hy mindenkinek kérdésem volna hogy akinek nagyobb henger van benne a gépben azokra a hengerekre rá van e írva hogy mondjuk 70 ccm vagy abszolút semmi se?azé kérdezem mert nekem csak autóra van jogsim és csak kismotort vezethetek ha én akarok egy 70 ccm-es hengert bele tenni akkor arra rá van e írva ez a jelzés hogy 70 ccm?vagy nyugodtan tehetem bele?Mert ha rávan írva akkor a rendőr bácsi meglátja akkor büntet és azért ők se hülyék.A válaszokat naon köszönöm és ha hülyeséget kérdeztem akkor bocsika további naon szép napot ciao
Hy mindenkinek kérdésem a képen látható bekarikázott részről az hogy nektek is ilyesmi,vagy hézag mentes teljesen ott? Nekem semien tömítés nincsen benne csak bevan dugva a cső de az se naon megy bele csak épen hogyan és megmarad ez a fél centi hézag ha valaki tudna mondani valami jót akkor segítsen válaszokat kőszike további szép napot
Értem, kössz! Nekem GPR-em van nem tudom mennyit fog menni. A tömítésszettre várok de itt szopatnak, hogy hoznak meg mégse hoznak úgy hogy inkább webshopból rendelek. Azt hallottam hogy a GPR-be és a Senda-ba a váltóáttétel különbözik (gondolom a senda erősebb, a gpr meg gyorsabb). Ennyit változtattam:
1.A fojtott henger helyett vettem egy fojtatlant.
2.Vettem egy Technigas sportkiput.
3.Áttétel csere: 12-52 helyett 14-52 van most.
Kíváncsi leszek hogy milyen lesz. Itt az oldalon ahogy olvasgattam a teszteket azt írták hogy kb. 6500-tól húz, és láss csodát az enyém 6500-nál nem pörgött többet.
Üdv! Az enyém 85-90 körül megy végre nincs rajta sport rendszer a gyári kipu nekem gyárilag ennyit tud a gép sztem ez nem olyan rossz mondjuk nem tudom hogy kéne mennie szerintetek jobban kéne mennie?
Hi,
van benne olaj? Egyszer én vagy 40 rugót költöttem az enyémre egy szervízben, hazahoztam, mondom kipróbálom milyen, akkor nekem is ilyesmit csinált... Mert a kedves urak elfelejtettek szólni, hogy az olajat leengedték, de nem rakták vissza... Szerencsére, csak egy kört mentem vele, mert leesett, hogy gáz van...
Egyébként sztem is valami karburálási probléma lehet + vmelyik csapágy a blokkban talán. Lehet, hogy kompressziót is érdemes lenne megmérni, bár akkor sose húzna, nem csak 4-5-6-ba... Meg persze az örök aduász: gyertya csere. (Pl. a champion XXXX gyertya nem jó, nem pörög ki végig vele a gíp, ledadog... )
Csá mindenkinek! Lenne egy olyan kérdésem hogy kinek mennyit megy a gépe (természetesen a fojtás kivétele után) és milyen áttétel van rajta. Jah és van akinek a sportkipufogó sebességet is dobott vagy csak erőt dob? Az enyém kb. 1 hét múlva lesz kész. Üdv: TOMI
Hogy kell a kézvédőt felszerelni?
Vettem a börzén egy UFO kézvédőt. Valaki rakott már a kormányára?
Herélte márki valaki a gyári kipufogót teljesen?
Nagyon hangos lesz?
Nemszolnak érte a rendőrök?
Láttam az alkatrészeket és derbi gpr-hez kellene nekem önindító kompletten!
Ha van kérlek szólj.Köszönöm
Valakinek nincs derbi gpr-hez önindítója kompletten?
0630 519 6663 ezen a számon elérsz ha van és mondassz 1 árat én meg fizetem!
meséltem már neked eleget
miután írtam, megis tudtam a választ
1.A fojtott henger helyett vettem egy fojtatlant.
2.Vettem egy Technigas sportkiput.
3.Áttétel csere: 12-52 helyett 14-52 van most.
Kíváncsi leszek hogy milyen lesz. Itt az oldalon ahogy olvasgattam a teszteket azt írták hogy kb. 6500-tól húz, és láss csodát az enyém 6500-nál nem pörgött többet.
van benne olaj? Egyszer én vagy 40 rugót költöttem az enyémre egy szervízben, hazahoztam, mondom kipróbálom milyen, akkor nekem is ilyesmit csinált... Mert a kedves urak elfelejtettek szólni, hogy az olajat leengedték, de nem rakták vissza... Szerencsére, csak egy kört mentem vele, mert leesett, hogy gáz van...
Egyébként sztem is valami karburálási probléma lehet + vmelyik csapágy a blokkban talán. Lehet, hogy kompressziót is érdemes lenne megmérni, bár akkor sose húzna, nem csak 4-5-6-ba... Meg persze az örök aduász: gyertya csere. (Pl. a champion XXXX gyertya nem jó, nem pörög ki végig vele a gíp, ledadog... )
szivesen!
első 2,5x17
hátsó3,5x17
vagy másmilyen?
mármint ha kilyukad és ott fúj ki, vagy összetételnél