Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem rms főtengő 19es delorto malossi membrán gyujtás gyári
helló! ha valakinek kell 22mm es MIKUNI tuning karbi 70-80ccm es derbire esetleg irjon vissza.
üdv.
Csá! Szerintem máshol is van benne, azt is szedd ki! A végdobban, meg lehet átmérő szűkítés is. Jah és ha kiszeded alsó tartományba rosszabb lesz(mert ott több fojtás kell) de felül jobb lesz. Üdv: TOMI
Kivettem a derbiböl a katalizátort és szarabb lett mind volt szerintem sokkal gyengébb,most tehetem vissza áááááááááá
átalakításból maradt néhány cuccom, ha érdekel vkit
köszi
http://kepesmotor.hu/elektroni...
meg kétszemélyel
hali
sztem 180-nál nem fél kézzel fogná a kormányt, pláne nem egy derbin... sztem (árnyékot figyeljétek)
hali hol vetted a hengert meg menyi volt?Nagyobb karbi is kelett hozzá?
Haverom 125cc Mito-ja megy 170km/h, mondjuk az full gyári. De a MITO-k igencsak kategória királyok. Úgy hogy ez kamu szerintem.
Hol vetted rá a hengerszettet?
én is most fogom megcsinálni a motoromat 70 vagy 80asra...
Neked a gyári főtengely, és csapágyak, kuplung bírják? Karbid mekkora?
jaja ha nagy lánckerék lenne elöl hátul meg vami basszot kicsi lenne akk menne 188at de nem gyorsulna igy és ez baszot jól gyorsul az én sendám 70es polini meg jó cucc kb hasonlóan gyorsul és 110-120at megy

az én seendam is megy ora szerint 100 km/h de az a kihelyezett sebeségmérönél kb 75 km/h ugyhogy ora szerint nagyon megy a gép.
A yamaha dt is ha nem jól állítod be a km órát akkor össze vissza mutat.
A haverom is azzal szenvedett mire rá jött. hogy beállítási probléma van. Igaz neki kevesebbet mutatott.
hát, a 70ccm esek mennek olyan 100-110-120 at (áttételfüggő), ez 90es, de szerintem akkoris képtelenség, bár tényleg igazinak tűnik, amikor a kamerát felemeli... talán ha elöl valami óriás lánckerék lenne, akkor aztmondom talán, de kibaszottul gyorsul
A kilométerórát megbuherálni hogy többet mutasson ? Igen lehetséges
szerinetetek lehetséges? (nézétek végig)
http://www.youtube.com/watch?v...
nincsmit, de szerintem a hengeren reszeljél,(már ha van jó érzéked a szereléshez,mert nemkéne elbaszni )
kösz
kipufogó nyiláson kell reszelni a hengeren:D
sokkal erősebb lesz, többet fog pörögni, egyetlen hátránya,hogy kisfordulaton kevesebb erő lesz benne,de nemvészes
valami tuningot még tudnátok sendához ami otthon is megcsinálható?
akkor elvileg jobban megy, mert az ha jóltudom fojtásként is "üzemel":D
szevasztok,derbi sendábol ha kiveszem a katalizátort jobban kell mennie?
érdemes megcsinálni, több anyagot kap
ok
kössz!