az egy 80as henger! látom nagyon értesz hozzá! ami a linkben szerepel 50mm-es dugatyú átmérő. az megfelel 75-80ccm-nek! Elmondom neked az 50es hengerednek 40mmes dugó átmérője van. 70es hengereknek olyan 48mm szokott lenni. Van még kérdés?
Helló! Ha 110-120-at megy akkor gondolom 70-es henger van rajta. Szerintem olyan 14-16L, általában ennyit írnak a 70-es hengerekhez.
És ez a teljesítmény nagyon jó!
19 es dolorto malossi membránház membránlap rms főtengő tecnigas leömlő nemtom mien dob de tuti nem gyári szerintetek hány lovas lehet ja ténleg a henger polini evo 1vagy 2? oan 3asba ha wissza kuplungolok még jön kerékre és oan 110-120at megy
kössz! és azt nem tudod/ tudjátok hogy öntöttvas hengerre rá lehet-e tenni az alu hengerfejet? a méret ugye egyezik csak valami más van-e? Előre is kössz!
annyi a külömbség,h az öntött vas henger fúrható,és elég tartós,viszont két gyűrűs dugóval szokott menni az az kicsit lomhább ,mint az aluminium nicasilos társa ami viszont egy gyűrűs és többet pörög,de élettartama rövidebb,és nem fúrható ha besül csap perselyezhető.
így képről elnézve szerintem ez folytatlan,mert az én gyári nicasilos hengerem kipunyílása jóval kissebb,mint ezé.
(a tulaj nem tudja ,h erelőtt mennyit ment a gép a hengerrel?)
Eladó a képen látható folytatlan henger + a hozzávaló dugattyú.
Kérésre küldök róla több képet.
Az ára 20e.
És ez a teljesítmény nagyon jó!
annyi a külömbség,h az öntött vas henger fúrható,és elég tartós,viszont két gyűrűs dugóval szokott menni az az kicsit lomhább ,mint az aluminium nicasilos társa ami viszont egy gyűrűs és többet pörög,de élettartama rövidebb,és nem fúrható ha besül csap perselyezhető.
így képről elnézve szerintem ez folytatlan,mert az én gyári nicasilos hengerem kipunyílása jóval kissebb,mint ezé.
(a tulaj nem tudja ,h erelőtt mennyit ment a gép a hengerrel?)