Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Milyen áttétel van a gépeden? Sportkipufogó van rajta vagy a gyári? Üdv: TOMI
Csáó! Jó motorok a derbik, nekem GPR-em van csak az a baj hogy az alkatrészellátás elég gyér, amúgy 2 év alatt egy szimeringet cseréltem. Ha derbit veszel próbálj nem fojtottat venni mert akkor sokat kell vele szenvedni hogy jó legyen. Amúgy ha kifogsz egy jó gépet akkor nem lesz vele baj. Nekem még nem volt dolgom Apriliával de eddig még csak jót hallottam róla, meg azokat nem nagyon fojtják le, meg abba minarelli blokk van, tehát alkatrész szarásig van hozzá. Remélem tudtam segíteni!
a motor tetszik, még meglátom mennyiért tudok venni mocit mert nincs tulsok pénzem plusz még vizsgát is lekell tenni ami vagy 50rongy szóval majd meglátom...mert igazábol olyan 3 hónap mulva fogok motortvenni csak...
hova küldjek mailt?:D
simán elnézi általában, akkor is ha tudja hogy nem 50-es mert lusta vele foglalkozni! feltéve ha nincs rendszáma vagy nemis volt!
Engem is állandóan fenyegetnek a KPM-el én meg csak röhögök rajtuk, mert úgyse teszik meg! Mindig lekérdeznek alvázszám alapján ott mondják ugye h 50-es és onnantól kezdve nemmerik megkockáztatni, hogy megvizsgálják! Mert ha tényleg 50-es a KPM vizsgán akkor nekik kell kifizetni 80.000-et
Ha van kérdésés vagy kell segítség akkor írj e-mailt.
Szia hunky01
Nekem van egy eladó Derbi Senda X-Treme SM-em.
Nézd meg.

Két helyen hirdetem:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/derbi/derbi_senda_x
-treme_sm-3547883

http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp
?id=161059
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni.Motort szeretnék venni 50ccm-est, nézegettem neten olvastam kritikákat de nemnagyon tudok dönteni.Amiket találtam:derbi senda drd pro,derbi senda xtreme, derbi senda xrace,aprilia rx 50.
Megköszönném ha leirnátok hogy szerintetek emlyiket vegyem meg vagy sorba raknátok őket, vagy ha van más tippetek aztis szívesen meghalgatnám.(és esetleg ha hozzáirnátok hogy milyen évjárat a jó aztis megköszönném)
Segitségeteket előre is köszönöm!
szerintetek beveszi a rendör egy af1-es 125-ös aprilia futurárol hogy 50cm-es? Mert lehet van egy kilátásba nekem csak nemnagyon merek belevágni mert nincs kedvem büntetést fizetgetni.Pedig a moci pipec a rotax blokos megy mind a golyó,5-6-ezres fordulatnál olyat ránt mindha hátba rugnának
találtam pár képet a régi derbimről, nemtudom mutattam-e valakinek.
Igen,az automat nekem sem jön be néha napján jó a robogó is,de hosszú úton huuu.Jaj nem veszélyes ám az olaj csepegés nem kötekedni akarok,szerintem,csak egy öreg tömítés délután havernál meghúzunk minden csavart,mert meg átnézzük,de engem most az Xt az jobban idegesít.Szerelőé volt?Hu basszus,pedig akkor megtudta volna csinálni a kábeleket Na mindegy,kerítek egy villamosságist.
