A hollandoknál van egy bolt ahol nagyon sok minden van DERBI-hez és még sok más motorhoz.
Ez az az oldal : Itt tudod megnézni :
A posta 17,5 euro.
Én nemsoká készülök rendelni cuccokat. Ha valakinek kell valami az írjon és akkor el osztjuk a postaköltséget.
Az adatlapomon van az elérhetőségem.
euro3.... nem fikázok, természetes azt dicséred amid van!
én annyit mondok rá (nem személyes) folytott eu-s szarok, amik már sosem lesznek olyanok 50-esként mint egy régebbi széria! képes lenne rá a motor, de agyonra le folyták!
valamint megsúgom neked hogy a te motorodban am6-os minarelli blokk van
köszönöm szépen a segitségeteket igazábol reméltem h ezt mondod az aprilia nem teccik annyira de a drd pro emg nagyon drága szal az xrace-n meg az xtreme-n gondolkodok...
köszi szépen
Ahogy a képeket raktad sorba én abban a sorrendben ajánlanám neked őket.Legjobb a pro lenne euro 3-as blokk van benne nekem is ilyen van csak nekem másik vázba van.Nagyon megbízható és van hozzá alkatrész is csak keresni kell...Na meg a pro ban önindító is van és elég jó minőségű cuccok vannak benne derbik között ez a csúcs.Az utolsó motorban minarelli am6-os blokk van hát nemtudom...én ahhoz nemtaláltam alkatrészeket nekem volt 1 rx-em abban is ilyen blokk volt és váltóalkatrészeket pl nemtaláltam hozzá...Remélem tudtam segíteni ha kérdésed van még vegyél fel msn re danika849@freemail.hu
http://robogotuning.hu/shop_ar... http://robogotuning.h
u/shop_ar...
itt kapásból 2-t találtam, de bőven akad még a neten
kicserélése roppant, egyszerű, elrontani nemtudod!
ne félj nekikezdeni, nem bonyolult, ha kiveszed a kereket egyből meglátod hogyan működik
a képen látható bekarikázott 2 cuccost kell kihúzni azután kijönnek a betétek!
a munkahengert kicsit széttolod valamivel ami nemsérti meg ezután beférnek az új betétek!
visszadugod a 2-t cuccost és kész is
remélem segítettem
a derbikben is minarelli blokk van megsúgom, csak halkan
apriliák és a derbik között megbízhatóságról neis beszéljünk aztmondom! derbinél maradjon aki motorvétel előtt van!
Teljesen gyári a gép...
Elküldenéd amiről beszéltünk mikor a küllőket hoztad?
Az teleszkópolaj mennyiség meg stb. adatok vannak meg neked.
A zsotty@freemail.hu ra légyszi.
Köszi!
A hollandoknál van egy bolt ahol nagyon sok minden van DERBI-hez és még sok más motorhoz.
Ez az az oldal : Itt tudod megnézni :
A posta 17,5 euro.
Én nemsoká készülök rendelni cuccokat. Ha valakinek kell valami az írjon és akkor el osztjuk a postaköltséget.
Az adatlapomon van az elérhetőségem.
Üdv Tomi
én annyit mondok rá (nem személyes) folytott eu-s szarok, amik már sosem lesznek olyanok 50-esként mint egy régebbi széria! képes lenne rá a motor, de agyonra le folyták!
valamint megsúgom neked hogy a te motorodban am6-os minarelli blokk van
köszi szépen
Azt szeretném kérdezni ez a hátsolámpa szerintetek jo lenne
a 2006-os derbimre?
http://robogotuning.h
u/shop_ar...
itt kapásból 2-t találtam, de bőven akad még a neten
kicserélése roppant, egyszerű, elrontani nemtudod!
ne félj nekikezdeni, nem bonyolult, ha kiveszed a kereket egyből meglátod hogyan működik
a képen látható bekarikázott 2 cuccost kell kihúzni azután kijönnek a betétek!
a munkahengert kicsit széttolod valamivel ami nemsérti meg ezután beférnek az új betétek!
visszadugod a 2-t cuccost és kész is
remélem segítettem
msn: gulyasaki007@hotmail.com
apriliák és a derbik között megbízhatóságról neis beszéljünk aztmondom! derbinél maradjon aki motorvétel előtt van!
ugy vettem polini tuning 1 idióta volt azeklőző gazdája de most ugy bánpok vele mint ha 1 R1es lenne
Derbi Senda SM 125 4T.
Ebben milyen típusú blokk van?
Tudja valaki?
ja meg nehéz kicserélni?