőkerekem... ilyen az én szerencsém...
Üdv : Ati
MotorRacer
pisti-niki@freemail.hu
pisti 666666 adj msn cimet felveszlek
Eladó! Pirelli MT75 100/80/17 5000FT
Bridgestone Battlax BT-012 Front 120/70/17 5000FT
Continetal Conti twist 130/70/17 8000FT
Keveset futotak. Ha kell igény szerint képet is küldök róla!
Helló mindenkinek!
Nem bírtam ki hogy ne linkeljem be. Annyit röhögtem! Nézzétek meg! A legszebb öröm a káröröm!
-Nem megy a motor?
-Á nem halad.
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Hát a dob már össze lett heggesztve, csak a belsejébe a végén a kis perforált cső maradt (olyan 10cm).
Nagyon nem lesz jó?
A teló tologba tudsz segíteni?
szevasz nekem tejjesen üres volt a dob szar hangja volt meg nem is ment annyira 85 90 most gyapot is vann ben meg egy perforált csö igy sokkal jobb többet is megy
Helosztok azt akarom kérdezni tőletek 2006 os derbi x-tremebe az elsőtelóba mekkora szimering kell? kössz a segítséget előre is tőletek