Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szereléssel nem lenne gond,csak ilyet meg nem láttam szétszedve.
Amúgy nem utcai most készülget ,de sehol nem találok róla robbantott ábrát
Ha nem értesz hozzá inkább vidd el egy szerelőhöz mert könnyen szét lehet cseszni.
de sajna nem vágom ,hogy lehetne szétszedni,de nem szétbarmolni.
Hát ha csak kevés az olaj benne akkor csak olaj kell bele:)
Még alszom rá 1-et.
első teló showa az egyik szotyog gondolom kevés az olaj bent.
Lehet javítani,nem tudod?
Hello!
Csak kp.
Helló!

Cserébe esetleg használt gázbowden,vagy első féktárcsa 215-ös.
Hello!
Az ára 4,5e, képet hétvégén tudok csinálni róla mert kint van a telephelyen, ha kell majd hétfőn tudom postázni, mehet utánvéttel és előre utalással is.
Helló!

Sajna nincs msn-em.Itt nem tudjuk + dumálni?
Hello!
Nekem van, vegyél fel msnre:
jupa_norrec@hotmail.com
Kössz!

Rendi vagy!
e-mail: igloditamas@citromail.hu
msn: igloditamas@hotmail.com
Helló! Nem Hópihének. De beszélj Kukoda Attilával vagy Jupaval, nekik lehet hogy van.
msn címet tudnál nekem adni és akkor ott megbeszélnénk vagy e-mail-be! előre is kössz
Helló!

Bocsi,ezt most nekem írtad?
és a cserét h bonyolítsuk le? én még nem küldtem utánvétellel.
Helló!
Nincs valakinek 98" senda-hoz hátsó féktárcsa 180-as?

Cserébe esetleg használt gázbowden,vagy első féktárcsa 215-ös.

Üdv:jimbo
ha olyan van a tiéden is mint az enyémen akkor kb 1 perc levenni mindennel együtt max2 nekem legalább is
ha kérhetlek minél előbb próbáld meg, hisz nagyon egyszerű és nagy szükségem lenne rá
felvettelek, gyere fel gyorsan és egyeztessünk
Hello!
Szerintem nekem van olyan mint a bal oldali mert van több is.
Vegyél fel msnre és megbeszéljük, pár hozzászólással lejjebb ott a címem.
úgy néz ki mint a baloldali vagy mint a jobboldali? nekem olyan kéne mint a baloldali, mert azok jobban mennek.
Hello!
Igen még megvan.
Hogy értve milyen?
a henger meg van még? ha igen milyen a kipunyílása?
Sztem tuti egyezik a fogaskerék jövő hétvégén megpróbálom szétszedni. Amúgy van valami turpisság vagy könnyen le lehet szedni, mint pl: a simsonét? Ha sürgős és meg tudtok egyezni jupa-val akkor ne várj rám, nem akarok bekavarni, csak én ilyen hidegbe nem szoktam szerelni + motorozni.
ezt a képet a fórumról (innen) szedtem le valamelyik topicból. Ha valakinek 60-at megy, valakinek meg 80-at a derbije azért csak a henger lehet a felelős, ezért vadászok nagy kipunyílásos hengert, hátha valaki vett a gépére egy 70-es hengert és eladja a gyárit.