Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tömités volt közte vagy csak szimplán fel volt csavarva a rezo a hengerhez?
csá derbisek ma nézetem egy aprilia mx supermotot van rajata egy malosossi 70es henger meg conti kipuff meg a szokásos 21es dellorto de tép mint az állat 15ös első lánkerék van rajta és aztmondta 110-120at bir igy menni az lenne a kérdésem hogy melyik birja jobban nem gyárira értem szerintetk melyik a jobb én derbi párti vok de ez tetszett beillesztettem egy képet 300at kérnek érte és csak egy nagyon keveset engedne segítsetek pls
eddig ugy volt bele rakva h a csavarok nem voltak teljesen meghuzva mert kb a felénél megszorultak. levettem belefujtam wd40-et és kitisztitottam a csarar lyukakat és most ugy raktam fel h jobban be vannak csavarva. Lehe ez a probléma?
Ha véletlenül piszok (homok, sár, egyéb nem oda való dolog) került a motorba, az könnyen kikoptathatja a gyűrűket, hengert, dugót. Viszont ha nem megfelelően rakod vissza a kipufogót, a kompresszió a motorban kisebb lesz, ez észrevetehető a teljesítménycsökkenésben.
hello. nekem olyan próblémám van hogy leszedtem a kipufugót az elsőt ami a hengerhez van csavarozva és amikor visszaraktam már nem megy végre annyit a motorom mint korábban. Leszedtem megnéztem semmit nem találtam rajt visszaraktam rendesen és még kevesebbet megy végre. Nem tudom mi lehet a probléma kérlek segítsetek. előre is köszi
Ez valahogy úgy van hogy minél nagyobb a főfúvóka annál többet eszik. pl.: 14-es karbi-75 főfúvóka: kb. 3 liter. 24-es karbi-120 főfúvóka: kb. 5-6 liter. Nekem az a tapasztalatom hogy 70-es henger-19-es karbi, 80-as henger-21-es karbi. Ghost&Rider-nek ugyanolyan DR hengere van mint amit te akarsz venni és ő neki 19-es karbi van fenn.
Sziasztok
A fogyasztás kérdésre, tud valaki valami választ?
igen, ahogy nézegettem a hirdetéseket abbol kijön egy blokk komplett.
Hát, igazából szét is kapnám valamelyest, csak nem tudom mit kersek, úgy meg nehéz megoldani a problémát.
kellene rajz róla, meg ha tudod, felázolhatnád mit nézzek, milyen hibákat keressek....aztán egyszercsak vesyek neked sört.
én is arra gondoltam, az az ár amit hallottál teljesen irreális
azon már blokkot kapsz
Hát, engem ilyen 20000-60000 ezer forintos árakkal szédítettek, mondván, hogy szét kell húzni a blokkot, stb. És ezt ha lehet elkerülném. Remélem valami léptetővila-léptetőfogaskerék dolog lesz, bár olyat se láttam még sose :-)
legegyszerűbb szerintem ha elviszed valami ismerös motorszerelőhöz, nem hiszem h sokbol tartana rendbetenni
ha néha beveszi a 3ast és tökéletesen müködik benne akkor nincs elkopva a váltod
nos én elmondom hogy sajnos már nincs ilyen blokkom mert másfél éve adtam el pontosan nem is tudom hogy kell de utána nézhetek a napokban
Hejj, az örömhír!
De ha nem kell széthúzni, akkor mit csináljak? Annyit tudok, hogy, ha lebontom a deklit a váltóoldalon, akkor ki tudom húzni a váltókart a helyéről. ha leírnád, hogy hogyan, buzgón jegyzetelnék.
Sziasztok!

Én nem rég vásároltam egy 96-os derbi rabasát. Szeretnék segítséget kérni, hogy pesten hól található olyan szervíz ahol foglalkoznak ezzel a márkával?

segítségeteket előre is köszönöm.
Helló
Az MSN-em : bakoattila00@vipmail.hu
nos leirásodbol nem hinném hogy ledarálta tehát valszeg nem kell széthuzni
És akkor gondolom ahoz szét kellene borítani a blokkot, mi?
ami azért fasza, metr életemben nm csináltam ilyet, a szervíz meg gondolom egzcsillió pénz lenne, meg fél év.
vegyél fel msnre: gulyasaki007@hotmail.com
képet is csinálj ha megkéretlek
olaj biztos hogy nem;)

valami cserés lesz, elkophatott
üdv nem tudom mi lehet a márkája, ami tény és valo hogy nagyon szépen szól vele, ezért is vettem le a mocirol kompletten mielőtt eladtam és ráraktam haverom 1 kimaradtját
szépen is megy...
képet ha komolyan érdekel csinálhatok róla
ha msned v emailed megadod ott jobban tudunk beszélni...
Sziasztok, az a helyzet, hogy eltűnt a motoromból a harmadik fokozat, és csak néha jön vissza látogatóba, kettesből többször meg kell próbálni, aztán egyszer csak beugrik. Az összes többi rendben van, tehát ha egyszer megvan a harmadik, autána fasza, meg alatta is. Arra gondoltam, hogy olajhiányos lehet, gondolom a váltó jól vcan összerakva, mert ha nem lenne, akkor a többi se működne, nem? Ugyanakkor ha valakinek van rajz ilyesmihez, robbantott, és átpasszolná, azt megköszönném.
Hali gyári főtengely van eladó kb 3000km futot még a csapágyak is jók C4 es csapágyakkal együt 10000FT Írány ár:D akit érdekkel írjon
milyen? képet esetleg?
12 000ft lenne az ára
mennyiért?