Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó 1 teljesen újszerű fejidom,dupla h4-es-es foglalattal!
-műanyag felek tökéletesek
-szép,karcmentes fekete fényezés
-új 2db.h4-es izzóval

(bármilyen naked mocira feltehető)
Képeket kérésre készitek!

Érd:.06-30-913-3965
Helló mindenkinek! Tudtok ajánlani vmi jó oldalt, vagy helyet ahol kapok tömítést a GPR-emhez?
Még nem sajna.

Próbáld akkor a fritz@kracht.hu is elküldeni.
A freemailom a zsotty@freemail.hu
Már nemsokára kell.
Zsotty megkaptad a manuált amit küldtem ?
A freemail rosszalkodik mostanság
Nálunk Kb 3000Ft a fúrás, attól függ, hogy milyen dugót teszel bele de kb 15egy dugó, +kell hozzá új tömítés ami olyan 1500ft szóval olyan 19500Ft-be kerül és olyan lesz mint az új.
Ha felfúrod a hengert attól még nem lesz gyengébb...
Összerakni pedig már nem nagy szám szerintem.
Ami még kérdéses az az, hogy a főtengely nem sérült e meg?
Az unokaöcsém (csossz és minden féle motorokat javít) szokta elvinni a hengereket főtengelyeket Szentesre és ott van egy precíz megbízható illető aki ezzel foglalkozik. A főtengelyemet is ott csinálták meg. Illetve a kollegám 125-ös nikaszilos hengerét persejezték. Tökéletes precíz munka amit műveltek a hengerrel.
A dugó úgy néztem 18K +16K perselyezés +1,5K tömítés= 35,5K . 42,6-ért van koplett szett hengerjejjel, tömítésekkel , kuplungrugókkal , és nincs meggyengítve a hengered. Hát- nem tudom! Mondjuk ha pénzszűkében van az ember akkor talán.
Merre van a gépműhely ?Van ismerős akinek bevált ez a módszer ?
helló vas hengerem van csak azért kérdeztem mert 1 nem volt még ilyen blokkom és érdekel h érdemes-e vele foglalkozni(jók-e az ilyen blokkok vagy nem)
2 tudom h a derbibe gyári blokk van nem am6.
Csak ezért szeretnék segítséget kérni mert ha megéri megcsinálni ezt az am6-os ha nem gázok akkor megcsináltatom.
Helló!

Egy párszor már kiveséztük, hogy a Sendákban nem AM6-os hanem DERBI blokk van.
Ha a tiédben mégis AM6os van akkor az bizony sufni tuning ...

Milyen henger van rajta ?
Vas ? Ha vas és menthető akkor érdemes megfúrni.
Ha alu akkor az gáz, esetleg lehet benne perselyt cserélni.

Legyél szíves pontosítsd, hogy mi a gond és akkor tudunk segíteni.

Üdv Tomi
Hali most vettem egy Derbi sendát am-6os blokk van benne de szétment a dugó meg a henger szerintetek érdemes megcsinálmi mert nekem még nem volt ilyen blokkom?
Sziasztok.
Hátsó féklámpa csavar- kapcsoló, féknyergen van. Két vezeték jönki belőlle, biztos tudjátok, na olyan csavart hol kapok?
Küldj egy emailt
okok
Képet tudnál küldeni róla?
A többit emailban.
zsotty@freemail.hu
ok küld a címed és küldöm is a hengert.
5000
menyit gondoltál?am még a dugó is jó benne tehát nem kötelező cserélni még kb 5-6000km kibir
Perselyezik, hónolják.
16000ft-ért, + dugó gyűrű.
Ennyiért újat nam kapsz sehol.
A gyárit többe kerül felújítani mint venni egy újat

Ha van valami tipped erre akkor megosztanád ? Mert a fúratás nem elég!
mennyiért akarod adni?
És akkor mennyit engetsz a feléből?
Azért akarok sérültet vagy beragadt hengert mert most nincs pénzem jóra ami nem tudom meddig bírja és utánna megint elvinni gépműhelybe hogy megjavítják. most vadászok egy ólcsóra és nyáron elviszem felujítani, és azt tudom, hogy nulkilóméteres és én járatom be ahogyan én akarom.
Sziasztok.

Van egy derbi Rabasa Savannah 50-es enduróm.
Sajnos leégett a gyujtó tekercsem.Nincs esetleg valakinek elfekvőben?
Légyszi segitsetek.
Köszönöm szépen
na kell akkor?
Persze nem ócsóért.
Hát nem rosz de van hengerem folytatlan és nem nagyon szorul felújjításra csak egy dugó kell bele
nem 2009-es az szent