Nálunk Kb 3000Ft a fúrás, attól függ, hogy milyen dugót teszel bele de kb 15egy dugó, +kell hozzá új tömítés ami olyan 1500ft szóval olyan 19500Ft-be kerül és olyan lesz mint az új.
Ha felfúrod a hengert attól még nem lesz gyengébb...
Összerakni pedig már nem nagy szám szerintem.
Ami még kérdéses az az, hogy a főtengely nem sérült e meg?
Az unokaöcsém (csossz és minden féle motorokat javít) szokta elvinni a hengereket főtengelyeket Szentesre és ott van egy precíz megbízható illető aki ezzel foglalkozik. A főtengelyemet is ott csinálták meg. Illetve a kollegám 125-ös nikaszilos hengerét persejezték. Tökéletes precíz munka amit műveltek a hengerrel.
A dugó úgy néztem 18K +16K perselyezés +1,5K tömítés= 35,5K . 42,6-ért van koplett szett hengerjejjel, tömítésekkel , kuplungrugókkal , és nincs meggyengítve a hengered. Hát- nem tudom! Mondjuk ha pénzszűkében van az ember akkor talán.
Merre van a gépműhely ?Van ismerős akinek bevált ez a módszer ?
helló vas hengerem van csak azért kérdeztem mert 1 nem volt még ilyen blokkom és érdekel h érdemes-e vele foglalkozni(jók-e az ilyen blokkok vagy nem)
2 tudom h a derbibe gyári blokk van nem am6.
Csak ezért szeretnék segítséget kérni mert ha megéri megcsinálni ezt az am6-os ha nem gázok akkor megcsináltatom.
Hali most vettem egy Derbi sendát am-6os blokk van benne de szétment a dugó meg a henger szerintetek érdemes megcsinálmi mert nekem még nem volt ilyen blokkom?
mennyiért akarod adni?
És akkor mennyit engetsz a feléből?
Azért akarok sérültet vagy beragadt hengert mert most nincs pénzem jóra ami nem tudom meddig bírja és utánna megint elvinni gépműhelybe hogy megjavítják. most vadászok egy ólcsóra és nyáron elviszem felujítani, és azt tudom, hogy nulkilóméteres és én járatom be ahogyan én akarom.
-műanyag felek tökéletesek
-szép,karcmentes fekete fényezés
-új 2db.h4-es izzóval
(bármilyen naked mocira feltehető)
Képeket kérésre készitek!
Érd:.06-30-913-3965