Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátul a lengővillánál lehet állítani a hátsó tengelyt előre-hátrat, azzal lehet feszíteni-lazítani a láncot. Nyugodtan vegyél ki belőle, de csak 2-t tudsz mert 1et nem lehet.
Nem lesz gyengébb a lánc attól, hogy kiveszel belőle, a boltban is eleve hosszabb láncot árulnak, hogy le tudj vágni belőle.

Ha láncot cserélsz akkor lánckereket is kell, mert ha a régi kopott lánckerékre teszed fel az új láncot azzal csak a szarnak adtál egy pofont.
Helló!

Egy párszor már leírtam, hogy nem száranként kell annyit beletenni hanem a 2 szárba kell annyi.
Kézzel simán lehet mozgatni a telót normál esetben.
Tehát szerintem szedd szét, és tedd bele a felét, és príma lesz.
Helló!

Valószínűleg az a baj, hogy a motor nem tudja kiforgatni az áttételt.
A sport kipufogónak az a lényege, hogy a felső fordulatszám tartományban egy kis többlet teljesítményt lehet vele elérni, de a nyomatékrugalmasság elveszik vele.
A karbit normálisan be kell állítani, vidd el egy szakihoz hogyha nem értesz hozzá, majd ő belövi pöpecre.
Váltó áttétel módosításról még nem hallottam...
Az, hogy 5.-6.-ban nem forog ki valószínűleg a kipufogó hibája, nekem is ugyan ez volt, de ezt már ecseteltem sokszor itt a fórumon.

Szerintem ne várj többet 80nál nekem is kb annyit ment amikor full gyári volt. Szakadékban lefelé hátszéllel tudott 85-86-ot.

saját tapasztalat alapján javaslat: sport kiputól szabadulj meg, vegyél az árából egy 70es vas hengert, a karidba tegyél be egy 85-s fő fúvókát és megvan oldva a probléma.
32es..:) a héten állítottam rajta
az utcán tárolod?:O
Remek, köszi!
Akkor alkalmasint szétkapom, és körbehordozom a csapágyamat városszerte. :-)
Az anya, ha jól sejtem, 32-es lehet ugye? ( szemre nekem annyinak tűnt )
Sima 420as lánc kell rá.
Nem tudom, hogy neked milyen csapágy van a kormányodba, azt tudom hogy nekem mély hornyú golyóscsapágy van benne, olyat pedig hogyha nem különleges méret bármelyik csapágyboltban kapsz.
Ha különleges méret akkor próbálod meg itt : Derbi nyíregyháza
Ha itt sincs akkor próbálkozz motorosboltokban ahol rendelnek Olasz vagy Spanyolországból.
Hát ja, az igaz, de az utcán hagyni a vasat kormánycsapágy nélkül....Írtam pinkmotorséknak, meg kedden nyomok egy nagy kupac telefont.
egyébként 3,5 volt a fogyasztásom ma budapest-vác-balassagyarmat, odavissza, valami 258 kilométer összesen. Az jó?
szedd szét és sétálj be vele csapágy boltba:) ott biztos lesz
Köszönöm a tippet! Mivel lehet ez típusazonos? Úgy értem milyen más moci csapágya jó bele?
hát ha a pinkmotors-nál nincs az elég gáz mert állítólag az szállít mindenkinek. Próbáld meg a Miskolciakat, náluk minden van csak kicsit drágák:
http://www.robogowebshop.hu/in...
Vagy az Ikényieket (ők olcsóbbak):
www.robogotuning.hu
ujonnan
hello én is vettem láncot ujjonan csak nem tom fejből milyet. Holnap megnézem ha megvan még a papirja.
Sziasztok,
Valaki árulja el nekem, hogy ebben a kis hazában hol lehet Derbihez kormánycsapágyat kapni? Égen-földön, meg a neten kerestem, és nem találok sehol se. pinkmotors, nagyvas kilőve eddig. És ha lehet, Budapesten kellene......vagy postázós boltban.
Egyébként az első kerekem csavarodása fékezéskor megszűnt, miután kiszedtem a plusz rugót a jobb szárból. öröm.
hay mindenkinek!

Keresek vmi tuti indexet a kis DERBI GPR -hez ki tud használt garnitúrát v esetleg új készletet nem túl drágán érdekelne.
Helló megtudná nekem valaki mondani hogy milyen fajta lánc jó a Sendára (99) ?
Köszi föl fogom hívni
"vagy 2 derbire " bocs
hali hívd fel kukoda attilát 06304906559 nagyon rendes én már vettem tőle vagy derbire való alkatrész pl blokkat idomokat stb :D ezért van most 2 sendám :)
Sendához(2000) 70-es hengert keresek!csak jó állapotút!akinek van vagy tudja hol lehet szerezni légyszi irjon! köszi
75-ös. sztem meg kéne próbálni a 85-et. A simómra multkor vettem egy fasza karbit és abba 67-es volt be se akart indulni. 72-es már faszább de még mindig elbírna egy nagyobbat. Remélem itt is ez lesz a baj, mert a váltóáttétel az már tényleg húzós.
Mekkora a főfúvókád a karbiban?
Min 70 vagy 75 kell hogy 5-6 ban ne legyen gáz.
kukodaattila nem fog vissza írni, hívjátok fel! Minden van neki korrekt srác és elég olcsón adja a cuccokat.
Csá kukodaattila
2001-es sandához van tuning jellegű alkatrészed?