Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek eladó hátsó indexe Derbire?
eladó!
Showa első teleszkóp kompletten 10.000ft
átutalás után nekem, mire kell kifizetni 1000ft-ot?
e-mail: sportmotor-derbi@freemail.hu
mikor tudnád feladni?
átutalás az jó lesz adj e-mail címet és oda elküldöm a szám la számot és 2500 at utal mert 530 ft a posta de ha úgy küldöm el hogy én it kifizetem a feladáskor akkor te egy 1000 t fizecki tehát így a jó ahogy mondom és akkor csak a csomagot kell átvenni szerintem ez a leg jobb
csak az a baj hogy az utánvét 1600ft
valahogy olcsóbban nemtudjuk szerinted megoldani, vagy valaki nincs ebben otthon? még átutalással is jobban kijönnénk, ha van kártyád?!
HA veszel MHR TEAM szetet akkor kapsz hozá rugót is és nekem ezért felesleges amúgy 70-80as hngerhez elég postai után vételel tudom küldeni ha úgy jó
Ja és enduroként van használva,itt egy kép ez még annál van akitől az előttem levő emberke vette.
Hali.Szeretnék egy kis segítséget kérni.Milyennek kell lenni a láncfeszességnek a Derbi Senda RX 50-en,engem most a pontos gyári adat érekelne nem,fogom és nem is akarok tuningolni nekem ott a 600-as,ez meg futkosni megy csajomnak kell,de szerintem nagyon über brutál laza a lánc.Légyszi,ha valaki tud valamit írjon k...a fontos lenne.
Derbi soha nemtett minarelli blokkot a Derbi vázakba és nem is fog.Aprilia is áttért a derbi blokkra (sx,rx,rs stb..(2006-tól)
te miért nem tetted be a tiédbe?
ez 70-80-as hengerhez elég?
ha igen akkor érdekelne, hogy hogy n tudnám megvenni hogy a legolcsóbban jöjjek ki! gondolok itt a postára ugyebár
ez jó a tied be is .
engem érdekelne, az én sendámba jó? vagy az újhoz való?
előre is köszi
bocs, már látom h nem minarelli, de a másik oldalról teljesen olyan volt
http://www.scooterracing.hu/pr...
Ehhez a karbihoz kellene nekem membrán .
Mit tudnátok ajánlani?
ha van valami küldjetek egy linket.:D
bocs de nekem az nem jó :S
mert én Bp-től 230km -re lakok
Helló!
Gyálon lakok(BP mellet).
Esetleg BP-re el tudom vinni a cuccot majd, mert oda járok suliba.

És te hol laksz ?
Ha szeretnél rendelni, akkor írj e-amilt : motoros-tomi@freemail.hu
vagy vegyél fel msn-re : motoros-tomi@freemail.hu

Üdv Tomi
üdv márkatársak Rabasa alkatrészeim eladók.....
Helló!
Merre laksz? (Mert túl nagy távot nem szeretnék megtenni)
Mert no kocsi
Most kaptam értesítést, hogy Monor és Monorierdő közötti Crosspályán Március 13.-án szombaton motoros börze lessz megrendezésre.

Csak érdekességként.
Telefonon kérdezd őket mert a webáruházban nem minden van benne. Az alvázszámot kerezsd meg és az alapján megtalálják az alkatrészedet. Nekem speciel a szívócsonk és a karbi közötti gumit tudnak gyáriban küldeni 440ft-ért. Legalább már négy hónapja keresem azt a fránya gumit. Vagy írhatsz emailt is. Oda leírod a motortípust, évjárat, alvázszám, keresett alkatrészt és visszaírnak.
Kösz. Megnézem hátha találok
http://www.robogowebshop.hu/in...

Ők miskolciak. Én is tőlük rendeltem. Igaz nem lánckereket, de pl olyan alkatrészeket amelyek az országban sehol nincs és nem is hozatnak be.
Sajnos egyesek azt hiszik, hogy a Derbikben AM6os blokk van pedig ez nem igaz.
Az Aprilia nem kevés pénzt fizetett azért, hogy az új kis köbcentis motorjaiba DERBI blokkot rakhasson, mert az mérföldekkel jobb fejlesztés mint az elavult AM6.
Helló!

A cég ahonnan rendelni fogok átutalást kér, szóval át lesz utalva az összeg. Ha te is rendelsz akkor oda adod a te részed árát és a postaköltség rád eső részét(nem szeretnék úgy járni, hogy valaki kér ezt azt és amikor megjön kitalálja, hogy mégse kéri) ezután megrendelem a cuccot, és ha megjön azonnal szólok, és jöhetsz a cuccér.

Üdv Tomi
Azért azt hozzátenném ,hogy fojtás a gyári kipuban volt+ a karburátorban.Egyetlen tuning rajta a sportkipu- fulltuning 80as 2006 os dt-t odavertem vele.Namost ha összefutunk valahol én bátran megmutatom hogy mittud ez az euro 3 Ja és kérlekszépen honnan vetted h minarelli am6?