Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az egy 80as henger! látom nagyon értesz hozzá! ami a linkben szerepel 50mm-es dugatyú átmérő. az megfelel 75-80ccm-nek! Elmondom neked az 50es hengerednek 40mmes dugó átmérője van. 70es hengereknek olyan 48mm szokott lenni. Van még kérdés?
ja gyárilag fojtott hengerrel hánylovas a senda r ?
de ez 50es és 2 gyűrüs a link szerint
Hello!
Eladó a képen látható folytatlan henger + a hozzávaló dugattyú.
Kérésre küldök róla több képet.
Az ára 20e.
Helló! Ha 110-120-at megy akkor gondolom 70-es henger van rajta. Szerintem olyan 14-16L, általában ennyit írnak a 70-es hengerekhez.
És ez a teljesítmény nagyon jó!
ja és az enyém 70es és 1 gyűrüs és tuti hogy 70es
link szerint 17.5
kössz szerinted hány lovas lehet ?
http://www.polini.com/catalogo... erről a hengerről van szó. konkrétan nem evo! erre nem olyat csinálnak mint robogóra enyém sem evo
Csá! nagy nehezen le tudtuk szedni az 1ik csavar alig akart lejönni. belül 6 fog van, úgyhogy tuti jó. majd gyere fel msn-re!
hay nekem 90-es főfúvóka van a 70-es TOP öntöttvashengerhez.
19 es dolorto malossi membránház membránlap rms főtengő tecnigas leömlő nemtom mien dob de tuti nem gyári szerintetek hány lovas lehet ja ténleg a henger polini evo 1vagy 2? oan 3asba ha wissza kuplungolok még jön kerékre és oan 110-120at megy
ez egy erős henger
hali srácok ez a henger polini evo lenne ha walaki tud róla vvmit kérlekirjon
aki 70-80-as hengert használ 17,5-es karbival és sportlégszűrővel az milyen fúvókát használ kb?
szerintem nem megy rá más hengerfej, más gyártó más forma.
van valami oka szerintem, de úgytudom nemlehet rátenni
kössz! és azt nem tudod/ tudjátok hogy öntöttvas hengerre rá lehet-e tenni az alu hengerfejet? a méret ugye egyezik csak valami más van-e? Előre is kössz!
erről a kipuról van szó?
én is azért kérdeztem
csak 1 méret van, ha furatod akkor kell bele nagyobb értelemszerűen
50-es hengerhez csak 1 fajta dugóméret van vagy 2? nem tudja vki?
Ja és az én hengerfejem jó lenne rá meg a dugó bele?
Még az előző hozzászólóhoz annyíi, hogy ha van benne segédfurat ami ezen a képen egy kicsit talán kivehető akkor az folytatlan.
hay

annyi a külömbség,h az öntött vas henger fúrható,és elég tartós,viszont két gyűrűs dugóval szokott menni az az kicsit lomhább ,mint az aluminium nicasilos társa ami viszont egy gyűrűs és többet pörög,de élettartama rövidebb,és nem fúrható ha besül csap perselyezhető.

így képről elnézve szerintem ez folytatlan,mert az én gyári nicasilos hengerem kipunyílása jóval kissebb,mint ezé.
(a tulaj nem tudja ,h erelőtt mennyit ment a gép a hengerrel?)