Heló Zsotty
Ilyen senda teleszkópnak az alsó főlső szimering méretét tudod?
Ha joltudom ez fordított teló, ( szintemár teljesen kifojt az olaj belőllük).
Rugót azt nem nagyonkell cserélni ugye?
Meg ha van ehez robantott rajz, vagy szerelés, azt eltudnád küldeni.
Mennyi olaj kell bele teleszkóponként?
Köszi.
Pisti-niki@freemail.hu
Van egy gond.
A teleszkóp tetején van egy imbusznyílás ami nem egyszerű mert 13-as. Ahoz gyártsál le egy kulcsot, vagy egy átalakítót. Azt a csavart kell előszörre kinyitni, de az O gyűrű miatt elég nehezen indult meg. A többit 19 óra után msn-ben leírom.
Nagyon király vagy!
Msn-em nincs.jimbo@freemail.hu a címem.
Ha akarod ide is küldheted a képeket.Hihetetlen,hogy egy ekkora országban nincs egy szaros szimering.Igaz mltkor én sem kaptam egy csapágyboltban M7-es csavart .Ha valami nem tiszta akkor zavarhatlak?Kell hozzá valami specko szerszám?
Üdv!
Nem egy nagy dolog.
Csinálok az enyémről képet és megnézheted majd.
De még csak az egyik van szétszedve. Az amelyikban nincs rugó. A másikat csak akkor szedem szét ha már a másikat rakom össze. Robbantott ábrát meg küldök ha írsz egy emailt.
Viszont ha szétszeded akkor szimering csere amit én már egy hónapja vadászok. Erdélybe Temesváron kapni egyedül. Nálunk csak leghamarabb márciusban lessz ha egyáltalán lessz. Porlehúzót tudok csináltatni neked 900+áfáért/darab. Az enyémért ma megyek, de ha kell akkor rendelek még hozzá és úgy hozom el. Ez a cég pesten van (SIMRIT) ott legyártanak egyedi méretű szimeringeket is, de a kétoldali rugós szimeringet nem tudnak amilyen nekünk kell. A szimering mérete 32x43x10.5. Forgalomban csak a 32x43x12.5-ös van. A Germalexnél van listában, de ott lessz csak mérciusban. Ha addig vársz akkor vársz. Én erdélyből megpróbálok kettőt szerezni, De ha úgy döntesz kell neked is aklkor írd meg. Adj mweg egy MSN címet és bővebben tudunk konzultálni.
Hiába zörögnek a halottak,
egymás tyúkszemén taposnak,
Az egyik azt mondja nagyon fáj,
a másik örömében táncot jár.
A kedvenc italuk az aludt tej,
kabd be a cumit és ALUDJ EL!
én amikor hozzájutottam akkor egy 125-ös mz ts volt benne.De elég lomha volt,meg uge csak 4 sebes.Ez most egy 250-es etz.Remélem 2 ben simán kiáll 1 kerékre
majd jelentkezel.
most épp a szekrényem oldalát támasztja
lehet ennek a tagnak amit árul derbi senda öntött vas hengere jó lenne neked.
hirdetés
Akkor Mail.
Ilyen senda teleszkópnak az alsó főlső szimering méretét tudod?
Ha joltudom ez fordított teló, ( szintemár teljesen kifojt az olaj belőllük).
Rugót azt nem nagyonkell cserélni ugye?
Meg ha van ehez robantott rajz, vagy szerelés, azt eltudnád küldeni.
Mennyi olaj kell bele teleszkóponként?
Köszi.
Pisti-niki@freemail.hu
A teleszkóp tetején van egy imbusznyílás ami nem egyszerű mert 13-as. Ahoz gyártsál le egy kulcsot, vagy egy átalakítót. Azt a csavart kell előszörre kinyitni, de az O gyűrű miatt elég nehezen indult meg. A többit 19 óra után msn-ben leírom.
Nagyon király vagy!
Msn-em nincs.jimbo@freemail.hu a címem.
Ha akarod ide is küldheted a képeket.Hihetetlen,hogy egy ekkora országban nincs egy szaros szimering.Igaz mltkor én sem kaptam egy csapágyboltban M7-es csavart .Ha valami nem tiszta akkor zavarhatlak?Kell hozzá valami specko szerszám?
Üdv!
Csinálok az enyémről képet és megnézheted majd.
De még csak az egyik van szétszedve. Az amelyikban nincs rugó. A másikat csak akkor szedem szét ha már a másikat rakom össze. Robbantott ábrát meg küldök ha írsz egy emailt.
Viszont ha szétszeded akkor szimering csere amit én már egy hónapja vadászok. Erdélybe Temesváron kapni egyedül. Nálunk csak leghamarabb márciusban lessz ha egyáltalán lessz. Porlehúzót tudok csináltatni neked 900+áfáért/darab. Az enyémért ma megyek, de ha kell akkor rendelek még hozzá és úgy hozom el. Ez a cég pesten van (SIMRIT) ott legyártanak egyedi méretű szimeringeket is, de a kétoldali rugós szimeringet nem tudnak amilyen nekünk kell. A szimering mérete 32x43x10.5. Forgalomban csak a 32x43x12.5-ös van. A Germalexnél van listában, de ott lessz csak mérciusban. Ha addig vársz akkor vársz. Én erdélyből megpróbálok kettőt szerezni, De ha úgy döntesz kell neked is aklkor írd meg. Adj mweg egy MSN címet és bővebben tudunk konzultálni.
Zsolt
egymás tyúkszemén taposnak,
Az egyik azt mondja nagyon fáj,
a másik örömében táncot jár.
A kedvenc italuk az aludt tej,
kabd be a cumit és ALUDJ EL!
Lenne tőle pár kérdésem.