Hát csabi látod igy vegyen valamit szerelötöl az ember mert ez a moci egy motorszerelöé volt,aki felénk egy mociszervizbe dolgozik azt a yamaha teost adtam érte ami fentvan nálam a képek között.Én kb a mocival egy honapot jártam ebbe a szép idöbe és nagyon nem tudtam kitapasztalni hogy mien.Még meglenne ha az aszony nem vinyog a robogoért és tavaszal átnéztem volna.Mert én váltani jobban szeretek mind csak targoncázni mert a robogó az olyan mind pl bátyám BMW-je van benne egy gázpedál meg egy hatalmas fékpedál,kérdeztem is töle hogy ö rokant hogy ilyen hikomat autót vett
Sziasztok.Na ma reggel értem haza,de holnap megyek is vissza .Ma,voltunk haver garázsában ma ilyen vizit nap van.Nekem a Derbiből valahonnan csipp-csepp az olaj,basszus és nem tudom honnan ötlet,ja amúgy motorolaj és mindig a bal oldala alatt van,de mondom egy éjszaka alatt nagyon minimális,de én meg maximalista vagyok és nem szeretem az ilyet.Ez annyira idegesítő,mert akkor az ember venne tömítést és kész megoldaná,de úgy látom az Xt is elkapja a betegséget abból meg a benzin csöpög Ja,Miki képzeld 2 helyen találkoztam még a motorral,írtam az embenek szedje le.
ez így van, kiveszed a katalizátort ez miatt jobban jön ki az anyag a csövön ami azt eredményezi, hogy a motor csak magas fordulaton ad le kellemesebb nyomatékot, de nagyobbat mint katalizátorral
fúvókázni és karbit állítani kell utána
ezekután minden megy szépen és jobban mint valaha
Hali én sajnos nem tudom osztani a véleményedet hogy jobb lenne katalizátor nélkü,mivel haverom is vissza tette ugyanis gyengébb lett a moci,kis fordulaton nem volt benne anyi erö.Jobban kelett pörgetni a mocit hogy elvigye a következö sebeséget.
csá! jobb katalizátor nélkül. Az volt a baj hogy a karbin is állítani kell (gondolom több levegő kell neki), majd jövőhéten megkérdem az 1ik srácot kell-e még vmit állítani. Én most vettem egy sportkiput de még nem raktam fel. Mivel ez nyitott ezért máshol is változtatni kell. Jövőhéten leírom majd. Üdv: TOMI
Na vissza dugtad ide a pofád?Milyen jogon,osztod te a Mikinek az én motoromról?Mi lesz a tiéd?Egy Simsonod van és azt is tőlem kaptad,ha nem adok pénzt tankolni akkor nem mész motorozni,sőt aki egy Simsonnal is lefullad az ne hazudozzon és álítsa be magát nagy motorosnak XT-VEL mikor mentél mikor vittelek akkor is pisis lett a kis fecskéd,néztem az adatlapod Tomi ne akard,hogy hazaérjek itt alázol meg mocskoskodsz egy nálad idősebb emberrel mint pl a Miki,most nem is rólam van szó.Egy tisztességes ember üzletet kötöttem vele,minden úgy ment ahogy kellett korrekt figura a Miki mindenkinek azt kívánom,hogy ilyen üzletek szülessenek mindenhol,ő is meg én is elmondtuk mi van és nekem nagyon tetszik a kis gép leszarom te mit gondolsz,ja és a Simsonod ott rohad meg a szerelőnél.Fogod magad drága kis öcsém és törldö magad innen.Megértetted?Kis szaros hülye. Holnap pedig megy a Gergő és mind a 2 motort viszi a garázsába!

Miki:Igen szerintem is csak hideg,de nagyon jó erő van benne szerintem egy Derbihez képest.De a 6.-ik az mindek de tényleg igazad volt.Figyu és mikor kivettétek a katalizátort nem ment úgy vagy mi?
