Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hallod én is küldtem neki e-mail-t de arra nem válaszolt.
Inkább hívd fel : 06304906559 ezz a telefonszáma arra 100%
,hogy válaszol
Jóestét!
Kukoda Attilának az email címét nem tudnátok megadni?
Akkor hagyom a picsába nem baszakszok vele. Kössz mindent!
Sendások, Rabasások figyelem! Van egy srác aki nagyon olcsón adja a cuccokat. Én rendeltem egy hengert 3e Ft-ért és jónak tűnik még nem raktam fel. Kell neki a pénz. Nézzétek meg:
http://kepesmotor.hu/motorblok...
háát igen. ez biza reszelés gyanus
Ilyen a szívócsonkom, még régebben írtad hogy próbáljam meg kireszelni, csak nem akarok neki esni nehogy elbasszam.
de ha a tied szőkített és kireszeled valamit segít
szia. én nem reszeltem semmit a szícsonkon.
oké kössz
Helló Dani! Amikor a Derbiden kireszelted a szívócsonkot az mennyit dobott?
Nekik van,már kérdeztem....csak egy picit drága,nekem legalábbis.
Találtam már olcsóbban is 4500-ért,de még várok picit hátha lesz valahol picit olcsóbban.
Azért köszi!
Új iránt érdeklődj itt.
http://www.robogowebshop.hu/pr...
Szerintem van nekik ha a listán nem is szerepel.
2001-es Derbi Predátorra keresek szívócsonkot!Újat vagy bontottat,mindegy csak jó legyen!
Köszi a segítséget!
oké, megkérdezem megvan-e még neki és hogy eladja-e akkor
bocs hülye kérdés:D
oké az e-mail címed az msn-ed?
Helló! Én tudok segíteni! dobj egy e-mail címet vagy vegyél fel msn-re.
Úgy kompletten a fejidom a lámpabúrával csak az égőfoglalat nem kell
arra.
Bocs, Zsotty!
Köszi Zotty!
milyen búrára gondolsz?
Szia!

Én már szedtem le. Flexel :-)).
Rá van tapadva a peremre a külső, és ezért nem tudod megmozdítani.
Fogsz egy kalapácsot, és óvatosan picit kalapálod a felni mellet. De óvatosan és ne a felnit. Ha nem akar elválni tőle akkor lehet egy kicsit erősebben. Ést ezt így végig kell játszani körbe. Ha nem megy akkor gumiszervíz. Én is oda viszem a hétvégén rárakatni a külsőt.
Az áttételedhez jó a 134 szemű lánc. Nekem az új 12/53 és kettő szemet ki kellet szebdem a 134 szemesből.
Hi, szedett már le valaki első gumi régi senda kerékről? A hétvégén kaptam egy defektet, mondom nekiállok beragasztom, de meg sem bírtam mozdítani a külsőt. Hogyan álljak neki? Nem akarom szétbarmangolni a felnit... Ja, még egy kérdés: 13/53-as áttételhez jó a 134-es lánc? Köszi!
De kellene hozzá a búra is nem csak a műanyag rész.
Tudnátok nekem pár leírást írni pár tuning-ról a motorra amit én is vagy hozzáértő ember meg tud oldani?