Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valamiért csak kitalálták oda azt az éket
Ja és nem muszáj bele ék mert a kúpra rászorul és nem forog el rajta.
Helló nekem van benne ék és ékpálya is a fogaskerékben de lehet hogy ebből kifelejtették.
Sziasztok.
Tudna valaki abban segíteni hogy helyesen volt e a főtengely fogasrész? Képen leírtam mindent. Nagyon kellene a segítség, mivel lassan össze kellene raknom.
Köszi mindenkinek!
derbi 50es 2000-2005 között ire öninditott keresek
üdv derbis barátok..Rabasám alkatrészei eladók postai uton heger,karbi,vázcuccok...
én még nem szedtem le, de fogadni mernék rá, hogy nemjön le a váztól
Jól írtam az olaj mennyiséget?
Kösz a segítséget. Senda R-re gondoltam 98-as évjárat.
szerintem SHOWA lehet
0,445 l kell fejenként a telomba?
Kép csatolva, nem tudom milyen tipusú, de ez a fordított nagy telom van.
Köszi mindenkinek.
Helló! A szimering az pár száz forintos dolog. Az első féknyereg már húzósabb, próbáld meg megcsináltatni, mert lehet hogy ki lehet javítani a menetet. Tudom ajánlani Kukoda Attilát vagy Jupát. Az előző topicban megtalálod az adatlapjukat.
Gondolom a GPR-re gondolsz. Ki lehet, csak nyagyon szűkös a hely. Kicsit ügyeskedni kell de meg lehet oldani. Nálam ez mindennapos, ha szerelek. Szerintem a Senda-ról még könnyebb levenni.
Skacok!

A 98-as derbi R-ről le lehet úgy venni a hengert, hogy ne keljen kivenni a blokkot a vázból?
hay mindnekinek!

Keresek DERBI GPR 50-hez első lánckereket (12-13-14)
Árban megegyezünk!
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség!
Ha minden igaz pár napon belül veszek egy 98 as Senda t. A baj a motorral annyi hogy állítólag a telóban szar mindkét szimering, és az első féknyeregben a menet tönkre van menve, szoval azt is cserélni kell. Mekkora tételek lehetnek ezek? és esetleg tudtok hozzá alkatrészt (árral együtt ha lehet!)

Köszönöm!
Hát igen ezt a blokk típust mondták már nekem. De sajnos még mndig nem vagyok kisegítve, hogy mit tudnék tenni.:S
Akkor gondolom DRD. Az "euro 3" az egy eu-s norma. A kipufogógáz szabályzására utal. Alig van karosanyag kibocsátása. Ha valami fém pecs tört le a hengerfejről és ereszti a vizet akkor szerintem az egész hengerfejet ki kell cserélni. Amúgy a tiédbe "D50BO" tipusú blokk van. Remélem tudtam segíteni!
Most meg kaptam olyat, hogy Nincs is Euro 3-as blokk. xĐ
Én már nem tudom mivan. :S Remélem valaki tud megoldást a bajra.
Nem. Sajnos az a baj, hogy nincs meg az a cucc. És ez '05-ös kiadás, és azt mondták hogy Euro 3-as blokk.:S
és ami letört arról tudsz képet mutatni? Az enyémen nincs ilyen. Szerintem csak hengerfej csere oldja meg a problémát. Ez amúgy 2006-os vagy annál újabb Derbi. Ugye?
Szia!
Tettem fel egy képet. Szeretném kérdezni, hogy ilyen alkatrészed nincs-e véletlenül, amit mondtam hogy eltört.:S
hello
mennyiért adod a deri senda-hoz az öninditót?
hello mennyiért adod derbi senda-hoz az öninditót?
Sziasztok!

Hát lehet érdekesen magyaráztam el a dolgokat...
Csináltam képet, és bekarikáztam rajta, hogy miről van szó.

(ui. Lehet bántja egy-két ember szemét, hogy kicsit sáros, de nem volt még időm lemosni.:S:D )