Helló!
A marzocchi telómba 0,445L kellet, de a 2szárba kell annyi!
Először én is száranként tettem 0,445L, de úgy megsem lehetett mozdítani a becsúszót. Szóval szerintem a 2db-ba tegyél annyit.
Küldj képet mert így nem vágom hogy mi van. A gyertya előtt a hőgomba van (vízhőfok mérő), mögötte meg egy vastag vízcső ami alatt a termosztát van (vízhőfok szabályzó). Most akkor melyik tört el?
Sziasztok motorostársak!
Segítségetekre lenne szükségem! Van egy Derbi Senda Extrem SM 2004-es évjáratú motorom. Nahmost. Amikor én a gyertyát akartam tisztítani, akkor sajnos egy "ügyes" mozdulat következtében eltrötem mögötte "valamit". Azért mondom hogy valamit, mert fogalmam sincs, hogy miaz. Belevolt tekerve a hengerfejbe, rávolt nyomva a hűtővíz cső, és amikor beletrörtem, akkor erősen kezdett kifolyni a hengerből a benne lévő hűtővíz. Szeretném kérni a segítségeteket abban hogy minek hívják ezt, honnan tudnám megrendelni, vagy hogy tudom pótolni.:S Nagyon fontos lenne.
Aki tudna segíteni, felis vehet akár msn-re is.
Msn: ricsike777@freemail.hu
Válaszotokat előre is köszönöm.
Sziasztok
Az én telomba, 1 liter a 2 -be olaj kell.
Tibcsi35 mondta, [7935] február 19. 21:10 hozzá szólásban.
Remélem ténnlyeg annyi kell, márha persze sikerül végre szét szednem a telót!
Még nincs meg, de már ghost-rider próbálta elküldeni a manualt, de neki is mint szerintem mindenkinek a freemail mostanság rosszalkodik. Ahogy elküldte megmondom. Vagy megkérdezhetjük őt is hogy nézze legalább azt ki a könyvből.
Jó lett a szimering? Nekem még nem jött meg.
Ghost-Rider!
Leszel oly kedves és kinéznéd nekünk addig a manualból a teleszkóp pontos olajmennyiségét?
Szia Zsolti ha van már pontos adatod az első teleszkópba töltendő olaj mennyiségéről akkor légy szives add tudomásomra, mert hétvégén raknám össze
Üdv: Ati
Lehet hogy AM6 van benne dobj képet a blokkról és a hengerről és úgy el tudjuk dönteni hogy mina vagy derbi. A vashengert lehet fúrni. Szerintem újítsd fel.
70-es DR hengert kapsz 42-ért (újat). De ha nincs pénzed jó a hengerfelújítás is. Én az öntöttvas hengert ajánlom, mert 3e körül megfúrják, és már 8e-ér is lehet dugót kapni.
Multkor beszélgettem a motorosboltba az eladóval és mondta hogy a Derbibe raktak minarelli blokkot. Ezért lehet az hogy páran mondják hogy az ő gépükbe mina blokk van. Ettől függetlenül a Derbinek van sajátfejlesztésű blokkja, és a legtöbb vasba derbi szív dobog. 2006-tól pedig az Apriliában is derbi blokk van. Gondoltam megosztom ezt veletek.
A marzocchi telómba 0,445L kellet, de a 2szárba kell annyi!
Először én is száranként tettem 0,445L, de úgy megsem lehetett mozdítani a becsúszót. Szóval szerintem a 2db-ba tegyél annyit.