Eladó full tuningos derbi senda supermoto 2008-as.
malossi 80-as henger,technigas sport kipufogó rendszer
21-es dellorto karbi, 3700-km futott a motor,
ár=265000
csere nem érdekel!
érd:06705377495
Csá! Lehet magyar oldalról is rendelni. Majd holnap belinkelek párat, csak most itt vagyok a koliba és itt lassú a net. www.italmondo.hu
robogowebaruhaz.hu
robogotuning.hu
m
otorwebaruhaz.hu
Több nem jut eszembe.
TOMI0714 köszi
Csak nekem azt mondták, hogy Euro2es és így tudja milyen henger kell hozzá, mivel venni akarok hozzá.
Egy külföldi oldalról lehet rendelek. Pár henger szetthez oda van írva, hogy D50B0 tipusú blokkhoz. De honnan tudjam, hogy olyan e a blokkom? A blokkszámba nem ilyen szám van teljesen más. Kép alapján nem tudod, hogy D50B0 ?
Csá! Én úgy tudom hogy az euro 2 az egy eu-s norma, ami kipufogógáz szabályzásra utal. Lényegében 0 a károsanyag kibocsátása. Azért vannak így lefojtva a derbik, hogy átmenjenek ezen az eu-s szabványon.
Csáó! Szerintem a legegyszerűbb ha egy motorosboltba bemész és megkérded. Nekem pl. 10W30-as ELF olajat ír. Érdemes megvenni a jobb minőségű olajat. Amúgy 2T és 4T-t nem csak motorolajra írnak? Sok sikert!
Helló! A membránt nem nehéz bele tenni, de a karbit olyanra bízd aki ért hozzá, mert könnyen besülhet a gép. Ha keveset kap akkor besül, ha többet akkor nem. El lehet vele baszni. Üdv: TOMI
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy szerintetek milyen hajtómű olajat lehet tenni Derbi Senda Xtreme 50-be? A gépkönyv Agip Gear SAE 10W/40-es olajat ír elő. De ilyent nem találtam. És azt mondják, nagyon nem mindegy, hogy milyent tesz bele az ember. Esetleg lehet 10W/40-es 4 t olajat is használni?
Helo ez egy jó kérdés hogy kerékpárkilométerórát kompatibilissé lehet e tenni derbivel, mert nekem sem működik az órám és ez már nekem is megfordult a fejemben, mivel jóval olcsóbb mint bontottan órát spirált meg meghajtót venni.
egy csapágy mennyibe kerülhet? vagy egy pár bele?
mert lehet eladom a kerekeim és akkor kicserélném benne hogy a következő tulajnak jólegyen 20-as tengelyhez!
malossi 80-as henger,technigas sport kipufogó rendszer
21-es dellorto karbi, 3700-km futott a motor,
ár=265000
csere nem érdekel!
érd:06705377495