Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem pontosan 445cm3 csilapitónként!
Ja még annyit, hogy ha jól tudom a senda leírás szerint, ehez a telóhoz fejenként 4,45dl olaj kell?
Sziasztok
Sikerült szét szednem a telót (fordított)
De most vagy gyárilag ilyen, vagy nem egyforma?!
Az egyikbe külső, a másikba belső rugó van.
Ha nem gyárilag egyforma, baj?
Köszönöm.
sikerült venni hozzá
úgynézem jólessz, de kéne csapágykiszedő hozzá
vagy van valami más módja nemtudjátok esetleg?
ja amúgy nekem a kerékben lévő csapágyra 6202NSE van írva és porvédős ezis csak azért cserélem ki, mert 3 éve stoppie-zgatok aztán nehogy váratlan meglepetés érjen
nemsoká csinálok galériát a téli munkálgatásaimról! előző pár kép egy kis ízelítő ahogy most kinéz
kössz
van rajta hátul is
tanulgatok kerekezni aztán jóljön néha
Nem tudtok valahol egy megbízható, korrekt gépműhelyest?
Amit írsz C3-as csapágy az főtengely csapágy.
A szerepe az, hogy lazább illesztésű, és ha nagy fordulatnál nagyobb hőt kap jobban tágúl és nem feszül meg. Ennél még a C4-es van, és az a még nagyobb fordulathoz kell.
A kerékhez jó a sima is, csak pórvédős legyen.
Kilépő van a motorodon. Beszarok. Király!
Helló!
Én is cseréltem ilyen csapágyat, 6201-es való bele. Gyári katalógusban C3-as csapágyat írtak bele, de sztem ne azt vedd, mert kb. 3x annyiba kerül, mint a "sima" és semmi értelme belerakni. (aszem a C3 az nagy fordulatú, nagy nyomást bíró csapágy, de nem vok benne biztos...) Én gumi porvédős noname-et vettem, 2000-ből megállt a négy db, és gurul mint az állat.
Nincsen bennük !
Helló én pont tegnap cseréltem csapágyat az enyémben és nekem 6201-es zárt csapágy való bele!
Vaniskovce:Remélem nem lesz velük bajom, mert májusba leteszem a vezetői engedélyt.
lenne egy kis problémám kollégák!
a hátsó kerékbe való csapágyak méretét megtudnátok mondani nekem? 2000-es enduro senda mint a képen
előre is köszönöm mindenkinek aki segít nekem
köszi. Nemsok választásvan, ráadásul amelyik tetszik a legdrágább!
Ezekbe nincs fojtás?
Az enyém majdnem olyan. Elég nehezen indult meg a csavar. Az ó gyűrű szorul meg és nehezen engedi el.
Helló ezen az oldalon vannak kipufogók http://robogotuning.hu/sss/der...
derbi sendához ujj kpufogó dobot szeretnék , oldalt tudtok mondani?
Zsotty
Ilyen telom van.
Remélem csapágyboltba kapok hozzá szimeringet?!
A nagy alumínium csavar sehogy se jött ki, majd párnap múlva próbáljuk légkulcsal, (elvileg az jobb).
Milyen telód van?
Aha, értem. Gondolom teló kiszed, kupak lecsavar, és olaj bele, nem? Végül is rájövök én hamar szerintem.
Ja persze olaj is van benne mindkettőben! A SHOVA telóban amit lentebb is látsz abba 2x2dl megy bele. pontosabba 2x1.8dl.
De ATI pl 2x2dl-t tett bele és elmondása szerint jó a teló.
Akkor jó, csak mert itten mindenféle olajakrol volt szó...
Persze hogy létezik. A másikban is van de az csak egy kis rugó ami a visszautat csillapítja.