Hello.mikso,én írtam este tökmindegy kié az a motor vagyis ki vette,úgyis az enyém lesz én szerintem az az érdekes,hogy szét vannak szabva a vezetékek.de tudom,hogy ezt beszéltétek a bátyámmal,de őt nem is érdekli csak engem.jaj csabi te meg mit húzdo fel magad mindenen?most aztán nagyon kellett a yamaha mellé ez csettegni,nem oldalak fel msnen,meg fel sem veszem a telót mert osztod az észt,legalább én húzom is a motornak nyugi hagyom a szarjaid na én léptem csááááááááááááááá
akkor bocs ha bunkón irtam,csak amikor ott voltam tök normális voltál nem értettem mi a gond,énnekem hütéssel semi gondom nem volt,söt inkább szerintem lasabban melegszik mind kéne de lehet a hideg miatt,amivel még kilodtam rajata az a kipufogó volt mert olvastam hogy katalizátor nélkül jobban megy de szerintem gyengébb lett,és igy viszatettük,én enyit csináltam rajta,de azt énis mér igy vettem hogy csak a reflektor müködött,igaz néztem hogy a tankmérö zsinorja nemtudom mien okbol elvan vágva,meg nem ártana valakinek átnézni aki ért a vilamosághoz,az én elöttem lévö gazdája tényleg egy trehány ember volt az tuti.És akkor bocs ha beszoltam csak meglepödtem azon amit irtál mert egy rendes srácnak ismertelek meg aki nem variál,hanem tisztába van a dolgokkal.Ja a malaguti az idáig kellemes csalodás nekem nagyon jó kis gép,kinézetre is pipec,üdv és sok sikert a mocihoz.
TOMI!Ha jársz itt és látod,hogy beégettél itt is meg több helyen is,akkor süllyedj el szégyenedben,te kis szaros az a szerencséd,hogy jó darabig nem leszek otthon,és meg ne próbáld valamelyik motort is csesztetni.Aztán oldjál,fel msnen,ha a telefont kinyomkodod foglaltra te kis infantilis barom.
Szia Miki.Olvastam most,amit írtál este nem én írtam ezt hanem az a seggfej öcsém,nem vagyok otthon és gondolom már rajta ül ráadásul a kulcsát is otthon hagytam mindkettőnek,ja csak az ablakból látta mikor jöttél az idióta kis majom.A tükrök azok az egyik haveromé az Aeroxé,csak mikor fényképeztük elfelejtettem levenni.Váltottam jelszót is nem tud belépni ez a kis buzi.Na,de figyu csepegett a,fagyálló azt meghúztam a csövön a bilincset tudod,meg azt akartam megkérdezni a vízpumpája az jó?Mert ha nem,akkor veszek.
[8:41) Csab: mtam neki akkor el kell adni a robogót meg nem csak huzom neki alapon lesz
a váltós
(8:43) Miklós: ja a hibák nem müködik a müszerfalon csak a reflektor viszajelzö a kilométer ora az mér
(8:43) Csab: oké
EZT MSN-EN IRTUK,UGYHOGY MÉG MEGVAN A NAPLOZÁS HA VALAMI PROBLÉMAD VAN!
szevasz papa miaz hogy érdekes gazdája volt?
amikor cseréltünk elmondtam hogy csak az müködik!
oda vittem neked a helyedbe a motort egy métert se kelett menned,és ne szapujá engemet bakker.Pl a malaguti tükre hol van?Mondtam hogy probáld ki meg ilyesmik,azt mondtad hideg van,ÉS NAGYON JÓL TUDTAD HOGY CSAK A REFLEKTORJELZÖ MÜKÖDIK UGYHOGY NEMKELL REKLAMÁLNI MERT AZT MONDTAD HOGY TÉGED NEM ÉRDEKEL.
AKKOR MOST MIKET IRKÁLSZ?HA VALAMI PROBLÉMÁD VAN MEG TUDOD AZ ELÉRHETÖSÉGEMET,ÜDV.
Hello.2 napja vettem egy Derbi Sendát,a nagy gép mellé,motorikusan nagyon egyben van a gép,de most szét szedtem mert a volt gazdája,szart rá magyrán mármint,értem ezalatt a villamossági dolgokat,a reflektor visszajelzőn kívül semmi sem működik a műszerfalon,na jó a km óra az mér.De ez így,tök jó,hogy nem tudom mikor megy fel a víz stb,na jó azt észre venni,de érdekes gazdája volt.
igy vettem :P csak hejre kellet hozni mert az előző gazdája 1 nyo,,orék volt xd