Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen olyan kellene a színe am mind1 mert ha kell átfestetem :D
Derbi Sendához folytatlan henger + dugó 15000 ft-ért
milyen kellene pontosan, olyan mint ami pár kommentel lejjebb látható?
mert haveromnak van olyan sztem eladná piros színű
Helló !
Kellene nekem egy derbi senda x-treme fejidom ha tudnátok valahonnan szerezni akkor irjatok pls meg az árát is
előre is kösz
Meg!
Hali Leo vince V6 Hand made Eladó 25000 ez legaja rencer és vég dob együtt bármelyik derbi re egy az egy be fel megy mindeüt paszol
Hello!
Lenne egy kérdésem, a sima Senda és az Xtreme hengere megegyezik?
ez csak kép, de azért köszi
Itt van tessék!
nincs egy hete hogy szétszedtem a motort, de már nem bírom hogy ne motorozzak valaki adja kölcsön amég az enyém nincs kész csak az tartja bennem a lelket hogy szebb lessz
Ha derbihez cucc kell, érdemes őket is megkérdezni.
http://www.robogowebshop.hu/
Lakik valaki Miskolcon? Vagy a környéken? Sajna a bolt hibája, hogy ott van.
Nekem nem fordított telóm van, és azon a "felső szimmeringet" porvédőnek mondják (bár szerintem is szimmering, rugók vannak benne), és sehol sem tudtam szerezni, így ment vissza a régi. Alatta ha jó a szimm., akkor megáll benne az olaj.
Nem tudom, hogy tudsz-e venni porvédőt, én gondoltam arra, hogy legyártatom, ha nem áll meg az olajszivárgás, de végül jó lett.
Elküldöd a derbi leírást amit mondtál? Tudod az olajmennyiség meg a többi.
jajj, bocs ez az e-mail-je
http://master-tuning.mindenkil... tessék
tessék: mastertuning-dealer@hotmail.com
Helló!
Kellene nekem egy olyan oldal ahonan tudom tuningolni a Derbi Sendámat (2001-es 50ccm)
Tudna valaki segíteni ?
Link kellene
Szevasztok ! Derbi rabasa műszerfalat vennék ! Ilyen kellene :

Akinek van eladó az vegye fel velem a kapcsolatot ! direkt_1@citromail.hu ill. sportmotor fórum
dehogynem. markusdani14@hotmail.com
Rájöttem én is, de az elején még azt hittem a karbi fogyiáról irsz. De aztán láttam, hogy teljesítményről.
Igen az enyém ment annyit. A messenger meg behalt újraindítom a szekeret és felveszlek msn-re és kérdezek.
Jól van akkor ezentúl így írom, de sztem tudja mindenki mire gondoltam. Amúgy mennyit megy a géped? Neked ment 50-60-at ugye? Tudok segíteni ha gondolod. Már mindent tudok a Derbiről.
4-6LE.

Az L=liter
Szerintem olyan 4-6L, ha fojtatlan akkor 6-8L. Ez a valós teljesítménye.
bocs már utólag rá jöttem mert nézegett em a többit is ok kössz msned meg adod?