Sziasztok.
Tudna valaki abban segíteni hogy helyesen volt e a főtengely fogasrész? Képen leírtam mindent. Nagyon kellene a segítség, mivel lassan össze kellene raknom.
Köszi mindenkinek!
Helló! A szimering az pár száz forintos dolog. Az első féknyereg már húzósabb, próbáld meg megcsináltatni, mert lehet hogy ki lehet javítani a menetet. Tudom ajánlani Kukoda Attilát vagy Jupát. Az előző topicban megtalálod az adatlapjukat.
Gondolom a GPR-re gondolsz. Ki lehet, csak nyagyon szűkös a hely. Kicsit ügyeskedni kell de meg lehet oldani. Nálam ez mindennapos, ha szerelek. Szerintem a Senda-ról még könnyebb levenni.
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség!
Ha minden igaz pár napon belül veszek egy 98 as Senda t. A baj a motorral annyi hogy állítólag a telóban szar mindkét szimering, és az első féknyeregben a menet tönkre van menve, szoval azt is cserélni kell. Mekkora tételek lehetnek ezek? és esetleg tudtok hozzá alkatrészt (árral együtt ha lehet!)
Akkor gondolom DRD. Az "euro 3" az egy eu-s norma. A kipufogógáz szabályzására utal. Alig van karosanyag kibocsátása. Ha valami fém pecs tört le a hengerfejről és ereszti a vizet akkor szerintem az egész hengerfejet ki kell cserélni. Amúgy a tiédbe "D50BO" tipusú blokk van. Remélem tudtam segíteni!
és ami letört arról tudsz képet mutatni? Az enyémen nincs ilyen. Szerintem csak hengerfej csere oldja meg a problémát. Ez amúgy 2006-os vagy annál újabb Derbi. Ugye?
Tudna valaki abban segíteni hogy helyesen volt e a főtengely fogasrész? Képen leírtam mindent. Nagyon kellene a segítség, mivel lassan össze kellene raknom.
Köszi mindenkinek!
Kép csatolva, nem tudom milyen tipusú, de ez a fordított nagy telom van.
Köszi mindenkinek.
A 98-as derbi R-ről le lehet úgy venni a hengert, hogy ne keljen kivenni a blokkot a vázból?
Keresek DERBI GPR 50-hez első lánckereket (12-13-14)
Árban megegyezünk!
Kéne egy kis segítség!
Ha minden igaz pár napon belül veszek egy 98 as Senda t. A baj a motorral annyi hogy állítólag a telóban szar mindkét szimering, és az első féknyeregben a menet tönkre van menve, szoval azt is cserélni kell. Mekkora tételek lehetnek ezek? és esetleg tudtok hozzá alkatrészt (árral együtt ha lehet!)
Köszönöm!
Én már nem tudom mivan. :S Remélem valaki tud megoldást a bajra.
Tettem fel egy képet. Szeretném kérdezni, hogy ilyen alkatrészed nincs-e véletlenül, amit mondtam hogy eltört.:S
mennyiért adod a deri senda-hoz az öninditót?
Hát lehet érdekesen magyaráztam el a dolgokat...
Csináltam képet, és bekarikáztam rajta, hogy miről van szó.
(ui. Lehet bántja egy-két ember szemét, hogy kicsit sáros, de nem volt még időm lemosni.:S:D )