Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nincs valakinek egy rossz, használaton kívüli, javításra szoruló, FOLYTATLAN hengere 98-as Sendához?
Sziasztok
Központi teló honnan tudjam hogy jó e még?
Abba kell valamit cserélni és ha igen honnan tudjam?
Köszi.
Bocs, de ezeket az idomokkal és vázzal csak 2000-ig gyártották nem?
Vagy én tudom rosszúl?
Eladó sorba került szeretett supermotom.
Ritka motor mivel Bultaco Astro széria.
Szép állapotban van 1850 km el . ( tényleg valós )
tavaly kaptam ballagásra eddig szalonban állt.
ha valakit komolyabban érdekel akkor itt a hirdetés
http://kepesmotor.hu/derbi-sup...
és van video is:
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Msn -email : kite@heroin.hu
Eladó a motorom

http://www.hasznaltauto.hu/motor/derbi/derbi_
senda-3629121
ok, köszi!
üdv!
ez bizony az
70es top henger?
tökéletes bele
hali attila mennyibe atta az sm szettet?én most ratam össze még 1 sendát :D az ő alkatrészeiből :D
Hello mindenkinek.
Eladó tesóm motorja. Ha valakit érdekel írjon az email címemre ami a h.david44@citromail.hu . Jah és itt egy link is :http://www.motor.hu/motor_vpag...
Derbi Sendához eladó egy folytatlan henger + dugó.
Postázok is.
EBE050, EBS050 nek a hengerből kivezet egy cső amin keresztül megy a víz D50BO nek pedig a blokba megy mert úgyan úgy megy mint a minarellinek
Itt van két kép az arany vázas az a enyém az a EBS050 a másik a D50BO az a új ami van az új apriliákba is .EBS050 t azt endúró vagy supermotóba teszik a EBE050t pedig a GPR be mert ebe más a váltó áttétel
Ghost&Rider!

Szia.
Nem tudom rémlik e még, de mondtad, hogy van neked leírás a derbi motorhoz, hogy mennyi olaj kell pl. a teleszkópba.
Mondtad mikor találkoztunk, hogy emailban elküldöd neke, de még nem kaptam meg.
A címem: zsotty@freemail.hu
Ha megvan a leírás akkor nagyon kéne, mert össze kellene már raknom és nem akarok beletenni se többet se kevesebbet.
Mert a szimeringet kinyomhatja ha túl sok van benne.
Meg gondolom többminden le van írva benne.
A küllők beváltak. Majdnem elhasználtam az összeset, mert közben még törögettek a régiek.

Köszi.

Zsolt.
Naszóvaé az történt hogy bementem a boltba, odaadtam a faszinak a gyárit, hogy adjon két ilyen szimeringet, megmérte, elment a raktárba és hozott. Azt mondta ilyenből van már régebb óta. Én is lemértem itthon és teljesen tökéletes.Ugyan az mint a gyári, ez is duplaajkú és 1100 ft volt darabja. Holnap össze is raknám délután ha tudnám mennyi olaj kell bele. Ha tudod melyik szárba mennyi kell írd meg légyszi.
Üdv : Ati
Itt vagyok!
Zsotty !
Ha számítógépközelbe vagy és tudsz, gyere MSN re. Megvettem a teleszkópszimeringeket.
amúgy milyen henger kell hozzá? 50 vagy 70? meg árba mennyire gondoltál?
Az 1ik motoros oldalon ezt írják: EBE050, EBS050
A D50BO azt DRD-khez írják.
Úgy hogy szerintem ha kell valami ezt a számot kell megadni: EBE050
Többet én se tudok. Üdv: TOMI
kössz
Üdv.
Azokat a kék csavarokat úgy vetted vagy valahol eloxáltattad?
Vagy csak festve van?
Igen, köszi a segítséget mindkettőtöknek!
Üdv!
Egyszer már leírtam, hogy felújítás, alatt van, ilyen ramaty állapotba vettem!
Helló!

Ez a blokk a "régifajta" tehát 2006elötti Derbikben van. Az enyémben is ez van mert az 2005-s de az 1999-es évjáratú motorban is ez van.
Egyébként ha esetleg letakarítanád a blokkot akkor a motorszám mellet megtudnád nézni, hogy pontosan milyen.
Egy picit nemártana foglalkozni vele mert elég ramaty állapotban van.

Ilyen szépen meg lehet csinálni ha szánsz rá egy kis időt.

Üdv Tomi
Helló!

A márka végül is lényegtelen, ez mindenkinek szíve joga, hogy milyet tesz bele.

Ami a lényeg az az, hogy SAE 10W/40-es legyen. Ez a szám a viszkozitását adja meg az olajnak.
Természetesen jó bele a 4T olaj is. Az autóba való olaj azért nem jó mert a motorokban olajban fürdő többtárcsás kuplungjuk van ellentétben az autókkal amikben száraz kuplung van.
Szóval nyugodtan tegyél bele 4T SAE 10W/40 -es olajat.
Az én motoromban is 4T olaj van, most cseréltem és eddig is olyan volt benne.

Remélem tudtam segíteni.

Üdv Tomi