csá derbisek ma nézetem egy aprilia mx supermotot van rajata egy malosossi 70es henger meg conti kipuff meg a szokásos 21es dellorto de tép mint az állat 15ös első lánkerék van rajta és aztmondta 110-120at bir igy menni az lenne a kérdésem hogy melyik birja jobban nem gyárira értem szerintetk melyik a jobb én derbi párti vok de ez tetszett beillesztettem egy képet 300at kérnek érte és csak egy nagyon keveset engedne segítsetek pls
eddig ugy volt bele rakva h a csavarok nem voltak teljesen meghuzva mert kb a felénél megszorultak. levettem belefujtam wd40-et és kitisztitottam a csarar lyukakat és most ugy raktam fel h jobban be vannak csavarva. Lehe ez a probléma?
Ha véletlenül piszok (homok, sár, egyéb nem oda való dolog) került a motorba, az könnyen kikoptathatja a gyűrűket, hengert, dugót. Viszont ha nem megfelelően rakod vissza a kipufogót, a kompresszió a motorban kisebb lesz, ez észrevetehető a teljesítménycsökkenésben.
hello. nekem olyan próblémám van hogy leszedtem a kipufugót az elsőt ami a hengerhez van csavarozva és amikor visszaraktam már nem megy végre annyit a motorom mint korábban. Leszedtem megnéztem semmit nem találtam rajt visszaraktam rendesen és még kevesebbet megy végre. Nem tudom mi lehet a probléma kérlek segítsetek. előre is köszi
Ez valahogy úgy van hogy minél nagyobb a főfúvóka annál többet eszik. pl.: 14-es karbi-75 főfúvóka: kb. 3 liter. 24-es karbi-120 főfúvóka: kb. 5-6 liter. Nekem az a tapasztalatom hogy 70-es henger-19-es karbi, 80-as henger-21-es karbi. Ghost&Rider-nek ugyanolyan DR hengere van mint amit te akarsz venni és ő neki 19-es karbi van fenn.
igen, ahogy nézegettem a hirdetéseket abbol kijön egy blokk komplett.
Hát, igazából szét is kapnám valamelyest, csak nem tudom mit kersek, úgy meg nehéz megoldani a problémát.
kellene rajz róla, meg ha tudod, felázolhatnád mit nézzek, milyen hibákat keressek....aztán egyszercsak vesyek neked sört.
Hát, engem ilyen 20000-60000 ezer forintos árakkal szédítettek, mondván, hogy szét kell húzni a blokkot, stb. És ezt ha lehet elkerülném. Remélem valami léptetővila-léptetőfogaskerék dolog lesz, bár olyat se láttam még sose :-)
legegyszerűbb szerintem ha elviszed valami ismerös motorszerelőhöz, nem hiszem h sokbol tartana rendbetenni
ha néha beveszi a 3ast és tökéletesen müködik benne akkor nincs elkopva a váltod
Hejj, az örömhír!
De ha nem kell széthúzni, akkor mit csináljak? Annyit tudok, hogy, ha lebontom a deklit a váltóoldalon, akkor ki tudom húzni a váltókart a helyéről. ha leírnád, hogy hogyan, buzgón jegyzetelnék.
És akkor gondolom ahoz szét kellene borítani a blokkot, mi?
ami azért fasza, metr életemben nm csináltam ilyet, a szervíz meg gondolom egzcsillió pénz lenne, meg fél év.
üdv nem tudom mi lehet a márkája, ami tény és valo hogy nagyon szépen szól vele, ezért is vettem le a mocirol kompletten mielőtt eladtam és ráraktam haverom 1 kimaradtját
szépen is megy...
képet ha komolyan érdekel csinálhatok róla
ha msned v emailed megadod ott jobban tudunk beszélni...
Sziasztok, az a helyzet, hogy eltűnt a motoromból a harmadik fokozat, és csak néha jön vissza látogatóba, kettesből többször meg kell próbálni, aztán egyszer csak beugrik. Az összes többi rendben van, tehát ha egyszer megvan a harmadik, autána fasza, meg alatta is. Arra gondoltam, hogy olajhiányos lehet, gondolom a váltó jól vcan összerakva, mert ha nem lenne, akkor a többi se működne, nem? Ugyanakkor ha valakinek van rajz ilyesmihez, robbantott, és átpasszolná, azt megköszönném.
A fogyasztás kérdésre, tud valaki valami választ?
Hát, igazából szét is kapnám valamelyest, csak nem tudom mit kersek, úgy meg nehéz megoldani a problémát.
kellene rajz róla, meg ha tudod, felázolhatnád mit nézzek, milyen hibákat keressek....aztán egyszercsak vesyek neked sört.
azon már blokkot kapsz
ha néha beveszi a 3ast és tökéletesen müködik benne akkor nincs elkopva a váltod
De ha nem kell széthúzni, akkor mit csináljak? Annyit tudok, hogy, ha lebontom a deklit a váltóoldalon, akkor ki tudom húzni a váltókart a helyéről. ha leírnád, hogy hogyan, buzgón jegyzetelnék.
Én nem rég vásároltam egy 96-os derbi rabasát. Szeretnék segítséget kérni, hogy pesten hól található olyan szervíz ahol foglalkoznak ezzel a márkával?
segítségeteket előre is köszönöm.
Az MSN-em : bakoattila00@vipmail.hu
ami azért fasza, metr életemben nm csináltam ilyet, a szervíz meg gondolom egzcsillió pénz lenne, meg fél év.
képet is csinálj ha megkéretlek
valami cserés lesz, elkophatott
szépen is megy...
képet ha komolyan érdekel csinálhatok róla
ha msned v emailed megadod ott jobban tudunk beszélni...