Hellósztok lenne 1 olyan kérdésem hogy van 1 Derbi sendám SM és enduró blokk van benne az eredeti blokban 4 lamella vólt és ebben meg csak 3 és hogyan tudom meg csinálni hogy ebben is 4 legyen?
Hát utánvét mindenképp,úgy kéne,hogy minél olcsóbb legyen a posta mert nem akarok csomagdíjakat fizetgetni,nagyon drága 1600ft ha csomagban adod fel nem tudom mit képzel a magyar postánk,mintha teleportálnák a csomagokat.Hogy tudod feladni,hogy olcsó legyen.Amúgy azok jók lesznek amik le vannak szedve.
hát az oválisak az újabbak, a kerekek azok a gyáriak! melyik érdekel?
most az oválisak levannak véve tehát azt egyszerűbb lenne nekem! a gyáritól észresem veszed hogy különböznek csak ha egymásmellé teszed 3000ft/pár-ért odaadom szívesen
posta hogy legyen?
HÓPIHEEEE! Basszus nem voltam itthon figyelj boltoljuk meg az indexeket 4000ft a boltban a gyári megkérdeztem,tököm vesz annyiért inkább tankolok Na írj mennyire tartod őket?Ja,és hogy melyikeket adod el az oválisakat vagy a másikakat írtad 2féle van.Itt leszek ma ugyhogy írhatsz
Hello!
DERBI SENDA blokkalkatrészek:
2 blokkfél (csapágyházak rendben), teljes kuplungszerkezet(kosárral, rugókkal, lamellákkal, kiemelőtengellyel), vízpumpa,
olajpumpa, kiegyensúlyozó tengely, 4 gangos váltószerkezet, tehát csak a főtengely meg a gyújtás hiányzik belőle, a blokk külsőleg ugyanaz mint a 2004-é csak 4 sebességes váltó van benne
Sziasztok meg tudná valaki mondani halál pontosan, hogy ez milyen tipusú blokk? A rabasa dekni ne tévesszen meg senkit, mármint szerintem nem az eredeti.
Elvileg derbi senda motor.
D50B0?
Montak már olyat is, hogy euro 2es, de nem lettem okosabb.
De ha D50B0, akkor tudnám hogy mikell hozzá.
Köszi előre a segítséget.
hellósztok!
Nekem cagiva prima-m van derbi alkatrészekkel!
És keresnék működőképes önindítót-gyujtáskapcsolót és még használható gumikat.Ha van valakinek kérem szóljon.köszönöm!
Ha csapágy miatt kérdezed 15*35*11 kell bele, az enyémben legalábbis ilyen van.
most az oválisak levannak véve tehát azt egyszerűbb lenne nekem! a gyáritól észresem veszed hogy különböznek csak ha egymásmellé teszed 3000ft/pár-ért odaadom szívesen
posta hogy legyen?
Mi a baj a kipuval, mér vetted le ?
mennyi?
Önindítója nincs vkinek eladó?
DERBI SENDA blokkalkatrészek:
2 blokkfél (csapágyházak rendben), teljes kuplungszerkezet(kosárral, rugókkal, lamellákkal, kiemelőtengellyel), vízpumpa,
olajpumpa, kiegyensúlyozó tengely, 4 gangos váltószerkezet, tehát csak a főtengely meg a gyújtás hiányzik belőle, a blokk külsőleg ugyanaz mint a 2004-é csak 4 sebességes váltó van benne
----az egész egyben 16000Ft
Elvileg derbi senda motor.
D50B0?
Montak már olyat is, hogy euro 2es, de nem lettem okosabb.
De ha D50B0, akkor tudnám hogy mikell hozzá.
Köszi előre a segítséget.
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Az endúrómból végre SM lett
Itt tudjátok megnézni :
Üdv Tomi
Nekem cagiva prima-m van derbi alkatrészekkel!
És keresnék működőképes önindítót-gyujtáskapcsolót és még használható gumikat.Ha van valakinek kérem szóljon.köszönöm!