Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyárilag az én sendam-ba hanyas tengely van első-hátsó kerékbe?fontos lenne aki tudja, légyszíves írja meg, képek az adatlapomon!
Derbi Senda Leo Vince V6 hibátlan érdekel valakit?Komplett rendszer
Helló! Köszi, találtam 2-t is.
De a 13092 kódszámú és a GR00722 kódszámú tömítés között mi a különbség? Azon kívül hogy az 1ik 900 Ft a másik meg 3088 Ft.
Jah nekem a gyári hengerfej tömítésem az olyan volt hogy egy fémlap be volt vonva műanyaggal vagy nem tudom mivel meg az egybe volt.
Előre is köszi!
itt találsz hozzá
www.robogotuning.hu
Használd a keresőt (tömítés derbi)
Elkültem a számla számot e-mailon.
Hali !

szintem is érdemes próbálkozni Kukoda Attilánál nagyon sok cucca van derbihez. Nála vettem az SM szettemet !

Egyébként ugyan olyan motorunk van
Csak nekem már SM Most alakulgat a téli felújítás után
csáó!

eladó a motorom! képeket találtok az adatlapomon.

érdeklődni : 203112019 vagy zolee143@freemail.hu
kukoda attilának sok cucca van, kérdezd meg van-e neki
Csáó! Gyári 50-es hengeremhez kéne tömítés. Hol nézzek hozzá? Tudtok vmi jó helyet? Előre is köszi!
hali:a mocimhoz keresnék hátsólámpát, tudnátok segiteni.
Én benne lennék
mondjuk csak egy alap no tuning sendám van :D
Am mindennapos forumozo vagyok csak épp nem irok de naponta többször is olvasom :D
I Derbi :D
jólenne egyszer összefutni
de mindenki aki csak tud és akkor csinálnánk egy kis "bulit" megnéznénk ki mibe jó
én bármikor állok rendelkezésetekre!
Csáó! A tiéd 50-es? Milyen áttétel van rajta és mennyi a vége?
Én most vettem egy fojtatlan hengert meg egy sportkiput, meg 14-52-es áttétel van rajta. Még nincs összerakva. Üdv: TOMI
Eladó Derbi Sendahoz AIRSAL 50ccmes folytatlan henger + dugó.
Ára 20e.
Ha valaki tud tuning alkatrészeket derbi sendához 2001-es az irjon
1 liter a 2 -be!
üres levelet kaptam e-mail-be! küld el h mit akartál még 1x, mert nemjutottam semmire
Sziasztok.
Tudja valaki hogy ebbe a derbi senda telóba mennyi olaj kell?
Hello!
Továbbra is van eladó alkatrészem -szinte minden (idimokon kívül) -Derbi Sendahoz!
hallod, ezen ne múljon én nem szarozok veled ismeretlenül megbízok benned, nem nagy tételről van szó nagyot nem bukhatok, de remélem nem is fogok! az elmúlt időben annyit vesztettem el nem anyagilag, h már nemérdekel! remélem megbízhatok benned!
én feladom neked csomagként, te pedig egy ötszázassal többet elküldessz nekem ajánlott levélként és kész! ha neked jó!
Csak az a kurva utánvét a baj.Ugyanott vagyok mintha vennék 2 ujat.Megnézem holnap mi van aztán irok.
újan 2500/db 3000-ért odaadom a 2-t
hát te milyen árra gondolsz?
Hali érdekelne.Melyiket adod olcsóbban vagy milyen árakra gondolsz?Szűkös a kassza nagyot pereceltem
nekem van 2 pár
kicsiben különböznek, van a gyári kerek és van egy kicsit oválisabb
ha érdekel szólj