Sziasztok,
Létezik olyan, hogy a telóban csak rugó van? És csak az egyikben? 2000-es sendáról beszélünk.
Bringához volt ilyen cucc, de mocihoz...
Ja, és bringaóra jó a motorhoz, meg kell mérni a kerék kerületét, beírni, és hajrá, szerintem pontosabb, mint a bowdenes cucc. Plusz van egy csomó funkció is rajta...
ja értelek. szóval az alapok mennek. hát akkor én az mellett vagyok hogyha meg akarod venni vedd mert mondom hogy jó motor. kicsit simson után furcsa lesz nem is kicsit
Ezt a véleményt én is pártolom,de szerintem ha jót akarsz magadnak ne gyári hengereset vegyél ,mert ha folytott akkor egy idő után úgy is ráunsz és nagyobb sebességre fogol vágyni amihez meg sok pézt kell rákölteni,h menjen is rendesen a gép.
Hozzáteszem ez a saját véleményem,most,h megfogadod v nem az legyen a te dolgod
szerintem a a gpr elég jó választás csak nem értem mért ezzel szeretnél megtanulni motorozni? nem hallottam róla sok rosszat csak vannak egyes alkatrészek amiket vagy nem lehet beszerezni az országban vagy elég drága.. de úgy amblock megfelelő.. és igen az ára is egész vásárlóbarát
Hát én kiszedtem már a kereket, nem akartam nagyon feszegetni a gumit, megpróbáltam, de majd a gumis megcsinálja. Nameg a szelep is kiszakadt mert lusta voltam hazatolni, úgyhogy kell egy új belső. :(
Szevasz Zsolt!
Összeraktam hétvégén a teleszkópot, jó lett a szimering, a porvédők is, és kb 2 deci olaj van mindegyik szárban. Csillapít, rendesen működik. Viszont a próbakör során defektes lett az elsőkerekem... ilyen az én szerencsém...
Üdv : Ati
Eladó! Pirelli MT75 100/80/17 5000FT
Bridgestone Battlax BT-012 Front 120/70/17 5000FT
Continetal Conti twist 130/70/17 8000FT
Keveset futotak. Ha kell igény szerint képet is küldök róla!
Helló mindenkinek!
Nem bírtam ki hogy ne linkeljem be. Annyit röhögtem! Nézzétek meg! A legszebb öröm a káröröm!
-Nem megy a motor?
-Á nem halad. http://sportmotor.hu/motoros_v...
Hát a dob már össze lett heggesztve, csak a belsejébe a végén a kis perforált cső maradt (olyan 10cm).
Nagyon nem lesz jó?
A teló tologba tudsz segíteni?
szevasz nekem tejjesen üres volt a dob szar hangja volt meg nem is ment annyira 85 90 most gyapot is vann ben meg egy perforált csö igy sokkal jobb többet is megy
egy 99 es derbi showa teleszkópjait csináltam. pont ilyet ami a képen is van:
Üdv: Ati